Dodaj do ulubionych

Procedura Globalizacji

17.08.09, 08:15
Bardzo dobry film. Globalizacja rzadow trwa w dalszym ciagu.
Wszystkie musza podporzadkowac sie niewidzialnemu Rzadowi
Swiatowemu, ktorym jest Wielka Loza Angielska. Malo ludzi o tym wie.
To gremium ukrywa sie od 1783 roku. Na polskim Google nie znajdzie
sie ani jednej wiadomosci na temat Wielkiej Lozy Angielskiej. Szesc
lat temu jeszcze troche bylo. Wszedzie wszystko zostalo dokladnie
wyczyszczone.

O Wielkiej Lozy Angielskiej Anglosasi nie chca rozmawiac. To jest
temat tabu !

Autor filmu ujawnia reke niewidzialnego rzadu i bez przekonania
przypisuje ją korporacjom. Albo nie wie, ze ta reka nalezy do Lozy
Angielskiej, albo boi sie o tym mowic. Juz sam film jest bardzo
odwaznie zrobiony.

Zapraszam na bardzo dobry film :

www.youtube.com/watch?v=SuBKZg9eih8&fe
www.youtube.com/watch?v=Oj604aHLVX8&NR=1
Obserwuj wątek
    • 1a-z Re: Procedura Globalizacji 17.08.09, 10:15
      fakt, ze wszyscy zydowscy gangsterzy i giga zlodzieje uciekli z kradziona
      kasa do UK .
    • malkontent6 Re: Procedura Globalizacji 17.08.09, 15:53
      glob1 napisała:

> Na polskim Google nie znajdzie
      > sie ani jednej wiadomosci na temat Wielkiej Lozy Angielskiej.

Polski Google ma wiele innych braków. Szukałem kiedyś informacji na
      temat latających żab i niewiele znalazłem a to przecież zjawisko
      powszechne. Niż też nie znalazłem na temat zbawiennych skutków
      jedzenia śledzia z miodem. O psach, które szczekają doopami też nic
      nie ma.

Przerażająca jest ta globalizacja i ograniczanie dostępu do
      informacji.
      • br0fl0vski 57 kanalow z niczym 17.08.09, 19:30
        malkontent6 napisał:

> Przerażająca jest ta globalizacja i ograniczanie dostępu do
        > informacji.

www.brucespringsteen.net/songs/57Channels.html

translate.google.ca/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.brucespringsteen.net%2Fsongs%2F57Channels.html&sl=en&tl=pl&hl=en&ie=UTF-8

www.youtube.com/watch?v=5scpDev1qps
    • kylax Rzad swiatowy powstanie, tak czy siak. 17.08.09, 16:00
      Normalny proces. I w dodatku pozadany.
      • br0fl0vski Re: Rzad swiatowy powstanie, tak czy siak. 17.08.09, 19:31
        skad ta pewnosc? kto tego chce?
        • kylax Na przyklad moja osoba. 17.08.09, 21:36
          Moze niekoniecznie rzad w stylu zuniformizowanego panstwa. Bardziej widzialbym
          globalna wladze w obszarach bankowosci centralnej, czy szeroko pojetej sfery
          finansowo-monetarnej, wojskowosci, scigania przestepczosci zorganizowanej, czy
          praw czlowieka. Reszta spraw moglaby pozostac autonomiczna, dla poszczegolnych
          regionow (bylych panstw narodowych).
          • hubert100 Re: Na przyklad moja osoba. 17.08.09, 21:56
            Znowu poleciales na Marsa...
            • kylax Stwierdzam jak swiat bedzie wygladal w przyszlosci 17.08.09, 22:08
              Rzad swiatowy powstanie, czy Ci sie to podoba, czy nie. To nie jest kwestia
              prawdopodobienstwa. Tak bedzie ze 100% pewnoscia.
              • br0fl0vski Re: Stwierdzam jak swiat bedzie wygladal w przysz 17.08.09, 22:34
                skad ta pewnosc ze wiekszosc tego chce a jak wiekszosc nie chce to co z
                demokracja. czy demokracjia jest do dupy?
                • kylax Skad wiesz, ze wiekszosc nie chce? 18.08.09, 11:34
                  Na swiecie zyje prawie 7 miliardow ludzi. Opinia krajow EU i USA to tylko jakies
                  810 mln ludzi. Zostaje prawie 6.2 miliarda.
                  • br0fl0vski Re: Skad wiesz, ze wiekszosc nie chce? 18.08.09, 19:10
                    i co skad ta pewnosc ze cala reszta chce? czego chce? popatrz na dzisiejsze usa
                    popularnosc obamy spada gdy ludzie zaczynaja kumac jak wyglada ta obamowska
                    zmiana. niestety haslo "zmiana" bylo chwytliwe w czasie wyborow nikt publicznie
                    nie pytal zmiana ale na co? chamy sa jak owce nie mysla plakac zaczynaja jak
                    znajda sie w rzezni
                    • kylax Lubie USA, ale preferuje europejski luz do zycia. 18.08.09, 19:25
                      Tak optujesz za panstwami narodowymi, ale w USA jestes pod ciagla kontrola. W EU
                      tez ona jest, ale nie widac jej tak mocno w codziennym zyciu.
                      • br0fl0vski Re: Lubie USA, ale preferuje europejski luz do zy 18.08.09, 20:55
                        w USA ludzie maja choc wspomnienie wolnosci ktorej ludzie w europie nigdy nie mieli
                        • kylax Chodzi mi raczej o wolnosc zycia. 19.08.09, 00:08
                          Na przyklad to, ze we Wloszech moge sobie usiasc z kieliszkiem wina w miejscu
                          publicznym i nikt nie bedzie sie wtracal, w przeciwienstwie do USA, gdzie zaraz
                          zjawia sie policja.
                          • br0fl0vski Re: Chodzi mi raczej o wolnosc zycia. 19.08.09, 00:45
                            jak kogos zycie kreci sie wokol butelki to rzeczywiscie problem. widzisz wolnosc
                            to cos zupelnie innego, niestety nie rozumiesz tego.
                            • kylax Doskonale rozumiem. 19.08.09, 00:57
                              Moje zycie nie kreci sie wokol alkoholu, pije go bardzo malo. I tylko drogie i
                              dobre trunki.

Po prostu, wolnosc w sprawach codziennych jest dla mnie rownie wazna, jak
                              wolnosc slowa, sumienia, czy religii (a takze OD religii), a takze wolnosc do
                              posiadania broni i inne.
          • br0fl0vski Re: Na przyklad moja osoba. 17.08.09, 22:32
            marzy ci sie taki globalny faszystowski komunizm. powiedz mi jeszcze kto bedzie
            kontrolowal tego potwora i jak.
            • kylax A kto dzisiaj kontroluje rzady? 18.08.09, 11:34
              To bedzie taki sam rzad jak obecne rzady narodowe, tyle ze na skale globalna.
              • br0fl0vski Re: A kto dzisiaj kontroluje rzady? 18.08.09, 19:06
                kylax napisał:

> To bedzie taki sam rzad jak obecne rzady narodowe, tyle ze na skale globalna.
                >
                hitler calkowicie legalnie doszedl do wladzy czy wiesz ze posel eurosoviecki
                przemawia rocznie okolo 1 minuty w parlamencie eurosowieckim. radze czytac
                przepisy uchwalene przez tych darmozjadow i analizowac jaki wplyw moga miec na
                twoje zycie.
                • kylax Przepisy te mozna bardzo latwo obejsc. 18.08.09, 19:23
                  Nie wiem zatem w czym problem.
                  • br0fl0vski Re: Przepisy te mozna bardzo latwo obejsc. 18.08.09, 20:46
                    kylax napisał:

> Nie wiem zatem w czym problem.

to bardzo zle ze nie wiesz latwiej sie wykiwac
            • kylax Jak to kto? 19.08.09, 00:01
              Chyba oczywiste, ze hubert100 :D
          • euro-pa globalny rzad= globalny terror i totalitaryzm 17.08.09, 22:45
            oraz totalna zaglada ludzkosci.
            • kylax Rzad narodowy=totalitaryzm i zaglada. 18.08.09, 11:36
              Jedyna forma prawidlowa sa panstwa-miasta...

Rzad lokalny, rzad regionalny, rzad narodowy, rzad kontynentalny, rzad swiatowy.
              Taka jest naturalna ewolucja ludzkosci.

Obecna forma rzadow narodowych, tez jest czyms niewyobrazalnym dla naszych
              przodkow, zyjacych w panstwach-miastach, czy innych regionach.
              • hubert100 Re: Rzad narodowy=totalitaryzm i zaglada. 18.08.09, 15:06
                Ewolucja bedzie wygladzla tak: what came up, must come dawn.Udowodnil Newton.
                Od maczygi sie zaczelo, do maczugi powroci....
                • kylax Bzruda. 18.08.09, 19:24
                  Od insektow sie zaczelo i do insektow sie powroci. Prawda?
                  • hubert100 Re: Bzruda. 18.08.09, 19:49
                    Prawda, insekty maja najwieksza szanse przetrwania. Jak rowniez bakterie i wirusy.
                • 1a-z Re: Rzad narodowy=totalitaryzm i zaglada. 18.08.09, 20:59
                  Juz w szybkim tempie wracamy do maczug, wystarczy popatrzyc na USA, ktore
                  staly sie III swiatem, ludzie gloduja i koczuja bezdomni na ulicach.
                  postep, panie...
              • 1a-z Re: Rzad narodowy=totalitaryzm i zaglada. 18.08.09, 20:57
                mylisz sie, teraz nastepuja szybka faza regionalizacji i calkowicte
                odejscie od globalizacji.
                • hubert100 Re: Rzad narodowy=totalitaryzm i zaglada. 18.08.09, 22:23
                  Tak sie egzekwuje dlugi w US. Nie dlugo poprosza rosyjska mafie o pomoc...

apnews.myway.com/article/20090818/D9A5GCUO2.html
                • kylax No i dobrze. Taka jest ewolucja. 19.08.09, 00:05
                  W XIX wieku swiat byl na dobrej drodze do globalizacji, potem przyszly dwie
                  wojny swiatowe, ktore na pierwszy rzut oka, zatrzymaly ja, ale tak naprawde
                  panstwa narodowe zostaly oslabione. Obecnie mamy taka sama sytuacja. Niby sily
                  regionow (kontynentow) niszcza globalizacje, ale tak naprawde zjednoczone
                  kontynenty, same ulegna dalszej unifikacji w panstwo globalne.
                  • kylax A powod jest banalnie prosty. 19.08.09, 00:06
                    Nikt nie stoi za tym procesem, jak glosza teorie spiskowe. Z definicji ukladem
                    zlozonym, zadni ludzi nie moga sterowac.
                    • hubert100 Re: A powod jest banalnie prosty. 19.08.09, 02:56
                      Kylax zaczyna pierniczyc. Napalil sie chyba jakiegos gowna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka