mirmilek 01.01.08, 00:10 kochani i mniej kochani! zycze rzeczy niemozliwych czyli zmartwychwstania forum swiat :) ciekawych dyskusji i malo banow :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmilek Re: feliz ano nuevo! 01.01.08, 00:51 > I can drink to that :))) .... byle z umiarem :))) pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: feliz ano nuevo! 01.01.08, 01:19 mirmilek napisał: > > I can drink to that :))) .... > > byle z umiarem :))) > > umiar to stosujemy na forum gie wu:)))))) kto by sie przejmowal piciem alkoholu z umiarem w taaaaaki dzien:) wierze w dobra kondycje panow,bo o panie sie nie martwie:) do siego dla wszystkich > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: feliz ano nuevo! 01.01.08, 00:33 mirmilek napisał: > > kochani i mniej kochani! > > zycze rzeczy niemozliwych czyli zmartwychwstania forum swiat :) > > ciekawych dyskusji i malo banow :D > > > czyli wszystko co ja zapewniam:) najlepszego mirmil i nigdy nie trac fasonu jako jedyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: feliz ano nuevo! 01.01.08, 00:58 > najlepszego mirmil i nigdy nie trac fasonu jako jedyny:) dziekuje, zwajemnie. moze nam sie przerozne fora prywatne (no, nie wszystkie) polacza w jedno wspolne? kindersztuba to najlepsza odpowiedz na forumowa chamowe. pzdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ja zycze rzeczy mozliwych... 01.01.08, 00:37 ..ktore pomoga w zmartwychwastaniu. Proponuje uzywanie zroznicowanego slownictwa, unikania sztampy, poslugiwania sie kilkoma zrodlami, by wyrobic sobie zdanie, zaniku kryterium etnicznego przy rozstrzyganiu sporow itp. Dobrego roku wszystkim i tym, ktorych kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: A ja zycze rzeczy mozliwych... 01.01.08, 01:00 > Proponuje uzywanie zroznicowanego slownictwa, unikania sztampy, poslugiwania si > e > kilkoma zrodlami, by wyrobic sobie zdanie, zaniku kryterium etnicznego przy > rozstrzyganiu sporow itp. hahaha idealista :))))))) to juz lepiej chyba rzucic palenie/zapisac sie na silownie/zapisac sie na kurs jezykowy :) Pozdawiam najserdeczniej i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku m. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A ja zycze rzeczy mozliwych... 01.01.08, 01:01 Wzajemnie Mirmilku:) Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Prospero Ano Novo ! 01.01.08, 01:06 Zycze wszystkim ludziom na swiecie , a szczegolnie Stanom zeby prezydentem USA zostal Ron Paul. Wtedy bedziemy miec pokoj na swiecie. Zebysmy w przyszlych latach mogli mowic i pisac swobodnie, tak zeby nie bylo tematow zakazanych i historycy zeby nie byli skazywani na wiezienie za odmienne , a moze prawdziwe, poglady. zucze rowniez naszym Niemieckim i Rosyjskim braciom wspolnej, przyjaznej Europy Na zdrowie, salude, salute, prost, chin - chin, kampai, cheers, na zdarowie....... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: feliz ano nuevo! 01.01.08, 01:13 Wszystkiego dobrego mirmilku! PF Odpowiedz Link Zgłoś