Gość: m*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:37 angielski i polski nie był trudny ale to co zrobili z maty.....porażka:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Licealistka Re: Zestaw zadań z języka angielskiego IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:09 Matura z angielskiego nie była zbyt trudna. Mam nadzieję że nic nie pomyliłam. Oby tylko na tej prawdziwej buyło tak jak teraz!!! Za to to co było na chemii i bioli... uuuuu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglista Prostszego egzaminu w życiu nie widziałem.. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.12.04, 23:54 Z całym szacunkiem... zestaw pytań z języka angielskiego to porażka. Obraza dla ych, którzy tym językiem sie posługują. Zadania banalne, największy obibok w mojej szkole zdał ja na 68%. Uczniowie chyba przestaną się uczyć po tym, co im zaprezentowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlgaUK British IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.12.04, 14:23 Masakra- pomimo bycia pol polka i majac kontakt z jezykiem angielskim od dziecka pamietam mature mojej przyjaciolki z 1994 roku. Byla jakies 700 razy trudniejsza- a wtedy jeszcze nie wymagano angielskiego tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś