wujekjurek 06.01.08, 20:26 Dżenniferko, wróć. Brakuje mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Gdzie jest Jennifer5? 06.01.08, 20:30 Teraz pisze jako Vicky17. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Gdzie jest Jennifer5? 06.01.08, 20:39 Chyba nie. O ile pamiętam Vicky to I_like_to_ski i I_like_to_bike. Ja się do nie zwracałem - Łyżwiarko. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Gdzie jest Jennifer5? 06.01.08, 20:33 Przylaczam sie do apelu... PF Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Gdzie jest Jennifer5? 06.01.08, 20:42 Nikt nie potrafi pisać tak jak ona. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 W wiezieniu za rozróbę na Rose Parade? 06.01.08, 20:44 OK jennifer ty moja ty Magnito wracaj, nie daj sie prosić, chłopcy płaczą. I jeszcze apel aby ghotir wrócił. Tez mi go brak. Nie mam na kim sie wyzywać i teraz mój psychiatra zdziera ze mnie wiecej pieniędzy za przedłuzanie sesji. Wracaj ghotirze. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: W wiezieniu za rozróbę na Rose Parade? 06.01.08, 20:48 Ghotir czasami tu bywa ale Jennifer wcięło zupełnie. Gdzie jesteś, Słoneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: W wiezieniu za rozróbę na Rose Parade? 06.01.08, 20:57 wujekjurek napisał: > Ghotir czasami tu bywa ale Jennifer wcięło zupełnie. Gdzie jesteś, > Słoneczko? > a mnie sie wydaje,ze paru z was sie bardzo nudzi. no coz zwykle ci,ktorzy nie maja ochoty na wulgarne trolowanie koncza albo na wlasnych forach albo odchodza bo poziom niektorych samcow na tym forum ,a szczegolnie jakosc ich ciaglych oddechow na plecach dla paru pisujacych tu kobiet byla na prawde watpliwej jakosci. jesli ktos nie musi to tego sfrustrowanego belkotu paru brudasow nie ma najmniejszej ochoty sluchac wujciu. coz zrobic zagryzacie sie juz wzajemnie z nudy a pare wystepow jakis niedopieszczonych flakow meskich nie przywroci tych,ktorzy maja to bagno wiesz gdzie i to dosc gleboko:) ps.wiem gdzie jest jen,ale nie mam ochoty na ploty z tymi,ktorzy chamsko ja tu niszczyli. ona przynajmniej byla soba a wiekszosc was jest glupimi trolami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 bełkot brudasów 06.01.08, 23:23 No zobacz jak ta jennifer tu cierpiała. Nazywali ja tu pustemą a ja nawet ochrzciłem ja imieniam Magnita Bagdacka i to ja bardzo bolało, ze taki cham jak felusiak sobie pozwala. A kiedy ona nazywała mnie psem, kundlem, betonem i owrzodzonym odbytem hipopotama to było to jak najbardziej uzasadnione i sprawiedliwe. Rachel, masz własny magiel to tam magluj. A jam nie chodze bo mam szlaban. Odpowiedz Link Zgłoś