Dodaj do ulubionych

Przepowiednia Ksiegi Ezechiela (J71)

IP: 200.6.42.* 28.12.01, 03:25
Ksiega Ezechiela 33 ( 21-29)
"W jedenastym roku od uprowadzenia naszego, w dziesiatym miesiacu , dnia piatego tego miesiaca ,
przybyl do mnie zbieg z Jerozolimy z doniesieniem : " Miasto jest zdobyte"
...... wowczas Pan skierowal do mnie te slowa : " Synu czlowieczy , mieszkancy tych ruin w ziemi
Izraela mowia tak : " Abraham byl tylko sam jeden i zawladnal krajem , a nas jest wielu , nam dana
jest ona w posiadanie."
33.24 - Izraelici , ktorzy przezyli dni grozy , bynajmniej nie stali sie lepsi. Pozbawieni wszystkiego na
skutek kleski , teraz , kiedy niebezpieczenstwo minelo , nagle postanowili sie bogacic i to na dobytku
tych , co polegli , i tych co zostali uprowadzeni. - ( z kad my to znamy ????? - j71 )
Dlatego powiedz im : (powiedz Izraelitom -j71) - Tak mowi Pan Bog:
Jadacie z krwia , .... przelewacie krew , a chcieliscie zawladnac krajem ?
Ufacie swemu mieczowi , dopuszczacie sie obrzydliwosci , kazdy z was bezczesci zone blizniego
swego i chcielibyscie zawladnac krajem ?
Tak powiedz do nich : Tak mowi Pan Bog :
....I uczynie kraj pustynia i pustkowiem , jego pyszna swietnosc bedzie miala kres , a gory Izraela beda
lezaly odludne : nikt tamtedy nie bedzie przechodzil.
I poznaja , ze Ja jestem Pan , gdy kraj uczynie pustynia i pustkowiem z powodu wszystkich
obrzydliwosci , ktorych sie dopuscili. "
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbyszek Re: Przepowiednia Ksiegi Ezechiela (J71) IP: *.CHCG.splitrock.net 28.12.01, 04:06
      Toc na co jeszcze czeka?
      • Gość: Kris dla Pana Zbyszka IP: 211.90.123.* 28.12.01, 17:30
        Wlasnie !!!!
        Na co jeszcze czeka ?

Zamienic caly ten rejon w okrutna pustynie i moze zapanuje spokoj na ziemi.
        Ani zydow ani arabow.
        Bo jesli nie jeden robi syf , to na pewno drugi cos kombinuje jak to cos rozwalic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka