Gość: CCCP IP: *.acn.pl 17.08.03, 15:07 Sam nie wiem. Nick mam CCCP. Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, no - Che. A do tego jestem mańkutem. Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 16:48 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Sam nie wiem. > > Nick mam CCCP. > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, no - > Che. > > A do tego jestem mańkutem. > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? cccp, zalewasz mnie dzisiaj pytaniami..... do tego pryncypialnie nie chcesz prywatnych kontaktow (a wierz mi ze tracisz, nie tylko mnie....), bo inaczej to bym ci wystawila rachunek na pare kaw.... a wiec, napewno nie wiesz (haha), ze mankuci maja specjalnie wysokie IQ... wiem to, sprawdzalam, bo moj synus te wlasnie lewy, ale jestem skromna, to nie powiem jakie ma IQ :) www.anythingleft-handed.co.uk/famous.html www.anythingleft-handed.co.uk/ www.anythingleft-handed.co.uk/ home.wxs.nl/~mvdubois/lefthanders_en.html dir.rolipoli.com/society/People/Lefthanders/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? IP: *.acn.pl 17.08.03, 16:56 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Sam nie wiem. > > > > Nick mam CCCP. > > > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w > berecie z gwiazdą, no - > > Che. > > > > A do tego jestem mańkutem. > > > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? > > cccp, zalewasz mnie dzisiaj pytaniami..... do tego > pryncypialnie nie chcesz prywatnych kontaktow (a wierz mi > ze tracisz, nie tylko mnie....), bo inaczej to bym ci > wystawila rachunek na pare kaw.... > > a wiec, napewno nie wiesz (haha), ze mankuci maja > specjalnie wysokie IQ... wiem to, sprawdzalam, bo moj > synus te wlasnie lewy, ale jestem skromna, to nie powiem > jakie ma IQ :) > Ale co z tego, kiedy inteligentnych praworęcznych i tak było i jest więcej? Wynika z tego, że leworęczni to jacyś inteligentni inaczej. Czy można też powiedzieć, że lewacy to jacyś prawicowcy inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 16:59 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Ale co z tego, kiedy inteligentnych praworęcznych i tak było i jest więcej? Wyn > ika z tego, że leworęczni to jacyś inteligentni inaczej. > > Czy można też powiedzieć, że lewacy to jacyś prawicowcy inaczej? ty nic nie rozumiesz, cccp. nie wazna ilosc, wazna jakosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP To kto rozwiąze problem? IP: *.acn.pl 18.08.03, 00:30 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Ale co z tego, kiedy inteligentnych praworęcznych i tak > było i jest więcej? Wyn > > ika z tego, że leworęczni to jacyś inteligentni inaczej. > > > > Czy można też powiedzieć, że lewacy to jacyś prawicowcy > inaczej? > > ty nic nie rozumiesz, cccp. nie wazna ilosc, wazna jakosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Lewusem!!!! IP: *.mco.bellsouth.net 17.08.03, 17:02 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Sam nie wiem. > > Nick mam CCCP. > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, no - > Che. > > A do tego jestem mańkutem. > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? >> Zdecydowanie. Szczegolnie dlatego ze gnoj przerzucasz ...wykalaczka. No i ujezdzasz ploty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Lewusem!!!! IP: *.acn.pl 17.08.03, 17:06 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Sam nie wiem. > > > > Nick mam CCCP. > > > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, > > no - > > Che. > > > > A do tego jestem mańkutem. > > > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? > > > >> Zdecydowanie. Szczegolnie dlatego ze gnoj przerzucasz ...wykalaczka. N > o i > ujezdzasz ploty.... Ty, A.D., a na domiar złego jeszcze wiem, co to lewirat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Lewusem!!!! IP: *.mco.bellsouth.net 17.08.03, 17:10 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Sam nie wiem. > > > > > > Nick mam CCCP. > > > > > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwi > azdą, > > > > no - > > > Che. > > > > > > A do tego jestem mańkutem. > > > > > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? > > > > > > >> Zdecydowanie. Szczegolnie dlatego ze gnoj przerzucasz ...wykalacz > ka. N > > o i > > ujezdzasz ploty.... > > Ty, A.D., a na domiar złego jeszcze wiem, co to lewirat. >> Nie potrzebujesz zaraz klamac, bo nie wiesz nic... Poza tym zydem nie jestem, wiec 'levi-rat', w polskiej pisowni nawet, mnie nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A jestes rownie przystojny jak ten w berecie z 18.08.03, 00:35 gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: A jestes rownie przystojny jak ten w berecie IP: *.acn.pl 18.08.03, 00:48 gabrielacasey napisała: > gwiazda? A gdzie tam. To uż marna chvala, jak mawiają Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugra Re: A jestes rownie przystojny jak ten w berecie IP: *.expr.net 18.08.03, 21:49 gabrielacasey napisała: > gwiazda? To ten pedzio byl przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? 18.08.03, 00:35 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Sam nie wiem. > > Nick mam CCCP. > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, no - > Che. > > A do tego jestem mańkutem. > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? wg mnie jestes po prostu pedalem z hujem zwiotczalym do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? IP: *.acn.pl 18.08.03, 00:48 cock_zajaca napisał: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Sam nie wiem. > > > > Nick mam CCCP. > > > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwiazdą, > > no - > > Che. > > > > A do tego jestem mańkutem. > > > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? > wg mnie jestes po prostu pedalem z hujem zwiotczalym do smierci To jakaś pomyłka. Nie mam nic na h-. Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? 18.08.03, 01:49 Gość portalu: CCCP napisał(a): > cock_zajaca napisał: > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Sam nie wiem. > > > > > > Nick mam CCCP. > > > > > > Oczy mi zachodzą mgłą wzruszenia, kiedy pomyśle o tym w berecie z gwi > azdą, > > > > no - > > > Che. > > > > > > A do tego jestem mańkutem. > > > > > > Czy to przypadek, czy jakaś celowa konfiguracja? > > wg mnie jestes po prostu pedalem z hujem zwiotczalym do smierci > > To jakaś pomyłka. Nie mam nic na h-. ok czerwonya bladz,w z wiazku z twoja szczeroscia nie wydupcze ciebie jako zajac polski slynny,poprosze o to mojego kolege z Estonii,cock_renifera,on ci komuchu tak dosadzi ze nawet millera cocka na zawsze zapomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jestem lewicowcem, lewakiem czy lewusem? IP: *.inter.net.il 18.08.03, 21:58 Kiedy konczy sie okres ochronny na zajace? Odpowiedz Link Zgłoś