Gość: Bryś IP: *.adm.uj.edu.pl 12.07.01, 16:26 DO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW TEGO PORTALU!!!!! PANOWIE ZRZUĆMY SIĘ NA KASTRACJĘ HANSA. TO SIĘ OPŁACA. MOIM ZDANIEM JEGO CHOROBA UMYSŁWA MA ŹRÓDŁO W GENITALIACH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: WYKASTROWAĆ HANSA+ IP: *.swipnet.se 13.07.01, 01:19 Nie potrzeba. Sam sie przyznal,ze jest straszna blad uliczna czyli jest zwykla uliczna k...... Czesc!"H" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trup A moze WOJO!!! .................... IP: *.anonymizer.com 13.07.01, 05:56 A MOZE WOJOWI? Moze jemu przyszyjemy kawalek flaka od salcesonu w miejsce kutasa , ktory juz dawno mu odpadl. Nie bedzie taki zakompleksiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: A moze WOJO!!! .................... IP: *.publishnet.nl 13.07.01, 06:10 Ja myslę,ze powinnismy tobie przyszyć ten kawałek flaka z salcesonu,trupie z torunia. Madzia Gość portalu: trup napisał(a): > > A MOZE WOJOWI? > Moze jemu przyszyjemy kawalek flaka od > salcesonu w miejsce kutasa , ktory juz dawno > mu odpadl. Nie bedzie taki zakompleksiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GWRX A moze magda z bur....by ? IP: *.anonymizer.com 13.07.01, 07:01 magda , uwazaj zeby ci korwa cegla nie spadla na glowe na rogu Cambie St. i 42th Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS WYKASTROWAĆ? MNIE? IP: 203.202.95.* 13.07.01, 07:12 Nie musicie mnie kastrowac, bo chuj mi jusz otpat.Ale mozrzecie mi dac wasze zydowskie dulary to se sprawie nowego, bo niem mam co swince mojej wkladac. Odpowiedz Link Zgłoś