dominika.krol 16.12.10, 22:19 więcej na: www.explorium.pl/molekularium/ Ferie (edukacja poprzez zabawę): www.explorium.pl/molekularium-ferie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna J Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 00:11 Podobną ofertę, a nawet powiedziałabym lepszą (tzn więcej godzin zajęć) posiada w swojej ofercie Edunno. Zajęcia Edunno również związane są z zabawą i są dostosowane do każdej grupy wiekowej. Miałam przyjemność zaprosić ich do swojej placówki oświatowej na kilka dni. edunno.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otc Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 01:06 Szkoda, że się spóźniłem. Zapisy miały być do końca przyszłego m-ca, a już nie ma miejsc :(( W Edunno podobnie jak w molekularium była edukacja poprzez zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edunno Team Re: Molekularium IP: 87.207.73.* 08.10.11, 03:41 Dzień dobry, Niestety wolne miejsca szybko zostały zarezerwowane - głównie przez grupy szkolne. Jednak mamy nadzieję, że niebawem pojawią się oferty innych instytucji / organizacji dot. zajęć edukacyjnych z zakresu nauk przyrodniczych. Pragniemy poinformować, że składanie wniosków odbywa się do 16.10 br. Do tego dnia pozostajemy z Państwem w kontakcie. Zespół Edunno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Taranta Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 19:55 Pojawiła się druga edycja Molekularium. Nowe programy zajęć i nareszcie tanio - 29 zł za 12 godzin zajęć dzięki dofinansowaniu. www.molekularium.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia B. Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 03:53 fajne :) w zeszłym roku widziałam warsztaty w Hewelianum w Gdańsku. Tu widzę podobne działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidex Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 21:25 Genialne zajęcia i bardzo tanie. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 01:12 Najciekawszym punktem zajęć jest edukacja zdrowotna, z którą coraz gorzej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 23:36 Wysłałam maila w sprawie kuponu czy Ktokolwiek wie kiedy dostanę odpowiedź ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry76 Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 01:05 Musisz wpisać maila w pole Odbierz kupon u dołu strony. Następnie wyślą Tobie maila z potwierdzeniem. Klikasz i przy zamówieniu ferii automatycznie otrzymasz dofinansowanie. Pamiętaj, że w weekend oni nie pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 06:48 Dzięki - już dostałam kupon, a nawet dwa :D Odpowiedz Link Zgłoś