Dodaj do ulubionych

Molekularium

16.12.10, 22:19
więcej na: www.explorium.pl/molekularium/

Ferie (edukacja poprzez zabawę): www.explorium.pl/molekularium-ferie/
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna J Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 00:11
      Podobną ofertę, a nawet powiedziałabym lepszą (tzn więcej godzin zajęć) posiada w swojej ofercie Edunno. Zajęcia Edunno również związane są z zabawą i są dostosowane do każdej grupy wiekowej. Miałam przyjemność zaprosić ich do swojej placówki oświatowej na kilka dni.

edunno.com/pl/
      • Gość: otc Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 01:06
        Szkoda, że się spóźniłem. Zapisy miały być do końca przyszłego m-ca, a już nie ma miejsc :((
        W Edunno podobnie jak w molekularium była edukacja poprzez zabawę.
        • Gość: Edunno Team Re: Molekularium IP: 87.207.73.* 08.10.11, 03:41
          Dzień dobry,

Niestety wolne miejsca szybko zostały zarezerwowane - głównie przez grupy szkolne. Jednak mamy nadzieję, że niebawem pojawią się oferty innych instytucji / organizacji dot. zajęć edukacyjnych z zakresu nauk przyrodniczych.

Pragniemy poinformować, że składanie wniosków odbywa się do 16.10 br.
          Do tego dnia pozostajemy z Państwem w kontakcie.

Zespół Edunno
          • Gość: Andrzej Taranta Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 19:55
            Pojawiła się druga edycja Molekularium.

Nowe programy zajęć i nareszcie tanio - 29 zł za 12 godzin zajęć dzięki dofinansowaniu.

www.molekularium.pl/
            • Gość: Kasia B. Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 03:53
              fajne :) w zeszłym roku widziałam warsztaty w Hewelianum w Gdańsku. Tu widzę podobne działania.
              • Gość: Lidex Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 21:25
                Genialne zajęcia i bardzo tanie. Polecam !
                • Gość: Wiktor Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 01:12
                  Najciekawszym punktem zajęć jest edukacja zdrowotna, z którą coraz gorzej w Polsce.
                  • Gość: Hania Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 23:36
                    Wysłałam maila w sprawie kuponu czy Ktokolwiek wie kiedy dostanę odpowiedź ?
                    • Gość: Jerry76 Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 01:05
                      Musisz wpisać maila w pole Odbierz kupon u dołu strony. Następnie wyślą Tobie maila z potwierdzeniem. Klikasz i przy zamówieniu ferii automatycznie otrzymasz dofinansowanie.

Pamiętaj, że w weekend oni nie pracują...
                      • Gość: Hania Re: Molekularium IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 06:48
                        Dzięki - już dostałam kupon, a nawet dwa :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka