matka13 24.08.03, 11:45 Pan Bóg go zaprosił do siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FER Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: 62.233.166.* 24.08.03, 11:48 o JEDNARO ZBOCZONEGO NIEROPERZA MNIEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.nyc.rr.com 24.08.03, 17:06 Strona internetowa CBS. Po lewej stronie wiadomosc o smierci ksiedza-pedofila. Po prawej stronie naglowek "Kosciol Katolicki w Kryzysie". Byc moze kosciol jest w kryzysie ale co mozna powiedziec o wieziennictwie w stanie Massachussets? Czyzby nie bylo kryzysu? Wszystko jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: WCALE GO NIE ZALUJE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:23 zanim go zabili powinni mu obciac narzedzie przestepstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: 80.51.243.* 24.08.03, 19:07 Fer ! Jednoro co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:49 matka13 napisał: > Pan Bóg go zaprosił do siebie no i tam sie okaze kto kogo Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu 24.08.03, 15:15 Gość portalu: radek napisał(a): > matka13 napisał: > > > Pan Bóg go zaprosił do siebie > > > no i tam sie okaze kto kogo A na kogo byś stawiał, Radek? Bo ja - choć nie wierzę - na p. B Odpowiedz Link Zgłoś
wojna_o_kase Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu 24.08.03, 20:49 Gość portalu: radek napisał(a): > matka13 napisał: > > > Pan Bóg go zaprosił do siebie > > > no i tam sie okaze kto kogo kto rano wstaje temu pan bog daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sati Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.warynski.net 24.08.03, 11:49 Jednak Bog istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gammon Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.com / 10.0.0.* 24.08.03, 21:51 Gość portalu: sati napisał(a): > Jednak Bog istnieje A co to ma do tematu artykułu, chłoptasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uświadomiony Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:49 A w Polsce jest inaczej malo to jest takich ksiedzy, tylko ze u nas wyjdzie to moze dopiero za 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 11:55 Gość portalu: Uświadomiony napisał(a): > A w Polsce jest inaczej malo to jest takich ksiedzy, tylko ze u > nas wyjdzie to moze dopiero za 50 lat polska to jebane żydo katolickie państwo,więc tutaj ręka rękę myje - księża czują się bezkarnie i tak będzie dopuki cały zakłamany i omotany przez klechów kraj przejży na oczy - polska panstwo kościelne i policyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Do szkoły dziecko, tam cię najpierw nauczą ortografii, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:58 potem może rozumu (choć nie jestem pewien, czy nie za późno) a dopiero potem zasmradzaj internet bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Do szkoły dziecko, tam cię najpierw nauczą or IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:01 Gość portalu: Zbyszek wyparskał(a): > potem może rozumu (choć nie jestem pewien, czy nie za późno) a > dopiero potem zasmradzaj internet bredniami. oto kolejny ksiądz gwałciciel - ilu ministrantów masz na koncie pedale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzej Re: Do szkoły dziecko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 13:50 Warto może dowiedzieć się, za co Geoghan został faktycznie skazany. "Indecent assault and battery against a 10-year-old boy". Konkretnie: będąc z chłopakiem na basenie wsadził mu łapę za slipki i obmacywał pośladki. Dostał za to 10 lat od sędziego w ub. roku; teraz "więzienna sprawiedliwość" posłała go na tamten świat (nb.został najprawdopodobniej uduszony, a nie zraniony, wbrew "Wyborczej"). W całym zachodnim świecie narasta wokół pedofilii ogłupienie. Modne nagle słowo "pedofil" stosuje się w najróżniejszych, całkiem nieporównywalnych sytuacjach. Słowem tym określa się zarówno najnikczemniejszego zbrodniarza - takiego jak niejaki Marc Dutroux, który porywane przez siebie dziewczynki nie tylko wielokrotnie gwałcił, ale też w bestialski sposób uśmiercał - jak też faceta w istocie rzeczy niewinnego, jak ów Polak z Teksasu, skazany za to, że kąpiąc swoją maleńką pasierbicę używał gołej ręki. "My w Teksasie używamy do tego szmatki", wyjaśnił stanowy urzędnik zbulwersowanemu polonijnemu dziennikarzowi (pisała o tym "Wyborcza"). Jakiś rok-dwa temu, podczas rozpalonej przez brytyjska prasę brukową antypedofilskiej histerii, tłum zaatakował dom lekarza pediatry, bo angielskim analfabetom pomyliło się "paediatrician" z "paedophile". W Polsce takich prymitywów też nietrudno znależć. Nie trzeba ich daleko szukać, wystarczy poczytać niektóre posty z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Do szkoły dziecko... 24.08.03, 15:28 Gość portalu: jędrzej napisał(a): > Warto może dowiedzieć się, za co Geoghan został faktycznie skazany. "Indecent > assault and battery against a 10-year-old boy". Konkretnie: będąc z chłopakiem > na basenie wsadził mu łapę za slipki i obmacywał pośladki. Dostał za to 10 lat > od sędziego w ub. roku; teraz "więzienna sprawiedliwość" posłała go na tamten > świat (nb.został najprawdopodobniej uduszony, a nie zraniony, > wbrew "Wyborczej"). [...] Czemu nie przetłumaczyłeś całego cytatu: Battery = an unlawful attack upon another person, esp. by beating or wounding (Merriam-Webster). Czyli widocznie chłopiec stawiał mu opór. No i chyba dobrze wiesz, że pedofile w mamrach całego świata mają przesrane. Tutaj "więzienna sprawiedliwość" jest wyjątkowo zgodna. Przykład tego Polaka to zupełnie inna bajka, po prostu i w Teksasie i w innych stanach prawo bywa głupkowate. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do szkoły dziecko... IP: *.acn.pl 24.08.03, 15:57 Gość portalu: jędrzej napisał(a): > Warto może dowiedzieć się, za co Geoghan został faktycznie skazany. "Indecent > assault and battery against a 10-year-old boy". Konkretnie: będąc z chłopakiem > na basenie wsadził mu łapę za slipki i obmacywał pośladki. Dostał za to 10 lat > od sędziego w ub. roku; Warto może dowiedzieć się że około 130 osób podało kościół z powództwa cywilnego za szkody które im ten klecha wyrządził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) brawo IP: *.boleslawiecka.k.pl 25.08.03, 00:18 Jędrzeju, dziekuje za Twą wypowiedz. Za duzo tu oszolomionych matolkow typu "trend" :-) trzymaj sie man j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&K Re: Do szkoły dziecko... IP: *.tnt4.bos10.da.uu.net 25.08.03, 03:57 Gość portalu: jędrzej napisał(a): > Warto może dowiedzieć się, za co Geoghan został faktycznie skazany. "Indecent > assault and battery against a 10-year-old boy". Konkretnie: będąc z chłopakiem > na basenie wsadził mu łapę za slipki i obmacywał pośladki. Dostał za to 10 lat > od sędziego w ub. roku; teraz "więzienna sprawiedliwość" posłała go na tamten > świat (nb.został najprawdopodobniej uduszony, a nie zraniony, > wbrew "Wyborczej"). > > W całym zachodnim świecie narasta wokół pedofilii ogłupienie. Modne nagle > słowo "pedofil" stosuje się w najróżniejszych, całkiem nieporównywalnych > sytuacjach. Słowem tym określa się zarówno najnikczemniejszego zbrodniarza - > takiego jak niejaki Marc Dutroux, który porywane przez siebie dziewczynki nie > tylko wielokrotnie gwałcił, ale też w bestialski sposób uśmiercał - jak też > faceta w istocie rzeczy niewinnego, jak ów Polak z Teksasu, skazany za to, że > kąpiąc swoją maleńką pasierbicę używał gołej ręki. "My w Teksasie używamy do > tego szmatki", wyjaśnił stanowy urzędnik zbulwersowanemu polonijnemu > dziennikarzowi (pisała o tym "Wyborcza"). Jakiś rok-dwa temu, podczas > rozpalonej przez brytyjska prasę brukową antypedofilskiej histerii, tłum > zaatakował dom lekarza pediatry, bo angielskim analfabetom pomyliło > się "paediatrician" z "paedophile". W Polsce takich prymitywów też nietrudno > znależć. Nie trzeba ich daleko szukać, wystarczy poczytać niektóre posty z tego > > forum. Moze dodam kilka faktow .W Bostonie sadzi sie ponad stu ksiezy zamieszanych w ponad piec setek przypadkow molestowania nieletnich. Dwudziestu siedmiu prawnikow ma nadzieje wyrwac (jest to juz zaklepane) ponad piecdziesiat milionow dolcow. Ciekaw jestem czy parafianie przez pokolenia oddajace datki wiedza na co pojda ich pieniazki!!!!!!!!!!! I badzcie baranki bardziej chojne$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Do szkoły dziecko... IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:10 > Moze dodam kilka faktow .W Bostonie sadzi sie ponad stu ksiezy > zamieszanych w ponad piec setek przypadkow molestowania > nieletnich. Dwudziestu siedmiu prawnikow ma nadzieje wyrwac > (jest to juz zaklepane) ponad piecdziesiat milionow dolcow. > Ciekaw jestem czy parafianie przez pokolenia oddajace datki > wiedza na co pojda ich pieniazki!!!!!!!!!!! > I badzcie baranki bardziej chojne$$$$$$$$$ podaj moze zrodlo bo nie moglem nigdzie znalezc liczbe stu ksiezy?...mam nadzieje ze nie jest to "NIE" ojca urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Do szkoły dziecko, tam cię najpierw nauczą or IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:07 Gość portalu: trend napisał(a): > Gość portalu: Zbyszek wyparskał(a): > > > potem może rozumu (choć nie jestem pewien, czy nie za późno) a > > dopiero potem zasmradzaj internet bredniami. > > oto kolejny ksiądz gwałciciel - ilu ministrantów masz na koncie > pedale? widac ze prostak z lubina...dostales juz komputer i nowa pare gumiakow ze swieza sloma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zgadzam sie IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 12:02 słusznie:-) ten koles pewnie na dyktanda przynosi zaswiadczenie o dysgrafii. teraz to modne kurde... a za moich czasów byli po prostu dobrzy uczniowie i osły.. teraz jak sie komus uczyc nie chce to 500zł lekarzowi i ma dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie i cokolwiek hehehe internet pieknie pokazuje jakie mam tepe spolecenstwo.. nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: zgadzam sie IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:05 Gość portalu: gosc napisał(a): > słusznie:-) > > ten koles pewnie na dyktanda przynosi zaswiadczenie o dysgrafii. > teraz to modne > > kurde... > > a za moich czasów byli po prostu dobrzy uczniowie i osły.. > teraz jak sie komus uczyc nie chce to 500zł lekarzowi i ma > dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie i cokolwiek > > hehehe > > internet pieknie pokazuje jakie mam tepe spolecenstwo.. nie ma co > no właśnie po twoich wypocinach pedale to widać - widać kto tu zacofany - jak już to dysortografię - ale na takie dolegliwości jakie wymieniłeś przyp "dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie" to cierpisz ty i masz z tego powodu kompleksy - trudno ci się do tego przyznać - a tak na marginesie to właśnie widać jakie społeczeństwo mamy - ty to byś zaraz w łapę dał - i co nie ma korupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: zgadzam sie IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 12:08 szybką wizytę u psychiatry proponuje synku ale naprawde szybką bo kurwa mac, kazda chwila moze miec znaczenie... a nazywanie ludzi pedałami nie sprawia, ze masz wiecej racji.. naprawde.. chociaz pewnie nie wiedziales o tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: zgadzam sie IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:11 Gość portalu: :-) napisał(a): > szybką wizytę u psychiatry proponuje synku > > ale naprawde szybką > > bo kurwa mac, kazda chwila moze miec znaczenie... > > a nazywanie ludzi pedałami nie sprawia, ze masz wiecej racji.. > > naprawde.. chociaz pewnie nie wiedziales o tym:-) synku to sobie możesz pisać do bękarta którego zrobisz jakiejś pustej kurwie - pozatym tobie nawet psychiatra już nie pomoże...za puźno - dlatego proponuje ci iść do dentysty,albo do fryzjera bo i dla stomatologa pewnie będziesz zagadką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: zgadzam sie IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 12:18 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Jezu, znow ORTOGRAFIA !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:00 i co że ortografia? i kogo wzywasz? żyda gnijącego na krzyżu o pomstę? niech przyjdzie i mnie zgładzi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To tylko po to, by zwrocic uwage ludzi na TUMANA 24.08.03, 13:03 Wiecej: SUPER TUMANA na tym forum. Ksywke "trend" ten cwel sobie przybral. Nie widziales tu takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend to tylko po to by pow...ać takich idiotów jak ty IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:05 gabrielacasey swoją pizdą wyślimaczyła: > Wiecej: SUPER TUMANA na tym forum. Ksywke "trend" ten cwel sobie przybral. Nie > widziales tu takiego? tumana? no pewnie - np ty Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie przybralam dumnej ksywki "trend". A poza tym 24.08.03, 13:09 kobieta naprawde nie moze byc cwelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eol Re: to tylko po to by pow...ać takich idiotów jak IP: 212.69.76.* 24.08.03, 13:09 Gość portalu: trend napisał(a): > gabrielacasey swoją pizdą wyślimaczyła: > > > Wiecej: SUPER TUMANA na tym forum. Ksywke "trend" ten cwel > sobie przybral. Nie > > widziales tu takiego? > > tumana? no pewnie - np ty Ha ha ha ha ROFL ROFL ROFL. Skad sie biora tacy debile, powiedzcie mi? Oj, nie wytrzymam.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177a Re: to tylko po to by pow...ać takich idiotów jak IP: *.pop.e-wro.net.pl 24.08.03, 16:38 Przyhamuj trochę chamski Trendzie. Oderwałeś sie od flaszki i bredzisz. Idź zatruwać się dalej i nie zasmradzaj forum. Mówienie takiemu głąbowi o ortografii i przyzwoitym zachowaniu to tak jak przysłowiowe rzucanie pereł przed wieprze. Ale nazywanie go wieprzem tylko temu ostatniemu uwłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: to tylko po to by pow...ać takich idiotów jak IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:15 > tumana? no pewnie - np ty tooman sluchaj przestan..woiemy kim jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahak Na TUMANA i na CHAMA... IP: *.dialsprint.net 24.08.03, 14:16 ..ktory do tego wszystkiego kaleczy jedyny mu znany jezyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: To tylko po to, by zwrocic uwage ludzi na TUM IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:14 gabrielacasey napisała: > Wiecej: SUPER TUMANA na tym forum. Ksywke "trend" ten cwel sobie przybral. Nie > widziales tu takiego? wszystkie cwele to tumany...madry by sie nie dal haha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jezu, znow ORTOGRAFIA !!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:13 Gość portalu: trend napisał(a): > i co że ortografia? i kogo wzywasz? żyda gnijącego na krzyżu o > pomstę? niech przyjdzie i mnie zgładzi hehe na kazdego przyjdzie czas...ukrainski chlopku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacex Re: Jezu, znow ORTOGRAFIA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 18:44 rety, znow koza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: zgadzam sie IP: *.avalonia.dk 24.08.03, 15:50 Jesteś bękartem zrobiony prostej kurwie. Normalna matka nauczyłaby ciebie pisanie i kulturalnego wyrażania myśli. Od dzieciństwa słyszałeś codzienie słowo "pedał" wypowiadane pod twoim aderesem. Czy ta k. twoja matka, czytała twoje posty i jest z nich dumna? Czytała , strzępie seksualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zgadzam sie IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.03, 01:28 Gość portalu: trend napisał(a): > Gość portalu: :-) napisał(a): > > > szybką wizytę u psychiatry proponuje synku > > > > ale naprawde szybką > > > > bo kurwa mac, kazda chwila moze miec znaczenie... > > > > a nazywanie ludzi pedałami nie sprawia, ze masz wiecej racji.. > > > > naprawde.. chociaz pewnie nie wiedziales o tym:-) > > synku to sobie możesz pisać do bękarta którego zrobisz jakiejś > pustej kurwie - pozatym tobie nawet psychiatra już nie > pomoże...za puźno - dlatego proponuje ci iść do dentysty,albo do > fryzjera bo i dla stomatologa pewnie będziesz zagadką ales ty glupi wiesniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: zgadzam sie IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:13 > synku to sobie możesz pisać do bękarta którego zrobisz jakiejś > pustej kurwie - pozatym tobie nawet psychiatra już nie > pomoże...za puźno - dlatego proponuje ci iść do dentysty,albo do > fryzjera bo i dla stomatologa pewnie będziesz zagadką czy ty czlowieku normalny jestes..przestan rzucac miechem tumanie...widac ze tata gdzies w komitecie pracuje...komputer synalkowi dal na pierwszego maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: zgadzam sie IP: *.umcs.lublin.pl 25.08.03, 09:40 Gość portalu: Trend napisał: > synku to sobie możesz pisać do bękarta Chyba sie nie pomysli, Trend, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: zgadzam sie IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 12:10 dysortografia fakt:-) zjadło mi "orto".. ale to nie debilizm , tylko zagapienie :-) ale nie wiem jednak, czemu piszesz o dawaniu w łape? o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: zgadzam sie IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:14 Gość portalu: :-) wysmarkał(a): > dysortografia > > fakt:-) > > zjadło mi "orto".. ale to nie debilizm , tylko zagapienie > > :-) > > ale nie wiem jednak, czemu piszesz o dawaniu w łape? > o co biega? > > > > masz rację to nie debilizm - to totalny idiotyzm - jesteś jebanym prostakiem,głupcem i taki chyba się już urodziłeś - mama ci na głowę usiadła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: zgadzam sie IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 12:17 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bevis Re: zgadzam sie IP: *.bs.katowice.pl 25.08.03, 09:21 Tak czy inaczej, trend, dysortografia to tez mikrouszkodzenie mozgu. Nie ma sie czym chwalic, zwlaszcza, ze uposledzony jestes nie tylko pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: A moze i mnie, kobiete, pedalem nazwiesz ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:58 pedałem może nie,ale pustą kurwą pewnie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A dlaczego 'qrwa' i dlaczego 'pusta', TUMANIE z 24.08.03, 13:00 LUBINA??? Z glodu ci sie w glowie pomieszalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: A dlaczego 'qrwa' i dlaczego 'pusta', TUMANIE IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:03 gabrielacasey napisała: > LUBINA??? Z glodu ci sie w glowie pomieszalo??? bo kurwy zazwyczaj sa puste - ty jesteś pusta więc czemu miał bym ciebie nie nazywać kurwą - pozatym dajesz dupy klechom Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jestem ATEISTKA, wojujacy komuchu, od 20 lat! 24.08.03, 13:08 Sprawdz w encyklopedii, co to. A mieszkam w kraju, gdzie KROLOWA jest glowa narodowego kosciola. I gdzie o religii publiocznie sie nie gada, bo to prywatna i intymna sprawa. Dociera do tego...Lubina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Jestem ATEISTKA, wojujacy komuchu, od 20 lat! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:10 gabrielacasey napisała: > Sprawdz w encyklopedii, co to. A mieszkam w kraju, gdzie KROLOWA jest glowa > narodowego kosciola. I gdzie o religii publiocznie sie nie gada, bo to prywatna > > i intymna sprawa. Dociera do tego...Lubina? "Jestem ATEISTKA, wojujacy komuchu, od 20 lat!" - to już tyle lat zanieczyszczasz powietrze ty bękarcie żydowski? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A nie mowilam? Super tuman: dla niego "ateizm" to 24.08.03, 13:13 religia Mojzeszowa!!! Ze tez holota nie moze poprzestac na grach komputerowych i podlacza sie do internetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: A nie mowilam? Super tuman: dla niego IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:15 gabrielacasey napisała: > religia Mojzeszowa!!! Ze tez holota nie moze poprzestac na grach komputerowych > i podlacza sie do internetu!!! żeby taka śmieszna dziwka jak ty popadła w depresję i cierpiała na zaburzenia emocjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jaka depresja? Twoja bezgraniczna tepota mnie bawi 24.08.03, 13:17 A ty, synku, jednak zajrzyj do encyklopedii: chocbt tej dla przyglupow na Onecie. wiem.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Jaka depresja? Twoja bezgraniczna tepota mnie IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:20 gabrielacasey napisała: > A ty, synku, jednak zajrzyj do encyklopedii: chocbt tej dla przyglupow na > Onecie. > wiem.onet.pl/ no właśnie widać,kto kożysta z encyklopedi dla przygłupów Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I do slownika ORTOGRAFICZNEGO. Bo nie"kozystac" 24.08.03, 15:55 A ZUPELNIE inaczej: koRZystac, slowianskie korzenie: skor=pozytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: Jestem ATEISTKA, wojujacy komuchu, od 20 lat! IP: *.umcs.lublin.pl 25.08.03, 09:43 Gość portalu: trend napisał(a): > "Jestem ATEISTKA, wojujacy komuchu, od 20 lat!" - to już tyle > lat zanieczyszczasz powietrze ty bękarcie żydowski? Po co Trend od razu komus od Zydów? To, czy jest to obelzywe czy nie, zalezy tylko od Zydow, ale chyba nie musisz nikomu wymyslac od Zydow i pedalow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Gazeto!!!! gdzie cenzura obyczajowa? Na dzialce?! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.03, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko! Ale gryzie! Ma ślady na rękach. IP: *.pl / 192.168.100.* 24.08.03, 14:48 Cłopcze, dziadu nie rób sobie sznytów i stygmatów, bo tym świata nie zbawisz. W kazdym środowisku, a nawet w tobie siedzi ta bestia. Tak więc nie kąsaj, bo pokąsasz siebie! Gość portalu: trend napisał(a): > Gość portalu: gosc napisał(a): > > > słusznie:-) > > > > ten koles pewnie na dyktanda przynosi zaswiadczenie o > dysgrafii. > > teraz to modne > > > > kurde... > > > > a za moich czasów byli po prostu dobrzy uczniowie i osły.. > > teraz jak sie komus uczyc nie chce to 500zł lekarzowi i ma > > dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie i cokolwiek > > > > hehehe > > > > internet pieknie pokazuje jakie mam tepe spolecenstwo.. nie ma > co > > > > no właśnie po twoich wypocinach pedale to widać - widać kto tu > zacofany - jak już to dysortografię - ale na takie dolegliwości > jakie wymieniłeś przyp "dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie" to > cierpisz ty i masz z tego powodu kompleksy - trudno ci się do > tego przyznać - a tak na marginesie to właśnie widać jakie > społeczeństwo mamy - ty to byś zaraz w łapę dał - i co nie ma > korupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: zgadzam sie IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:11 > no właśnie po twoich wypocinach pedale to widać - widać kto tu > zacofany - jak już to dysortografię - ale na takie dolegliwości > jakie wymieniłeś przyp "dysgrafie/dysleksje/dysmózgowie" to > cierpisz ty i masz z tego powodu kompleksy - trudno ci się do > tego przyznać - a tak na marginesie to właśnie widać jakie > społeczeństwo mamy - ty to byś zaraz w łapę dał - i co nie ma > korupcji? przestan juz meczyc idioto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analogie Re: zgadzam sie IP: *.telia.com 24.08.03, 13:11 juz wiadomo,ze to z choru Poznanskich Slowikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analogie Re: To ten chor prowadzili KSIEZA? Nie wiedzialam IP: *.telia.com 24.08.03, 13:19 Dorektor choru poznanskich slowikow to nie zaden ksiadz ,nazywal sie Kropopp to nie polskie nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ani chybi z tego osadnictwa niemieckiego w 24.08.03, 15:57 Poznanskiem? Jak tam o nich mowiono? Bambry? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Trend to albo dysgrafik, albo idiota - przypadek 24.08.03, 12:56 nieuleczalny! Kilka bledow ortograficznych w JEDNYM zdaniu; tyle o formie - o tresci lepiej sie nie wypowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend a gabrielacasey to przypadek choleryka IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:01 gabrielacasey napisała: > nieuleczalny! Kilka bledow ortograficznych w JEDNYM zdaniu; tyle o formie - o > tresci lepiej sie nie wypowiadac! nie krępuj się - boisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Lepiej byc choleryczka, nizli trendem-debilem!!! 24.08.03, 13:05 Cholerycznosc to typ temperamentu - wszystko zgodnie z norma. Debilizm jest UPOSLEDZENIEM UMYSLOWYM. I to nieuleczalnym. Czy ciebie pijany ksiadz wiejskiej malolacie zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend lepiej z pizdy nie wychodzić niż gabriel c.się urodzić IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:08 gabrielacasey napisała: > Cholerycznosc to typ temperamentu - wszystko zgodnie z norma. Debilizm jest > UPOSLEDZENIEM UMYSLOWYM. I to nieuleczalnym. Czy ciebie pijany ksiadz wiejskiej > > malolacie zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Fakt: syn pijanego klechy i wiejskiej malolaty. I 24.08.03, 13:10 stad ten paranoiczny antyklerykalizm i dziedziczna tepota ludu malorolnego z laski reformy rolnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend córka żydowskiego błazna i mużyńskiego barana IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:13 gabrielacasey napisała: > stad ten paranoiczny antyklerykalizm i dziedziczna tepota ludu malorolnego z > laski reformy rolnej! aż żygać się chce jak się patrzy na takich popaprańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Nie prawda, wiesniaku: Ogonczyka i Poraja. IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:19 nie mówiłem,że panienka jest nerwowa - jesteś już tak pusta i tak ślepa,że nie widzisz,że się z tobą bawie głupia lasko - niedostrzegasz tego,gdyż masz zaburzenia emocjonalne i zamiast myśleć reagujesz na moje wypociny emocjami - cały czas udowadniam twoją głupotę i brak inteligencji,a ty nawijasz i nawijasz - puść sobie wodę w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezz Re: Nie prawda, wiesniaku: Ogonczyka i Poraja. IP: 156.42.68.* 26.08.03, 13:05 Gość portalu: trend napisał(a): > nie mówiłem,że panienka jest nerwowa - jesteś już tak pusta i > tak ślepa,że nie widzisz,że się z tobą bawie głupia lasko - > niedostrzegasz tego,gdyż masz zaburzenia emocjonalne i zamiast > myśleć reagujesz na moje wypociny emocjami - cały czas > udowadniam twoją głupotę i brak inteligencji,a ty nawijasz i > nawijasz - puść sobie wodę w kiblu Oboje, ona i ty, jestescie zdrowo pierdolnieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nieprawda, rzecz jasna:wyszloby,ze kociol-garnkowi 24.08.03, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Nieprawda, rzecz jasna:wyszloby,ze kociol-gar IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 13:23 wiesz co już mi sie nudzi zabawa w "ty powiesz jedno słowo,a ja 1000" - idę coś zjeść,a ty poć się dalej i niech ci będzie,że masz rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177a Re: a gabrielacasey to przypadek choleryka IP: *.pop.e-wro.net.pl 24.08.03, 16:50 Trend - lepiej byś pomilczał troche. Wyczyść zęby (jeśli wiesz o czym mówię ) bo Ci się mnóstwo gówien w gębie nazbierało. Jesteś klasyczny przypadkiem chamstwa i niedorozwinietej osobowości z przewagą psychopatycznej radości w obrzucaniu wszystkich dookoła gównem z własnej gębusi. A tylu porządnych ludzi w Lubinie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) nie warto rozmawiac z tym czyms IP: *.boleslawiecka.k.pl 24.08.03, 16:20 o nicku trend dlatego w pewnym momencie napisalem "bez komentarza" :-) pozdr wszystkich w miare rozsadnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Szkoła nie nauczy IP: 217.97.130.* 25.08.03, 09:32 Co wy się tej ortografi uczepiliście? Od kiedy, to ma ona znaczenie na chatach i forach? A i nieznajomość ortografi nie świadczy o kondycji intelektualnej człowieka. Najlepszy przykład Albert Einstein. Miał dysortografię, nie mógł się jej nauczyć, ale nie przeszkosziło mu to w zdobyciu Nobla. Zwróciłęm, uwagę na fakt, iż wyciągacie ortografię, kiedy nie macie innych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Szkoła nie nauczy IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 09:39 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Co wy się tej ortografi uczepiliście? Od kiedy, to ma ona > znaczenie na chatach i forach? A i nieznajomość ortografi nie > świadczy o kondycji intelektualnej człowieka. Najlepszy przykład > Albert Einstein. Miał dysortografię, nie mógł się jej nauczyć, > ale nie przeszkosziło mu to w zdobyciu Nobla. Zwróciłęm, uwagę > na fakt, iż wyciągacie ortografię, kiedy nie macie innych > argumentów. trend niestety nie jest a.einsteinem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.client.attbi.com 24.08.03, 16:03 Gość portalu: trend napisał(a): > Gość portalu: Uświadomiony napisał(a): > > > A w Polsce jest inaczej malo to jest takich ksiedzy, tylko ze > u > > nas wyjdzie to moze dopiero za 50 lat > > polska to jebane żydo katolickie państwo,więc tutaj ręka rękę > myje - księża czują się bezkarnie i tak będzie dopuki cały > zakłamany i omotany przez klechów kraj przejży na oczy - polska > panstwo kościelne i policyjne Biedny, sfrustrowany, pewnie nawet nie wiesz gdzie w twojej okolicy znajduje sie najblizszy Kosciol Katolicki. Wydaje mi sie, ze ten biedak nie wie gdzie jest najblizsza szkola podstawowa. Moze zakonczyl wspaniala edukacje na 3 klasie, po wielu, wielu latach doglebnych STUDIOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:06 > polska to jebane żydo katolickie państwo,więc tutaj ręka rękę > myje - księża czują się bezkarnie i tak będzie dopuki cały > zakłamany i omotany przez klechów kraj przejży na oczy - polska > panstwo kościelne i policyjne a ty co prawoslawny czy komunista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.kabel.telenet.be 24.08.03, 17:20 Gość portalu: Uświadomiony napisał(a): > A w Polsce jest inaczej malo to jest takich ksiedzy, tylko ze u > nas wyjdzie to moze dopiero za 50 lat Za 50 lat niestety ich ofiary nie beda mialy sily, aby sie mscic (moze na ich szczescie czas wyleczy rany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:05 Gość portalu: Uświadomiony napisał(a): > A w Polsce jest inaczej malo to jest takich ksiedzy, tylko ze u > nas wyjdzie to moze dopiero za 50 lat to czemu nie wyjdzie teraz?...rzadza przeciez komunisci za rok dwa juz nie beda mieli szans na prowokacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blant Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 11:50 buehehehhe i dobrze mu tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:28 Gość portalu: Blant napisał(a): > buehehehhe i dobrze mu tak.. blunt lepiej popalilbys sobie ganje z kumplami w piaskownicy przyjemniejsze to dla ciebie i mniej bedziesz sie denerwowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend kler to zło!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 11:50 niech będzie pochawlony ten kto zajebał klechę!!!! ciekawe,czy zanim go zajebali to ktoś go wyrżnoł w dupala - może czarnuchy swoimi wielkimi pytami rozsadziły jego wielebne dupsko na wszystkie cztery strony świata? - kler to zło!!! dobry kler to martwy kler nabity na pala w dupala - dla takich powinny być tortury jak stosowała kiedyś wielebna inkwizycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: kler to zło!!!!! IP: *.mbk2.pl / 192.168.1.* 24.08.03, 11:59 tym poziomem stawiasz się w tym samym rzędzie co ten zboczony typ. Muślę że jesteś podobny, albo nienawidzisz ludzi . To nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: kler to zło!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 12:02 Gość portalu: marco napisał(a): > tym poziomem stawiasz się w tym samym rzędzie co ten zboczony typ. Muślę że > jesteś podobny, albo nienawidzisz ludzi . To nara a co dałeś dupy jednemu z nich i ciebie to teraz męczy? - przyjemnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Tylko nie mow, zes ich w lazni w woju widzial.Poki 24.08.03, 16:02 co w Wojsku Polskim Afropolacy nie sluza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Tylko nie mow, zes ich w lazni w woju widzial IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:31 gabrielacasey napisała: > co w Wojsku Polskim Afropolacy nie sluza! od razu widac ze kibol...pewnie chcial jakos wydebic autograf od Olisadebe tylko nie wiedzial jak czy dac w lape czy dac dupy...stad pewnie tez zna i rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: kler to zło!!!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:30 > a co dałeś dupy jednemu z nich i ciebie to teraz męczy? - > przyjemnie było? kiedys znajomy opowiadal mi o pedalach...mieszkal z nimi w akademiku...pedaly twierdza ze jesli mowisz caly czas o pedalach to jestes pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Widac sam wyprobowales tych "czarnuchow". Skoro 24.08.03, 16:00 wiesz. Jakie wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177a Re: kler to zło!!!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 24.08.03, 16:55 Zboczony gość portalu: trend napisał: > niech będzie pochawlony ten kto zajebał klechę!!!! ciekawe,czy > zanim go zajebali to ktoś go wyrżnoł w dupala - może czarnuchy > swoimi wielkimi pytami rozsadziły jego wielebne dupsko na > wszystkie cztery strony świata? - kler to zło!!! dobry kler to > martwy kler nabity na pala w dupala - dla takich powinny być > tortury jak stosowała kiedyś wielebna inkwizycja Znajomość terminologii i rozpisywanie się z lubością w temacie jak wyżej świadczy o tym , że to środowisko nie jest Ci obce i z pewnością aktywnie w obyczajach tego środowiska uczestniczysz. Ale to wolny kraj i i jak lubisz ze swojej gęby du...ę robić i odwrotnie to Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: kler to kot IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:28 nie ogladales bajek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bowjan Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.cidernet.pl 24.08.03, 11:52 Nie zabity tylko smiertelnie ranny lub zraniony.Przestancie pisac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.03, 11:56 Gość portalu: bowjan napisał(a): > Nie zabity tylko smiertelnie ranny lub zraniony.Przestancie > pisac bzdury. bzdury,czy też nie - ważne,że jednego zboczonego skórwysyna mniej:)) - oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177a Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.pop.e-wro.net.pl 24.08.03, 16:58 Gość portalu: trend napisał(a): > bzdury,czy też nie - ważne,że jednego zboczonego skórwysyna > mniej:)) - oby tak dalej Było by miło przeczytać takie coś o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADIEU17 Oj bujcie sie pedofile i wszytko co na "p"!! IP: *.lanet.wroc.pl 24.08.03, 11:58 W wiezieniu dla takich nie ma lekko! Gwałciciele, a w szczególnosci ci od dzieci maja przesrane u kazdego normalmego zbira! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Oj bujcie sie pedofile i wszytko co na 'p'!! IP: *.chello.pl 24.08.03, 12:44 Gość portalu: ADIEU17 napisał(a): > W wiezieniu dla takich nie ma lekko! > Gwałciciele, a w szczególnosci ci od dzieci maja przesrane u > kazdego normalmego zbira! a któż to taki *normalny zbir*??? g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Oj bujcie sie pedofile i wszytko co na IP: *.avalonia.dk 24.08.03, 16:03 Od kiedy to mordercy swoich matek lub dzieci, złodzieje to normalne zbiry? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey "Bujcie" to od "bujania"??? Ludzie: ORTOGRAFIA!!! 24.08.03, 16:06 Czy kazdy antyklerykal w Polsce MUSI byc nieukiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco To b. często jest powiązane jedno z drugim. IP: *.avalonia.dk 24.08.03, 16:30 Poza tym to przemili, wrażliwi, uczciwi ludzie, pod których opieką można pozostawić dorastającą córkę, a także oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Re: Te...'zwyczajne zbiry'? Czy...byle kloecht? IP: *.rasserver.net 25.08.03, 01:13 gabrysia, ty jeszcze zyjesz? to dobrze , bo kto by sial tyle nienawisci na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z klerem nie IP: *.boleslawiecka.k.pl 25.08.03, 00:12 nie musi ja jestem ateistą i zadeklarowanym antyklerykałem ortów nie wale patrz watek z trendem ":-)" to ja "gosc" to tez ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino tak IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:36 inetnum: 213.25.116.0 - 213.25.116.255 netname: KORBANK-WROCLAW descr: Internet Service Provider descr: Network covers the whole Wroclaw area country: PL admin-c: TB705-RIPE tech-c: PG2747-RIPE status: ASSIGNED PA notify: repcio@repcio.net mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20000107 changed: repcio@repcio.net 20010318 source: RIPE route: 213.25.0.0/16 descr: TPNET descr: for abuse: abuse@tpnet.pl origin: AS5617 mnt-by: AS5617-MNT changed: nabn@tpnet.pl 20030228 source: RIPE person: Tymoteusz Bilyk address: PPHU Korbank address: ul. Nabycinska 19 address: Wroclaw address: Poland phone: +48 71 781-76-30 phone: +48 71 784-40-84 fax-no: +48 71 355-37-26 e-mail: tym@k.pl nic-hdl: TB705-RIPE notify: repcio@repcio.net mnt-by: TPNET changed: repcio@repcio.net 20000501 changed: repcio@repcio.net 20010318 changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20020618 source: RIPE person: Przemyslaw Gubernat address: Wroclaw address: Poland phone: +48 71 78-17-630 phone: +48 501 485-717 fax-no: +48 71 355-37-26 e-mail: repcio@repcio.net nic-hdl: PG2747-RIPE mnt-by: KORBANK-MNT changed: repcio@repcio.net 20000501 changed: repcio@repcio.net 20010318 changed: ripe@korbank.pl 20010906 changed: ripe@ripe.korbank.pl 20010912 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: 'Bujcie' to od 'bujania'??? Ludzie: ORTOGRAFI IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:33 gabrielacasey napisała: > Czy kazdy antyklerykal w Polsce MUSI byc nieukiem? to z tego komunistycznego pomiotu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fERR Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: 62.233.166.* 24.08.03, 11:55 matka13 napisał: > Pan Bóg go zaprosił do siebie WŁASNIE ŻE ZAJEBANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chery Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.lanet.wroc.pl 24.08.03, 11:58 Oj bujcie sie wiezienia pedofile !! tam was nie lubia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 08:37 Gość portalu: chery napisał(a): > Oj bujcie sie wiezienia pedofile !! > tam was nie lubia!! znowu jakis grafoman z okolic lubina i okolic wrpclawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fER Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: 62.233.166.* 24.08.03, 12:00 matka13 napisał: > Pan Bóg go zaprosił do siebie NAJLEPSZYM PRZYBADKU WYRUCHAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ipt.aol.com 24.08.03, 12:03 Nikomu zle nie zycze, ale mysle ze zasluzyl na swoje, aczkolwiek wieksi przestepcy badz dostaja za swoje czyny niewspolmiernie niskie wyroki, badz tez w ogole ich nie dostaja.Mowi sie ze Temida nie ma wzgledow dla nikogo poniewaz ma zawiazane oczy, ale chyba nie brala wtedy pod uwage tych przestepcow ktorzy maja pieniadze i tym oplacaja swoja wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umin I bardzo dobrze.... IP: *.awacom.pl 24.08.03, 12:27 Wszystkich zboczeńców, pedofili, morderców itp powinna czekac jedna kara! ŚMIERĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: I bardzo dobrze.... IP: *.chello.pl 24.08.03, 13:16 Gość portalu: umin napisał(a): > Wszystkich zboczeńców, pedofili, morderców itp powinna czekac > jedna kara! ŚMIERĆ! witam, uważam, że zabicie osoby, która jest dotknięta omawianym tu zaburzeniem/chorobą/*zboczeniem*, nie rozwiązuje problemu. chyba jednak trzeba podejść do sprawy inaczej - przede wszystkim mniej agresywnie! może lepiej ich - tzn. pedofilów - po prostu leczyć. pozdrawiam, g za encyklopedią: wiem.onet.pl/wiem/000a15.html U pedofilów niekiedy stwierdza się zmiany organiczne w mózgu, które prowadzą do tego typu zachowań, ale w większości przypadków o rozwoju pedofilii decydują czynniki psychiczne i rozwojowe, np. zaburzone relacje z rodzicami, doświadczenie przemocy seksualnej w dzieciństwie, odczuwanie lęku wobec kobiet, kompleksy, niepowodzenia w życiu seksualnym. Jakie są szanse leczenia pedofilii? Z najbardziej znanych na świecie ośrodków leczenia pedofilów wynika, że po kilku latach leczenia z użyciem specjalnych leków, metod treningowych i psychoterapii, uzyskano poprawę u 21% leczonych. Lepsze wyniki uzyskuje się w przypadku pedofilów żyjących w udanych małżeństwach, mających poczucie winy, nie akceptujących tej dewiacji, bez zaburzeń psychicznych. Hasło opracowano na podstawie “Słownika Encyklopedycznego Miłość i Seks” Wydawnictwa Europa. Autor - Lew Starowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Re: I bardzo dobrze, słusznie i sprawiedliwie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 00:19 Gość portalu: g napisał(a): > Jakie są szanse leczenia pedofilii? > > Z najbardziej znanych na świecie ośrodków leczenia pedofilów wynika, że po > kilku latach leczenia z użyciem specjalnych leków, metod treningowych i > psychoterapii, uzyskano poprawę u 21% leczonych... > A prosty współwięzień z zakładu karnego w stanie Massachusetts wynalazł i zastosował metodę szybką, tanią i w 100% skuteczną. A przy tym chwalebną. Bo, jak pouczał Inkwizytor:"nie jest rzecz możliwa leczyć, jeno żeby takie maleficia były wykorzenione". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monloy Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.uia.ac.be 24.08.03, 12:46 Wkrotce Wojtyla oglosi go blogoslawionym i swietym. To tylko kwestia KASY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:02 Gość portalu: Monloy napisał(a): > Wkrotce Wojtyla oglosi go blogoslawionym i swietym. > To tylko kwestia KASY !!!!!! zapalci pewnie towarzysz MIller :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastawa Kolejny męczennik za wiarę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I DOBRA ROBOTA Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.awacom.pl 24.08.03, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regalica Re: Pedofil, ksiądz Witold Pawłowski, IP: *.comnet.krakow.pl 24.08.03, 13:45 już został wypuszczony na wolność.Te wstrętne kryminalsty mogli mu zrobić krzywdę.Mafia pedofilów wyciągła swojego człowieka z więzienia.Ciekawe gdzie teraz robi krzywdę dzieciom ? Celibat wprowadzono po to aby utworzyć wspólnotę prześladowanych ,kochających inaczej homoseksualistów i lesbijek.Gdyby dopuszczono do legalizacji związków homo to prawie całkowicie spadło by powołanie do stanu duchownego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: CIEKAWE CZY TAK SAMO JEST U RABINOW.... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 14:04 ...wiadomo ...,ze w spoleczenstwie jest jakis procent pedofilow...pedofilia nie wybiera...ksiadz, drygent ,polityk ,uczony, artysta...ale mysle ,ze chodzi w tym wszystkim o to zeby panowac nad swymi zadzami...a nie mieszac pojecie pedofilji z polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey AD jakiegos skazanego za pedofilie rabina gdzies w 24.08.03, 16:17 USA znalazl. Niemniej dyrekcja wiezienia popelnila blad, system penitencjarny dal tylka: mozna sie bylo spodziewac okreslonego stosunku wspolwiezniow do pedofila. A poza tym troche czasu trzeba na UDUSZENIE - gdzie byli straznicy? Bo ksiezulo zostal uduszony: jak zwykle GW nie jest dokladna (wiadomo tez przez kogo: odsiadujacy dozywocie Joseph Druce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: DLATEGO JA SIE PYTAM... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 16:21 ...czy niema bo nie ma...czy niema bo sie nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Trafil sie i pisano. zadowolony? AD podal link do 24.08.03, 16:28 jakiejs prasy online, chyba nawet zydowskiej, choc - o ile pamiec mnie nie myli - z Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: To tylko potwierdza ma zimna teze... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 16:34 ..., Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Sugerujesz meee nagonke na KK w USA? Nie sadze. 24.08.03, 16:44 Mysle, ze po prostu chodzi tu o krzykliwosc tematu: kaplan i przestepstwo seksualne. I nie dopatrywalabym sie szczegolnych podtekstow, gdyby cos podobnego trafilo sie w UK, bo katolikow tu pewnie z 15 milionow, a praktykujacych Zydow kilkadziesiat tysiecy. Walka o "krew na pierwszej stronie", tj. poczytnosc i sprzedawalnosc - normalnych ludzi zawsze bardziej interesuje to, co ich lub ich dzieci dotyczy. Inna rzecz, ze przy polskiej alergii na Zyda rekordowa sprzedawalnosc w tym 95% spoleczenstwie katolickim zapewnilby raczej rabin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Z TYM PYTANIEM DO P.BUSHA... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 17:00 ...w ameryce jest wolnosc slowa...istnieja tu inne kryteria...prawo jest rowne dla wszystkich...z regoly pieniadz gra wielka role... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: AD jakiegos skazanego za pedofilie rabina gdz IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:13 gabrielacasey napisała: > USA znalazl. Niemniej dyrekcja wiezienia popelnila blad, system penitencjarny > dal tylka: mozna sie bylo spodziewac okreslonego stosunku wspolwiezniow do > pedofila. A poza tym troche czasu trzeba na UDUSZENIE - gdzie byli straznicy? > Bo ksiezulo zostal uduszony: jak zwykle GW nie jest dokladna (wiadomo tez przez > > kogo: odsiadujacy dozywocie Joseph Druce) www.usajewish.com/scripts/usaj/paper/Article.asp?ArticleID=1461 pub109.ezboard.com/fhavoc1frm28.showMessage?topicID=10.topic www.cirp.org/news/miamiherald12-13-01/ www.pastornet.net.au/jmm/aaxp/aaxp0035.htm www.sexcriminals.com/news/12939/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lionare Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 14:46 KK to zaraza, ktora trzeba leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 24.08.03, 20:45 Gość portalu: Lionare napisał(a): > KK to zaraza, ktora trzeba leczyc. gorszej zarazy od komuchow nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 00:40 Gość portalu: ficino napisał(a): > Gość portalu: Lionare napisał(a): > > > KK to zaraza, ktora trzeba leczyc. > > gorszej zarazy od komuchow nie ma :) A gdyby się trafił klerykalny ekskomuch orientacji stalinowskiej(a kto wie, czy nie germanofil i kryptofaszysta), żydowskiego pochodzenia - udający prawicowo-narodowego polskiego "prawdziwka" i do tego o skłonnościach homoseksualno-pedofilskich? Ludzie, ale durnowata licytacja. Co gorsze - Aids czy dżuma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:17 > A gdyby się trafił klerykalny ekskomuch orientacji stalinowskiej(a kto wie, > czy nie germanofil i kryptofaszysta), żydowskiego pochodzenia - udający > prawicowo-narodowego polskiego "prawdziwka" i do tego o skłonnościach > homoseksualno-pedofilskich? Ludzie, ale durnowata licytacja. Co gorsze - Aids > czy dżuma? > masz racje trzeba ten problem rozwiazac...czy to bedzie ksiadz katolicki, rabbi, poeta, artysta, sprzedawca wegla czy tez komuch wszystkim sie nalezy sprawiedliwy wyrok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: CO TEN KSIADZ MA WSPOLNEGO Z KOSCIOLEM... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 14:55 ...to tak jaby winic szkole ...,ze wyszed z niej analfabeta...lub ganic drzwo jabloni... bo jablko jest robaczywe.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie wytlumaczysz tumanom, meee. Tak to oblakane, 24.08.03, 16:20 ze zamiast po prostu zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola tumanstwo z kosciolem walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Niestety nie tylko tumanstwo... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 16:23 gabrielacasey napisała: -..walczy z kosciolem.. > ze zamiast po prostu zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola > tumanstwo z kosciolem walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Nie wytlumaczysz tumanom, meee. Tak to oblaka IP: *.kabel.telenet.be 24.08.03, 17:32 gabrielacasey napisała: > ze zamiast po prostu zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola > tumanstwo z kosciolem walczy. Co to da "zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola"? Pozostajesz dalej przy sredniowiecznych doktrynach, ktorych dzisiejszy swiat nie powinien tolerowac. Fanatyzm pod kazda postacia jest szkodliwy i wrogi rozwojowi naszej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Nie wytlumaczysz tumanom, meee. Tak to oblaka IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 17:40 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > ze zamiast po prostu zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola > > tumanstwo z kosciolem walczy. > > Co to da "zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola"? Pozostajesz > dalej przy sredniowiecznych doktrynach, ktorych dzisiejszy swiat nie powinien > tolerowac. > Fanatyzm pod kazda postacia jest szkodliwy i wrogi rozwojowi naszej > cywilizacji. - czy ty przypadkiem mowisz o cywilizacji europiejskiej ,ktora to cywilizacja wyrosla na chrzescijanstwie...czy o cywilizacji polskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A KTO ci kaze przy tych doktrynach pozostac jako 24.08.03, 20:29 ateiscie czy jako czlonkowi innego kosciola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Nie wytlumaczysz tumanom, meee. Tak to oblaka IP: *.ny5030.east.verizon.net 24.08.03, 20:46 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > ze zamiast po prostu zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola > > tumanstwo z kosciolem walczy. > > Co to da "zmienic wyznanie czy po prostu wystapic z kosciola"? Pozostajesz > dalej przy sredniowiecznych doktrynach, ktorych dzisiejszy swiat nie powinien > tolerowac. > Fanatyzm pod kazda postacia jest szkodliwy i wrogi rozwojowi naszej > cywilizacji. o jakiej cywilizacji mowisz tej spod sztandarow SLD?...to ja juz wole sredniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Ksiądz-pedofil zabity w więzieniu IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 15:33 <<Taki koniec byl do przewidzenia,a po drugie ,dlaczego nikt nie kontroluje tego ,co sie na tym forum pisze i ktos taki jak "trend" powinien juz po pierwszej wypowiedzi wypasc na zbity pysk!? NIE ROZUMIEM... Z idiotami trzeba konczyc i to szybko,tzn.leb urwac przy samej DUPIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ba...Chetnie bym urwala,ale jak go dorwac? Do tego 24.08.03, 16:24 jego Lubina sie nie wybieram! Natomiast powiedziala ci sie b. madra rzecz: "mozna sie bylo spodziewac". Mozna bylo. I facet zostal UDUSZONY (zadna tam bojka, skad GW swe info bierze?)na spacerze czy czyms takim, na oczach straznikow. A wiec...za cichym przyzwoleniem personelu wieziennego. I choc faceta mi nie zal, to to nie powinno sie bylo zdarzyc. Czyzby...kosciol mial tak dlugie rece? news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/3177021.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: 007...ZGLOS SIE.... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 16:27 ...ci wiezniowie to byli przebierancy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Ba...Chetnie bym urwala,ale jak go dorwac? Do IP: *.avalonia.dk 24.08.03, 18:25 Niekoniecznie. Co do dzieciobójców, matkobójców itp panuje powszechna opinia, że mają przechlapane u innych więźniów, także w Polsce. A nie każdy matkobójca jest księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ba...Chetnie bym urwala,ale jak go dorwac? Do IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:22 nie rozumiesz realiow zycia wieziennego w Stanach...nikt tutaj pedofili nie bedzie pilnowal 24h na dobe...predzej czy pozniej i tak zostalby zabity lub powaznie okaleczony..tak jak jeden z ksiezy ktory trafil za pedofilie..stracil oko i obcieto mu ucho...mial duzo szczescia ze nie podrzneli mu gardla...straznicy to tez ludzie...nieszczescia chodza po ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: BYLY KSIADZ.... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 15:52 ...dalem sie zlapac przez wyborcza...prosta sztuczka... ps.czy o maturzyscie ,ktory nie zdal matury mowi sie ciagle maturzysta...lub o kobiecie rozwiedzionej ...mowi sie zona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Społeczeństwo wymierzyło sprawiedliwość IP: *.avalonia.dk 24.08.03, 16:17 za pomocą swoich najlepszych przedstawicieli. Nóż i sznur to najlepsze rozwiązanie. A przy okazji można otwarcie cieszyć się z cudzej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ofiary maja inne zdanie, loco. Czytaj: 24.08.03, 16:36 "Many of my clients would have rather seen Father Geoghan serve out his time in jail and endure the rigours of further criminal trials, so that his paedophile acts could have been exposed further," he said. news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/3177021.stm I dlatego wspomnialam o dlugim karzacym ramieniu Kosciola. Bo na tym zabojstwie w mamrze tylko on skorzystal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ofiary maja inne zdanie, loco. Czytaj: IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:30 gabrielacasey napisała: > "Many of my clients would have rather seen Father Geoghan serve out his time in > > jail and endure the rigours of further criminal trials, so that his paedophile > acts could have been exposed further," he said. > > news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/3177021.stm > I dlatego wspomnialam o dlugim karzacym ramieniu Kosciola. Bo na tym zabojstwie > > w mamrze tylko on skorzystal. sprawa w sadzie i tak sie potoczy pomimo smierci biskupa....""The two potential criminal cases that may have been brought forward are now going to be closed, but I don't think the civil cases will be adversely affected by his death," he said"...BBC nic nie wspomnialo o dlugim karzacym ramieniu Kosciola..powiedz mi gdzie to wyczytalas?...moze nie doczytalas do konca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: CZEGO TO SIE NIE WYMYSLA POD PUBLIKE... IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 16:43 ...i tu zachodzi pytanie jakiej orietacji jest bbc...daje reke ,ze jest za legalizacja par homo , przerywaniem ciazy i kaochajacych innaczej...cos na wzor cnn... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Brytania jest przeciwko slubom homo. I BBC jako 24.08.03, 16:53 publiczna trzyma te linie. A legalizacja homoseksualnych zwiazkow partnerskich tu od dawna istnieje - maja takie pojecie prawne jak "partner" (seksualny), zyjacy w stalym zwiazku i prowadzacy wspolne gospodarstwo. I prawo nie rozroznia, czy jest to konkubinat hetero czy zwiazek homo (dotyczy to tych wszystkich praw cywilnych: dziedziczenie, alimentacja, wspolwlasnosc etc). Aborcja w UK jest legalna i sie o niej nie mowi. Nie jest takze naduzywana, bo...samotne matki przy tutejszym socjalu niezle wyzyja "z dzieci". Mowi sie o antykoncepcji i slabym wychowaniu seksualnym w szkole i rodzinie ze wzgledu na alarmujaca liczbe ciaz u nieletnich panienek (zwykle rodza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Brytania jest przeciwko slubom homo. I BBC ja IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 17:11 gabrielacasey napisała: -sama widzisz...wiec jak mozna byc obiektywnym w sprawie kosciola...gdy sa odrebne zdania... > publiczna trzyma te linie. A legalizacja homoseksualnych zwiazkow partnerskich > tu od dawna istnieje - maja takie pojecie prawne jak "partner" (seksualny), > zyjacy w stalym zwiazku i prowadzacy wspolne gospodarstwo. I prawo nie > rozroznia, czy jest to konkubinat hetero czy zwiazek homo (dotyczy to tych > wszystkich praw cywilnych: dziedziczenie, alimentacja, wspolwlasnosc etc). > Aborcja w UK jest legalna i sie o niej nie mowi. Nie jest takze naduzywana, > bo...samotne matki przy tutejszym socjalu niezle wyzyja "z dzieci". Mowi sie o > antykoncepcji i slabym wychowaniu seksualnym w szkole i rodzinie ze wzgledu na > alarmujaca liczbe ciaz u nieletnich panienek (zwykle rodza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Brytania jest przeciwko slubom homo. I BBC ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 18:48 gabrielacasey napisała: > publiczna trzyma te linie. A legalizacja homoseksualnych zwiazkow partnerskich > tu od dawna istnieje - maja takie pojecie prawne jak "partner" (seksualny), > zyjacy w stalym zwiazku i prowadzacy wspolne gospodarstwo. I prawo nie > rozroznia, czy jest to konkubinat hetero czy zwiazek homo (dotyczy to tych > wszystkich praw cywilnych: dziedziczenie, alimentacja, wspolwlasnosc etc). > Aborcja w UK jest legalna i sie o niej nie mowi. Nie jest takze naduzywana, > bo...samotne matki przy tutejszym socjalu niezle wyzyja "z dzieci". Mowi sie o > antykoncepcji i slabym wychowaniu seksualnym w szkole i rodzinie ze wzgledu na > alarmujaca liczbe ciaz u nieletnich panienek (zwykle rodza). gowno nas interesi co jest w brytanii podobnie jak gowno nas interesi ilu Turkom juz dzis obciagnelas tepa zdziro! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Patrzcie ludzie, co za PRYMITYWNY POLACZEK Z 24.08.03, 20:33 POLSKIEGO CHAMOWA. Najwyrazniej w kajdankach do Sokolki z Londynu wrocil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Brytania jest przeciwko slubom homo. I BBC ja IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:34 > gowno nas interesi co jest w brytanii podobnie jak gowno nas interesi ilu Turko > m juz dzis obciagnelas tepa zdziro! co za fajansiarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: CZEGO TO SIE NIE WYMYSLA POD PUBLIKE... IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.08.03, 07:33 Gość portalu: mee napisał(a): > ...i tu zachodzi pytanie jakiej orietacji jest bbc...daje > reke ,ze jest za legalizacja par homo , przerywaniem ciazy i > kaochajacych innaczej...cos na wzor cnn... BBC typowo lewacka cos na wzor polskiej Trybuny i nIE Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedo W ogóle nie powinno się karać pedofili!!! IP: *.nd.e-wro.net.pl 24.08.03, 16:58 W ogóle nie powinno się karać pedofili!!! Bo to na nich skupia się cała wrogość współwięźniów ogarniętych chorobliwą chęcią samowolnego wymierzania sprawidliwości. Przecież on nikogo nie zabił, a został zabity. Jeszcze jak wszyscy wiedzą, że to ksiądz to też chcą wszyscy antyklerykałowie sie zemścić. Dostał wyrok 10 lat, który zamienił się w karę śmierci. PEDOFILE NA WOLNOŚĆ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Pedofile zasluguja na medale chlebowe! IP: *.rasserver.net 24.08.03, 22:07 Gość portalu: pedo napisał(a): > W ogóle nie powinno się karać pedofili!!! > Bo to na nich skupia się cała wrogość współwięźniów ogarniętych > chorobliwą chęcią samowolnego wymierzania sprawidliwości. > Przecież on nikogo nie zabił, a został zabity. Jeszcze jak > wszyscy wiedzą, że to ksiądz to też chcą wszyscy > antyklerykałowie sie zemścić. Dostał wyrok 10 lat, który > zamienił się w karę śmierci. > PEDOFILE NA WOLNOŚĆ !!!!! Na wolnosci to dopiero nie mieliby zycia! A karac isttnie nie ma za co. Za to ze 100 czy dwiescie dzieci zerzneli? No to tylko w ten sposob szybciej dojrzaly i odeszly do kosciola. Tym pedofilom medale sie raczej naleza, bo oni jedni NAPRAWDE kochaja dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś