Gość: Jurek IP: *.p.lodz.pl 14.11.03, 13:10 Małe zwycięstwo w przegranej wojnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szybki Gonzo Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.rzesa.rzeszow.pl 14.11.03, 13:13 Tak podejrzewam że pewnie niedługo będą zabijać za sam wygląd lub pochodzenie. No a gdzie jest ta Amerykańska prawość i sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków 14.11.03, 13:32 A jak chcesz żeby to się toczyło? Wysłali regularne oddziały bojowe (w większości), dużo dzieci po 18-19 lat prosto ze szkolenia, bez żadnego doświadczenia w okupacji i w "utrzymywaniu porządku". Wiadomo, że oni będą strzelać do wszystkiego co się rusza, razem z własnymi kolegami, jak się napatoczą … To nie poprawi losu operacji "Skok na beczkę z ropą"! Por. oddziały z UK z doświadczeniem z okupacji Irlandii, oni nie strzelają tak często do psa co przebiega droga i chodzą częściej na patrole pieszo niż jeżdżą po chleb czołgiem – z drugiej strony może to zmotoryzowanie to takie amerykańskie przyzwyczajenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna_o_kase Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków 14.11.03, 17:07 Gość portalu: Szybki Gonzo napisał(a): > No a gdzie jest ta Amerykańska prawość i > sprawiedliwość? nigdy jej nie bylo, to tylko wersja dla naiwnych. Poczytaj historie USA Zinn 'People's history of US" - jedyna historia z punktu widzenia ludzi, nie prezydentow, generalow i korporacji - swietna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Kalendarium 405 dotąd poległych w Iraku żołnierzy US IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 18:43 www.infosecwest.com/cryptome/mil-dead-iqw.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Gonzo nie rozumiem ciebie IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 14.11.03, 18:52 Ty Gonzo z tego co wiem to normalny człowiek nie porusza sie z 600 rakietami ziemia powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Gonzo nie rozumiem ciebie IP: *.home.cgocable.net 15.11.03, 00:28 Gość portalu: Karina napisał(a): > Ty Gonzo z tego co wiem to normalny człowiek nie porusza sie z > 600 rakietami ziemia powietrze. >>>JEZELI JEGO KRAJ ZOSTAL NAJECHANY, TO JEST TO NAWET JEGO OBOWIAZKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: 63.82.101.* 14.11.03, 18:59 Dziwisz sie? Ci tchorze przebiegle chowaja sie miedzy zwyklymi cywilami i przez to sa znacznie trudniejszym przeciwnikiem jakby mieli byc normalnymi zolnierzami. To jest prawie jak walka z duchami. Niech wylapia garsc cywilow i niech im udowodnia ze to oni ich (Amerykanow) atakowali.... W takich sytuacjach niestety Amerykanie moga im gowno zrobic, chyba ze przylapia ich na goracym uczynku, albo pomoga im sami Irakijczycy... Powodzenia zycze... Osobiscie bylbym za tym zeby wrocili do kraju, szczelnie pozamykali granice i niech reszta swiata sama sie martwi skoro wam to tak przeszkadza, zobaczylibysmy czy wtedy byscie tez byli tacy madrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaza Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.alfa.pl 14.11.03, 13:14 Nareszcie Amerykanie zaczeli prawidłowo reagować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Gratulacje IP: *.com / 10.10.233.* 14.11.03, 13:14 Zaloga uzbrojonego po zeby smiglowca bojowego zabila kilku cywilow na polu! Przeciez to skandal. A Wyborcza pisze o tym ,jak o sukcesie okupantow... Pretekst zawsze mozna wymyslic, ale zauwazcie, ze pro-bushowcy nie widza nic zlego w zabijaniu Irakijczykow... to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: Gratulacje IP: 195.177.196.* 14.11.03, 15:22 Gość portalu: X napisał(a): > Zaloga uzbrojonego po zeby smiglowca bojowego zabila kilku > cywilow na polu! Przeciez to skandal. A Wyborcza pisze o > tym ,jak o sukcesie okupantow... Kazdy z tych cywilow na polu moze zestrzelic do 5 uzbrojonych po zeby smiglowcow... > Pretekst zawsze mozna wymyslic, ale zauwazcie, ze pro-bushowcy > nie widza nic zlego w zabijaniu Irakijczykow... to jest > straszne. Za to po-husajnowcy maja ciagle wyzuty sumienia z powodu ciaglego zabijania niewinnych irakijczykow oraz zolnierzy: amerykanow, brytyjczykow, polakow, hiszpanow, wlochow i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang Re: 6 zmysl hamerykanow ??? IP: 129.81.192.* 14.11.03, 16:27 Gość portalu: szpon napisał(a): > Gość portalu: X napisał(a): > > > Zaloga uzbrojonego po zeby smiglowca bojowego zabila kilku > > cywilow na polu! Przeciez to skandal. A Wyborcza pisze o > > tym ,jak o sukcesie okupantow... > > Kazdy z tych cywilow na polu moze zestrzelic do 5 uzbrojonych po > zeby smiglowcow... > > > Pretekst zawsze mozna wymyslic, ale zauwazcie, ze pro- bushowcy > > nie widza nic zlego w zabijaniu Irakijczykow... to jest > > straszne. > > Za to po-husajnowcy maja ciagle wyzuty sumienia z powodu > ciaglego zabijania niewinnych irakijczykow oraz zolnierzy: > amerykanow, brytyjczykow, polakow, hiszpanow, wlochow i innych... ============================================================== A pewnie Hamerykanscy Buszmeni nosza ze soba taka "magiczna paleczke", ktora im z daleka wskazuje 'to jest dobry Irakijczyk, kocha USA oraz Wujka Bush'a - nie strzelac' albo "ten chcialby powrotu Saddama - zlikwidowac natychmiast!!!" P.S. Niedawno strzelali do ciezarowki wiozacej kurczaki (zabili - chyba - piec osob...). Czy te biedne kurczaki byly pro-saddamowskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.netghost.biz / 10.3.0.* 14.11.03, 13:15 Amerykanie powinni puscic napalm na tych brudasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: 209.234.157.* 14.11.03, 13:54 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Amerykanie powinni puscic napalm na tych brudasow Napalm nie za bardzo pomogl w Wietnamie, a w Iraku amerykanie jak na razie od marca stracili wiecej ludzi niz w ciagu trzech pierwszych lat wojny wietnamskiej. Ciekawe co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Higienista Do Kasi IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 15:03 Kasiu! Podmyj się szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do Higienisty haha IP: *.netghost.biz / 10.3.0.* 14.11.03, 17:18 haha Ty tez ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:17 siedmiu "ostatecznie" wyzwolonych... teraz zrozumieli że wujek sam chciał dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 13:46 Pozostalo jeszcze kilkadziesiat milionow do zabicia.Czy starczy czasu i ochoty.A moze by tak na wzor brygad Dabrowszczakow z wojenki w Hiszpanii, utworzyc z chetnych do bijatyk polonusow brygady Kwasniewszczakow z emblemem SLD na beretach?.Przy takiej pomocy aktywu z SLD problem iracki szybko bedzie rozwiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Przyznam szczerze że jednak USA to nie III rzesza, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:04 a okupacja Iraku to nie okupacja nazistowska. Naziści stosowali w Polsce przelicznik 100 Polaków za Niemca, Amerykanie Irakijczyk za 3 okupantów. No chyba że poprostu mniej znaczy dla nich życie włoskiego karabiniera niż amerykańskiego żołnierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Przyznam szczerze że jednak USA to nie III rz IP: 12.0.23.* 14.11.03, 14:45 Gość portalu: Tomson napisał(a): > a okupacja Iraku to nie okupacja nazistowska. Naziści stosowali w Polsce > przelicznik 100 Polaków za Niemca, Amerykanie Irakijczyk za 3 okupantów. No > chyba że poprostu mniej znaczy dla nich życie włoskiego karabiniera niż > amerykańskiego żołnierza. O! Jest, wiejski glupek sie odezwal. Jak zwykle na swoim poziomie... Keep it that way... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Dabilju idź sobie IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 15:07 Fifi Przykro mi stwierdzić, ale sam jesteś kjep it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jak widzisz Semperze postronni obserwatorzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 15:23 jednoznacznie stwierdzają kto z nas jest wioskowym błaznem. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... nie obrazaj "wioskowych" IP: *.utc.com 14.11.03, 15:33 ..ty jestes blazen z Slupska..:-)To nawet gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Dabilju idź sobie IP: *.minntech.com 14.11.03, 16:10 Gość portalu: jo napisał(a): > Fifi Przykro mi stwierdzić, ale sam jesteś kjep it. co ty semper fi to Albin Siwak, to ten co w czasach komuny i przesladowan kosciola gdy go zapytana jaka zamknac kurie bez zastanowienia odpowiedzil Sklodowska, stad ta ciagota do laciny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... Tomson znowu szuka zaczepki... IP: *.utc.com 14.11.03, 15:16 Tomson gluptasie,ja pamietam,ze jak kiedys przyjezdzalem do domu ze studiow to przebieralem sie i bieglem do przyjaciol..Ale rozumiem! trudno o przyjaciol z takim charakterkiem i pogladami..:-))Samotnosc ci doskwiera? W tym wieku to juz na jakas dziewczyne czas..A ty co? Biedaku przelewasz swoje frustracje na forum!! :-)) Jezeli sie myle -to podaj adres wysle ci 1000 $ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Pocieszaj się tępaku, nie masz nic do powiedzenia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 15:22 to piszesz takie brednie. Gość portalu: p... napisał(a): > Tomson gluptasie,ja pamietam,ze jak kiedys przyjezdzalem do domu ze studiow > to przebieralem sie i bieglem do przyjaciol..Ale rozumiem! trudno o przyjaciol > z takim charakterkiem i pogladami..:-))Samotnosc ci doskwiera? W tym wieku to > juz na jakas dziewczyne czas..A ty co? Biedaku przelewasz swoje frustracje > na forum!! :-)) Jezeli sie myle -to podaj adres wysle ci 1000 $ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... Trafilem!Trafilem! Ale fajnie zabolalo! Hurra.:-) IP: *.utc.com 14.11.03, 15:32 ..Tomson down,Tomson down..:-) Zartuje-ale wcale mi cie nie zal..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Trafilem!Trafilem! Ale fajnie zabolalo! Hurr IP: 12.0.23.* 14.11.03, 15:51 Gość portalu: p... napisał(a): > ..Tomson down,Tomson down..:-) Zartuje-ale wcale mi cie nie zal..:-)) Potwierdzam zestrzelenie :-))) Patrzac na IP Tomsona w ciagu tygodnia i IP w weekendy, to nasz kolezka co tydzien zaiwania z Gdanska do Slupska!! I jest tylko jedno wytlumaczenie tej sytuacji. Tomson to mlody kot na studiach (I semestr??) i ciagle jeszcze mu jeszcze teskno do matczynej spodnicy, wiec stad te podroze :-)) Bo o posiadanie kobiety to ja go nie posadzam. Nie, nie, posty mowia same za siebie :-)) Tomson, napij sie, pouzywaj studenckiego zycia, poki masz czas, bo jak zaczniesz pracowac na jakiegos wstretnego kapitaliste, to nawet wspomnien nie bedziesz mial. A studenckie zycie, to jedno z tych niewielu wspanialych okresow w zyciu, ktore ci sie moga przytrafic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relax Pudło IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:22 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Tomson, napij sie, pouzywaj studenckiego zycia, poki masz czas, > bo jak zaczniesz pracowac na jakiegos wstretnego kapitaliste, to > nawet wspomnien nie bedziesz mial. A studenckie zycie, to jedno > z tych niewielu wspanialych okresow w zyciu, ktore ci sie moga > przytrafic :-) Przykro mi fifi, że tobie się to nie przytrafiło. Pracuj jednak dalej, mmoże kiedyś matura, potem West Point...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Pudło IP: 141.155.247.* 14.11.03, 16:41 Gość portalu: Relax napisał(a): > > Przykro mi fifi, że tobie się to nie przytrafiło. > Pracuj jednak dalej, mmoże kiedyś matura, potem West Point...:) Przypuszczam, ze kiedy bylem na studiach, to kolega pod szafe na stojaco wchodzil, a na g... wolal 'papu' :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relax Re: Pudło IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:47 A za co kolega wyleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Trafilem!Trafilem! Ale fajnie zabolalo! Hurr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:45 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Gość portalu: p... napisał(a): > > > ..Tomson down,Tomson down..:-) Zartuje-ale wcale mi cie nie > zal..:-)) > > Potwierdzam zestrzelenie :-))) > Patrzac na IP Tomsona w ciagu tygodnia i IP w weekendy, to nasz > kolezka co tydzien zaiwania z Gdanska do Slupska!! I jest tylko > jedno wytlumaczenie tej sytuacji. Tomson to mlody kot na > studiach (I semestr??) i ciagle jeszcze mu jeszcze teskno do > matczynej spodnicy, wiec stad te podroze :-)) Bo o posiadanie > kobiety to ja go nie posadzam. Nie, nie, posty mowia same za > siebie :-)) > Tomson, napij sie, pouzywaj studenckiego zycia, poki masz czas, > bo jak zaczniesz pracowac na jakiegos wstretnego kapitaliste, to > nawet wspomnien nie bedziesz mial. A studenckie zycie, to jedno > z tych niewielu wspanialych okresow w zyciu, ktore ci sie moga > przytrafic :-) Wlasnie Tomson zgadzam sie z przedmowcami .. korzystaj poki mozesz ,bo pozniej bedzie zapozno a jako ze mieszkam w gdansku to powiem ci ze jest tu gdzie sie dobrzeeee zabawic :) ,wiec na weekend ideologia na bok i na imprezeeeeeeeeeeee .Ja jakoz ze przylatuje do mnie na kontrole moja dziewczyna :( [wiec imprezy na bok] zegnam wszystkich do poniedzialku . Pozdrawiam i milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Trafilem!Trafilem! Ale fajnie zabolalo! Hurr IP: 209.234.157.* 14.11.03, 16:15 Gość portalu: p... napisał(a): > ..Tomson down,Tomson down..:-) Zartuje-ale wcale mi cie nie zal..:-)) p..., a ile ty masz latek?, sadzac po tej wypowiedzi to najwyzej 9. A moze to juz starcza demencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... al... bo co? :-))) IP: *.utc.com 14.11.03, 16:40 "..mam dwa latka! Dwa i pol.. glowa siegam ponad stol":-)) Znasz ten wierszyk? No widzisz a Tomson zna.. Wiec nie wtracaj sie do powaznej dyskusji..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jak widzisz al,ten pikuś sam pokazuje stan swojego IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 22:38 intelektu swymi wypowiedziami i nawet nic nie trzeba dodawać bo sam daje świadectwo swojej dziecinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loolo Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.torun.mm.pl 14.11.03, 15:33 Na moje to słusznie że zabili tych Irakijczyków bo to było w obronie własnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Na moje IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:31 A mnie się wydaje, że niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Bardzo dobrze, wytluc to dziadostwo IP: 208.247.54.* 14.11.03, 15:57 I tak trzymac. Skonczyc z tym terroryzmem. A tak na marginesie to oni poszli do Allaha i dostana 7 dziewic kazdy, czyli wcale im zle nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... ..ja to mysle ze te dziewice to juz.."podrobki" IP: *.utc.com 14.11.03, 16:02 Wlosi sie juz nimi zajeli..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: ..ja to mysle ze te dziewice to juz.. IP: 208.247.54.* 14.11.03, 16:07 to napewno, ciekaw jestem czy kobiety tez dostaja 7 meskich dziewic od Allaha, bo jak dostana tylko jedna to za duzo przyjemnosci im to nie dostarczy ;) Gość portalu: p... napisał(a): > Wlosi sie juz nimi zajeli..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: ..ja to mysle ze te dziewice to juz.. IP: 168.143.113.* 14.11.03, 16:23 Gość portalu: p... napisał(a): > Wlosi sie juz nimi zajeli..:-)) "Swietny dowcip". ty glupi chamie, chyba cie przecenilem, jestes glupszy niz dziewieciolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... ..czego sie wysilasz cepie? IP: *.utc.com 14.11.03, 16:51 ..masz problem ze wzwodem? czy co? Nie boj jedna "dziewice" dla ciebie zostawili.Tyle tylko, ze zarazona przez "autobus arabow.."(Perfekt)..:-).."..ty madry chamie"..hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
redek Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków 14.11.03, 16:19 Tak wlasnie wyglada amerykanska wolnosc. Mordowac, grabic, zabijac. REDEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: 63.121.99.* 14.11.03, 16:28 Wszystko sie zrobi dla pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Re: ktory IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:32 Ten historyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mormon czy Ricky Martin jest pedalem ??? IP: 208.247.54.* 14.11.03, 16:37 Ten Historyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Pytanie IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:40 Martin? Czy to wasz nowy prezydent? Uważam natomiast, że Hubal nie był terrorystą, bo bronił swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Pytanie IP: 141.155.247.* 14.11.03, 16:45 Gość portalu: Dyskutant napisał(a): > Martin? Czy to wasz nowy prezydent? > > Uważam natomiast, że Hubal nie był terrorystą, bo bronił swojego kraju. Synku, przestan palic glupa! Nie porownuj Hubala, ktory walczyl w mundurze(!) i ktory dowodzil ostatnia regularna formacja WP, z wszawymi terrorystami strzelajacymi zza wegla i wysadzajacymi sie w tlumie cywilow!!! Zalosny jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Re: Pytanie IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:50 Przecież widziałem tatuśku wyraźnie w telewizji, Amerykanie chodzą w mundurach(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Pytanie IP: 141.155.247.* 14.11.03, 16:52 ??????? Zrozumiales co napisalem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:55 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > ??????? > Zrozumiales co napisalem???? Semper Fi spojrz an IP a potem zastanawiaj sie czy zrozumial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mormon Re: Pytanie IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:01 > Semper Fi spojrz an IP a potem zastanawiaj sie czy zrozumial SZkop!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Re: Pytanie IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 17:06 Amerykan przykro mi, że muszę być aż tak brutalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Pytanie 14.11.03, 17:03 ty jestes z us a masz IP z TP? wszystko sie moze wiec zdarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:09 zapluty.karzel.reakcji napisał: > ty jestes z us a masz IP z TP? > wszystko sie moze wiec zdarzyc! A przeprasazm co ma jedno do drugiego ? mieszkam w polsce od dwoch lat i sie tego w przeciwienstwie do co poniektorych niewstydze kryjac sie za adresem e-mailowym i piszac jaki to ze mnie globtroter. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Pytanie 14.11.03, 17:12 on sie tez nie wstydzi i pisze ze swojego serwera, moj bylby .com wiec bys nie zgadl skad ale takie chwyty on to szkop to troche ponizej pasa nie? Ty jestes z US ale sie nie wstydzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Pytanie IP: *.fibercor.com 14.11.03, 19:34 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > ??????? > Zrozumiales co napisalem???? podpowiedz nam mundralo gdzie ty widzilales tych "terorystow" ze strzelali zza wegla i byli ubrani w lachmany, na ktorym kanale, CNN, FOX czy moze prywatny jakis kanal, apropos polskich partyzantow czy powstancow to ja nie pamietam zeby byli umundurowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:49 Niebyl ale ty z twoimi pytaniami ,ktore bardzo zle swiadcza o twoim poziomie rozwoju intelektualnego bylbys swietnym kandydatem na meczennika za islam [tam potrzebuja ludzi ,ktorzy zamiast myslec wysadzaja sie w powietrze] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Prorok jakiś? IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 16:56 Niestety nie czuję sie powołany, przykro, że ciebie zawiodłem. Gdyby twój dabilju jednak siedział na dupie w domu, to nie doszłoby do tego wszystkiego. Czy wyprzedzasz może propagandowe prognozy walkera intelektualisto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Prorok jakiś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:05 Gość portalu: Dyskutant napisał(a): > Niestety nie czuję sie powołany, przykro, że ciebie zawiodłem. > Gdyby twój dabilju jednak siedział na dupie w domu, to nie doszłoby do tego > wszystkiego. > Czy wyprzedzasz może propagandowe prognozy walkera intelektualisto ? > No i nastepny ....ktos jest winny ..jak to kto USA i ich prezydent ,chlopcze zniknij mi z oczu prosze , wlasnie jem i niechcem zarzygac klawiatury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Re: Prorok jakiś? IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 17:12 To masz szczęście, że masz co do gara włożyć. Bez prądu też się trudno obyć. Może przesaniesz płaszczyć dupsko i pomyślisz co by było, gdybyś np. nie miał wody? Co do wymiocin to radzę szybciutko do toalety. Mam nadzieję, że nie musisz wychodzić na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Prorok jakiś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:02 Gość portalu: Dyskutant napisał(a): > To masz szczęście, że masz co do gara włożyć. > Bez prądu też się trudno obyć. > Może przesaniesz płaszczyć dupsko i pomyślisz co by było, gdybyś np. nie miał > wody? > Co do wymiocin to radzę szybciutko do toalety. > Mam nadzieję, że nie musisz wychodzić na zewnątrz. Przepraszam cie bardzo dyskutujemy na temat celowosci dzialan amerykanskich w Iraku czy opowiadasz nam historie swojego zalosnego zycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Prorok jakiś? IP: *.fibercor.com 14.11.03, 19:40 Gość portalu: maciek_us napisał(a): > Gość portalu: Dyskutant napisał(a): > > > Niestety nie czuję sie powołany, przykro, że ciebie zawiodłem. > > Gdyby twój dabilju jednak siedział na dupie w domu, to nie > doszłoby do tego > > wszystkiego. > > Czy wyprzedzasz może propagandowe prognozy walkera > intelektualisto ? > > > > No i nastepny ....ktos jest winny ..jak to kto USA i ich > prezydent ,chlopcze zniknij mi z oczu prosze , wlasnie jem i > niechcem zarzygac klawiatury ... przeczytaj jeszcze raz co napisales i przyznasz ze i ty mozesz zostac Albinem Siwakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 okupantów! 14.11.03, 17:05 Mam nadzieję, że załoga tego śmigłowca nie wróci do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok IP: 141.155.247.* 14.11.03, 17:09 wielki_czarownik napisał: > Mam nadzieję, że załoga tego śmigłowca nie wróci do domu. Nadzieja... matka glupich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:09 Ja mam nadzieje ze ci matka albo sisitra nie wroci do domu bo zginie w ataku terrorystycznym, a przed smiercia ja arabusy jeszcze w tylek wygrzmoca tak jak Jessice Lynch wielki_czarownik napisał: > Mam nadzieję, że załoga tego śmigłowca nie wróci do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Twoi rodzice tez mieli nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:11 > > wielki_czarownik napisał: > > > Mam nadzieję, że załoga tego śmigłowca nie wróci do domu. ze wyrosniesz na normalnego zdrowego psychicznie czlowieka , a zobacz co wyszlo ....... oszolom ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok 14.11.03, 17:13 jak to bylo naprawde z Jessie to sobie sprawdz w jej ksiazce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:18 zapluty.karzel.reakcji napisał: > jak to bylo naprawde z Jessie to sobie sprawdz w jej ksiazce... Nie bende wydawal pieniedzy na kogos kto najpierw powiedzial ze nic nie pamieta a potem dostal milion dolarow i raptem wszystko jej wrocilo do pamieci i napisala ksiazke. Z tego co wiem (byl wywiad w telewizji, za ktory tez wziela pieniadze) to byla zgwalcona w pupcie przez arabow ktorzy ja zlapali. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok 14.11.03, 17:22 ale to stwierdzono dopiero w Berlinie... A dlaczego Arabowie w dupcie wola? To taki rytual wojenny? GI mezczyzni tez tak byli traktowani? --------- jedyna prawda to ta co zgodna z linia partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:26 Jedno co moge dodac na temat tej panienki to to ze inni ludzie zgineli a ona teraz za nic bierze szmal. Powinni te pieniadze dac rodzinom tych ktorzy 'naprawde'strzelali i walczyli zeby sie z zasadzki wydostac, nie tej lalce co miala pelno w spodniach a teraz miliony zbiera. zapluty.karzel.reakcji napisał: > ale to stwierdzono dopiero w Berlinie... > A dlaczego Arabowie w dupcie wola? To taki rytual wojenny? > GI mezczyzni tez tak byli traktowani? > --------- > jedyna prawda to ta co zgodna z linia partii? Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Tragedia!! Musi teraz zginąć co najmniej 7 ok 14.11.03, 17:35 a to jej wina? Petagon chcial herosa no to ma... ona bidna dziewucha z 3 klasami podstawowki i to tego z Palestyny(!) bez szans na nic innego niz armia, to jakby w lotka wygrala. A to ze mowi prawde to tylko na jej korzysc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Pytanie IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 17:16 Czy Jessica Lynch też kandyduje na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Pytanie IP: 141.155.247.* 14.11.03, 17:17 Gość portalu: Dyskutant napisał(a): > Czy Jessica Lynch też kandyduje na prezydenta? Tak, razem z Jolka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskutant Re: Aksjomat IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 14.11.03, 17:19 Na pewno będą lepsze niż obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Pytanie 14.11.03, 17:24 Juz nie moze bo w dupe je--na, a tacy to w USA nie maja prawa kandydowac, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik PARTYZANCI a nie TERRORYŚCI!! 14.11.03, 17:19 A panny Lynch nikt nie zgwałcił przygłupie. Przestań w końcu wierzyć w tą zasraną propagandę Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: PARTYZANCI a nie TERRORYŚCI!! IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:22 byles tam i widziales jak to bylo to najlepiej wiesz. wielki_czarownik napisał: > A panny Lynch nikt nie zgwałcił przygłupie. Przestań w końcu wierzyć w tą zasra > ną propagandę Busha. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PARTYZANCI a nie TERRORYŚCI!! IP: *.netghost.biz / 10.3.0.* 14.11.03, 17:26 Panowie tylko spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: PARTYZANCI a nie TERRORYŚCI!! IP: 208.247.54.* 14.11.03, 17:27 Kasiu dla Ciebie wszystko ;) Gość portalu: Kasia napisał(a): > Panowie tylko spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Dziekuje Homer i pozdrawiam ;-)) IP: *.netghost.biz / 10.3.0.* 14.11.03, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Nareszcie sie obudzili.... IP: *.fastres.net 14.11.03, 17:37 Moze im sie wydawalo ,ze sa tam na Pikniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Jarek co Ty mozesz wiedziec o zolnierzach nic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 02:31 ----------------------------------------------------------------- --------------- Jarek co Ty mozesz wiedziec o zolnierzach nic ;-((( Autor: violagd@poczta.gazeta.pl Data: 14-11-2003 17:42 ----------------------------------------------------------------- --------------- Poczytaj jego "POSTY" ,a stwierdzisz ze on o niczym nic nie wie :}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Zapalmy świeczki pomordowanym patriotom IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.1.* 14.11.03, 18:23 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol 10 tys. + 7 IP: *.tkg.bc.tac.net 14.11.03, 19:59 Ostatnie szacunki mowia, ze od poczatku tej wojenki zginelo okolo 10 tys. cywili, nie mowiac o zolnierzach. To sa na razie koszty paranoi tumoka busza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: 10 tys. + 7 IP: 141.155.247.* 14.11.03, 20:12 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > Ostatnie szacunki mowia, ze od poczatku tej wojenki zginelo > okolo 10 tys. cywili, nie mowiac o zolnierzach. > To sa na razie koszty paranoi tumoka busza. To, ze w masowych grobach lezy 300 tys. ludzi zabitych przez Saddama, to ci tlumoku nie przeszkadzalo, tylko teraz drzesz jape???!!!Tylko mi tu zaraz nie wyskakuj, ze Jankesom tez nie przeszkadzalo. Bo to Jankesi, a nie pelni troski o narod iracki lewacy ze Szkopami i Francami Saddama wyyyykopali :-)) Czyli im zaczal przeszkadzac. Tylko krowa i lewak nie zmieniaja pogladow. A ty potrafisz spojrzec w lustro, kiedy pierd...te farmazony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków IP: *.minntech.com 14.11.03, 20:41 armia koalicji dokonala oblawy na irakijczykow i przy "okazji" zginelo 7 mieszkancow Iraku, gdyby okazja byla okazji rowna to przy "okazji" zginelo 5 tysiecy cywili w Afganistanie i okolo 15 tys cywili w Iraku. Niemcy robili porzadki w Europie 1939-1945 i przy okazji zginelo 5 milionow, 19 zamachowcow 9/11 wyladowalo na WTC i przy okazji zginelo 3 tysiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indy STOP OKUPACJI - www.irak.pl Michnik pracuje dla CFR IP: 81.80.163.* 14.11.03, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indy STOP OKUPACJI - Michnik w CFR ExxonMobilu IP: 81.80.163.* 14.11.03, 21:36 www.irak.pl Michnik pracuje dla CFR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Amerykanie zabili siedmiu Irakijczyków -pytanie IP: *.lgroup / 192.168.0.* 14.11.03, 21:51 Czy Irakijczykom przysługuje zgodnie z konwencja haską status kombatantów? cytat z depeszy PAP "Prokuratorzy IPN z braku podstaw prawnych nie mogą wszcząć i prowadzić śledztwa przeciwko polskim obywatelom Bydgoszczy, narodowości polskiej o rzekome zbrodnie wojenne czy też zbrodnie przeciwko ludno¶ci popełnione na niemieckich mieszkańcach miasta (Bydgoszcz 1939)Polskiej ludności przysługiwał bowiem status strony walczącej,status kombatantów" - powiedział wiceprezes IPN, dyrektor Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu prof.Witold Kulesza Wyjaśnił, że status "strony walczącej, kombatantów" przysługiwał polskiej ludno¶ci w czasie wydarzeń 3 i 4 września 1939 r. zgodnie z konwencją haską o prowadzeniu wojny lądowej "Konwencja mówi wyraźnie, że chroniona jest ludność cywilna terenu okupowanego, która w obliczu zbliżającej się wojskowej napaści chwyta spontanicznie za broń, nie mogąc zorganizować się w wojsko" - zaznaczył Kulesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Na razie w Iraku zginela wiecej terrorystow niz GI IP: *.cvx.algx.net 14.11.03, 21:57 Pytanie: Czy dywanowe bombardowania Niemiec, ktore nie mialy w wiekszosci przypadkow zadnego sensu strategicznego (np. Drezno, Hamburg, etc.) braly pod uwage "kombatancki" status cywilnej ludnosci III Rzeszy? Nie dajmy sie zwariowac! A 10 000 + 7= 10007.Tyle to ja tez wiem, mimo zem buszewik. :))) I to dowodzi jak bardzo starali sie Amerykanie unikac strat wsrod ludnosci cywilnych podczas inwazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Na razie w Iraku zginela wiecej terrorystow n IP: *.fibercor.com 14.11.03, 22:02 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Pytanie: Czy dywanowe bombardowania Niemiec, ktore nie mialy w wiekszosci > przypadkow zadnego sensu strategicznego (np. Drezno, Hamburg, etc.) braly pod > uwage "kombatancki" status cywilnej ludnosci III Rzeszy? Nie dajmy sie > zwariowac! > > A 10 000 + 7= 10007.Tyle to ja tez wiem, mimo zem buszewik. :))) > > I to dowodzi jak bardzo starali sie Amerykanie unikac strat wsrod ludnosci > cywilnych podczas inwazji. pierwszy raz merkat napisal cos sensownego i bez propagandy A to ze jest buszewikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ZATLUC 10 - 20 TERRORYSTOW / DZIEN IP: *.cvx.algx.net 14.11.03, 23:34 I wreszcie uszczelnic granice Iraku, dziurawe jak durszlak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (00000000000) Re: ZATLUC 10 - 20 TERRORYSTOW / DZIEN IP: *.home.cgocable.net 15.11.03, 00:33 Gość portalu: meerkat napisał(a): > I wreszcie uszczelnic granice Iraku, dziurawe jak durszlak! ...........TO O WIELE ZA KROTKO DAJ TROCHE WIECEJ ZER Z PRAWEJ STRONY.przeciezjezdesmyjedynasuperpower(kropka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: SZPIEGOWANIE USA przez ISRAEL !!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 02:51 Wybiorcza nawet nie wspomina slowem o sprawie zydowskiego szpiega JONATHANA POLLARDA ,ktora to sprawa odzyla ,dzieki sedziemu federalnemu, ktory oddalil w czwartek ktores tam kolejne odwolanie adwokatow POLLARDA ,od dozywotniego wyroku. Sprawa jest o tyle ciekawa , ze stawia w dwuznacznym swietle lojalnosc ISRAELA wzgledem USA. No bo jak mozna szpiegowac panstwo, ktore jest najwiekszym darczynca dla Israela/miliardowe kwoty dolarow przekazywane kazdego roku dla ISRAELA jako military & economical support/, i ktore jest najwiekszym sojusznikiem ISRAELA .Okazuje sie ze mozna ... The anger within the intelligence agencies was fueled by the fact that, during the 18 months he spied for Israel in 1984 and 1985, Pollard stole more top- secret documents than almost any other spy in American history. "He stole huge amounts of intelligence, measured in cubic yards," He took thousands of pages of the government's most sensitive intelligence, including many concerning Soviet weapons system designs that came from Russian spies recruited by the C.I.A., as well as codes and large caches of information from American spy satellites and listening posts. The information of great interest to Israel because its Arab opponents used Russian weapons. He betrayed some of America's most sophisticated espionage technology, and handed over so many documents that his Israeli handlers had to equip a secure Washington apartment with a high-speed photocopier and photographic equipment to absorb it all. Israel has refused to return those documents ever since, and U.S. intelligence officials say that the lack of Israeli cooperation has made it impossible for U.S. investigators to resolve one of the most sensitive questions raised by the Pollard case Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: IZRAELSKA GAZETA NA TEMAT SZPIEGA !!! IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.11.03, 03:19 A oto artykul z israelskiej gazety na temat szpiega POLLARDA.. No coz ,POLACY powinni uczyc sie od ZYDOW jak nalezy "walczyc " o swoich OBYWATELI, abstrachujac ze dopuscili sie ci obywatele czynow szpiegowskich , i obywatelstwo zostalo im przyznane po dopuszczeniu sie przestepstwa/POLLARD uzyskal obywatelstwo zydowskie w wiezieniu amerykanskim, odsiadujac juz wyrok za szpiegostwo/.Dodatkowym 'smaczkiem" w calej sprawie jest to ze tajemnice amerykanskie zostaly przekazane sovietom (14 YEARS LATER, IT IS CLEAR FROM > SUBSEQUENT EVENTS > THAT INFORMATION PASSED BY POLLARD TO ISRAEL WAS GIVEN TO THE > SOVIETS).Przypominam ze rzecz dotyczy materialow z lat 1984-1985. A oto artykul z ISRAEL INSIDER : It's time to be fair to Jonathan Pollard By Kenneth Lasson October 29, 2003 Written in response to Let Pollard stay in jail by Mitchell G. Bard. As the sad saga of Jonathan Pollard slides into his nineteenth year of imprisonment, the resolve of his supporters - who include most of the American and Israeli Jewish populations - continues. Most, but not all. Mitchell Bard, a foreign policy analyst and frequent writer on Israeli affairs, recently penned a particularly mean-spirited piece on the case. "Forgive me for not jumping on the bandwagon," he writes, "but if it were up to me Pollard would never see the light of day again." Unfortunately for Bard's own credibility as an objective observer, the few facts he presents are poisoned by speculative hearsay and ill-supported conclusions. Pollard is the former U.S. Navy intelligence analyst who was charged with passing classified information to Israel and was given a life sentence. "Mostly we hear the same mantra," Bard writes, "about how Pollard was helping a U.S. ally, not an enemy; how his punishment is more severe than that given to Soviet spies; how the United States shouldn't be keeping intelligence from Israel, and how the government made a plea bargain promising he wouldn't get life imprisonment." Bard is right on all those counts - but then he goes on to cast Pollard as a selfish traitor who did untold damage to both America and Israel. For starters, Bard claims that Pollard violated the terms of the agreement by speaking to the press. In fact it was the government which trashed the agreement, under which the accused promised to cooperate fully in the investigation in return for a reduced sentence. Even according to the Justice Department, Pollard fulfilled his end of the bargain. Moreover, he sought and received complete clearances before talking to anyone in the press. "Pollard is a traitor," cries the headline on Bard's piece, which was also carried in various Jewish papers around the world. "Prison is where he belongs." Bard charges that we don't know how much damage Pollard caused to U.S. security by giving Israel sensitive material and compromising important sources and methods of U.S. intelligence gathering. "The advocates on Pollard's behalf don't have any idea what he stole or who ultimately saw it. The only people who know what was taken - or have a good idea of the impact - oppose his release." The reason that Pollard's supporters don't know the damage he allegedly caused is that the government has denied them access to documents it claims are incriminating. That's precisely why a number of people in the Pollard camp - including many non-Jewish law professors, laymen, and elected officials - continue to press his case: as a matter of both constitutional law and basic fairness the American system of justice demands that the accused be confronted by the evidence against him. The fact is that when confessed spy Aldrich Ames was convicted, government prosecutors discovered that he had pinned on Pollard much of his own criminal activity. Journalist John Loftus, a former attorney for the Justice Department, claims that Pollard was wrongly accused of acts that were later found to be the responsibility of Aldrich Ames and Robert Hanssen. Loftus reports that Ames, at the time thought to be a reliable CIA officer, was given the task of preparing the damage assessment in the Pollard matter, and used the opportunity to deflect culpability away from himself. Thus the suspicion remains strong that the intelligence community has nothing on Pollard - except perhaps its own embarrassment at a botched investigation, personal animus - or anti-Semitic bias. Bard claims that "Pollard is worse than other spies he is compared to who received more lenient sentences. He was not only a traitor to his country; he betrayed Israel and the American Jewish community." If the government thought Pollard was a traitor, it would have charged him with treason (clearly defined as aiding an enemy during wartime). It didn't. If the government had evidence that Pollard caused extensive damage, it would have used that information against him. It didn't. Even Caspar Weinberger, the former Secretary of Defense who originally vilified Pollard as one of the worst traitors in American history, now concedes that the case was overblown. In an interview last year, Weinberger said that the Pollard case was "a very minor matter, but made very important." Indeed Weinberger's recent memoir says nothing at all about his pivotal involvement with the Pollard case. Bard's diatribe suggests that Pollard's worst crime was embarrassing both the American and Israeli Jewish communities. He could well add the embarrassment it has caused to American justice. Judge Steven Williams, who dissented in the appellate decision that kept Pollard in jail, called his life sentence "a complete and gross miscarriage of justice." Senator Joseph Lieberman said recently that, if elected president, he would not support a pardon for Pollard, who "did get an unfair sentence when compared to others - but that's sometimes how the system works." Shame on Mr. Lieberman. When the system doesn't work, it's the obligation of all Americans - especially those elected to high office - to fix it. Israelis feel the same way. This past summer there were mass demonstrations on Pollard's behalf throughout the country. A virtually unanimous Knesset signed a petition to President Bush calling upon him to release Jonathan Pollard. If Bard thinks that American Jews are indifferent or embarrassed about Pollard, he should have been in federal court in early September, when Pollard's lawyers once again argued their case for fairness. The courtroom was packed with lay and rabbinic leaders representing a broad spectrum of the Jewish community. Publicizing Pollard's plight, writes Bard, only compounds the problem. "Rather than reopen his case and crusade for a pardon, it is time to throw away the key to Pollard's cell and focus on repairing the damage he caused." What pardon? What damage? The court was told that between 1993 and 2001 there were at least twenty-five instances when the government had obtained access to the sealed materials that neither Pollard nor his lawyers have ever been allowed to see. Their hands have thus been tied, preventing them from arguing their case that their was no measurable damage their client caused the United States, or that Pollard deserves clemency. Just after Rosh Hashanah, a group of American rabbis, invited to meet with President Bush in the White House, pointedly asked him to consider clemency for Pollard. Neither the lawyers nor the rabbis said anything about a pardon. Only about fairness and compassion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: MEEEEEERKACIATKO !!!! IDIOCIATKO !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 02:20 Gość portalu: meerkat napisał(a): > I wreszcie uszczelnic granice Iraku, dziurawe jak durszlak! Z ta petycja MEEEEEERKAT idz do DEBILJU BUSHA a nie wnioskuj o to, na forum w WYBIORCZEJ.... O ile mi wiadomo to jeszcze IRAK jest pod okupacja USA i to oni sa odpowiedzialni za nieszczelne granice !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p I xujjz tym arabskim bydlem niech zdychaja psy IP: 168.143.113.* 15.11.03, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz znow dwa helikoptery stracili IP: *.telia.com 15.11.03, 19:53 nad miastem Mosul spadly znowu dwa helikoptery. data, 15- 11.2003. Sobota. Dwa helikoptery . bums na ziemie. Amerykanie mowia ze zderzyli sie. Dwa helikoptery zderzyly sie i spadly. To wstyd,. Jestem amatorem pilotem. Latam samolotem Piper 28. Nieraz w powietrzu jest mnostwo samolotow i to nie helikotperow i nigdy mi sie nie zdarzylo stuknac w inny. Na to sa rutyny. Ámerykanie maja do wyboryu albo prrzyznac sie ze nie potrafia sie bronic przeciwko napadowi na ich helikoptery albo sklamac ze nie potrafia latac. Wybrali to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALGOSIA Re: I xujjz tym arabskim bydlem niech zdychaja p IP: 19.43.208.* 18.11.03, 18:54 SAM SOBIE ZDYCHAJ , BYDLAKU Odpowiedz Link Zgłoś