Gość: ania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 07:54 To dobry pomysł by młodzi głosowali. Pokażemy w ten sposób swoje zdanie, choć nie możemy głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagmara Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:00 Szkolne referendum nie ma większego znaczenia,ale popieram to jako formę rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona i Aśka Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:01 Referendum to genialny pomysł. Jak najwięcej tego typu akcji. Może to zachęci innych do wzięcia udziału w głosowaniu 7 i 8 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:06 To referendum to strata czasu i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:07 To beznadziejna akcja. Zawracanie głowy.Kto to wogóle wymyślił???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka i Dominika Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:36 Uważamy iż jest to bardzo dobry pomysł, napewno w naszej szkole też zorganizujemy takie referendum gdyż pozwala uczniom na wypowiedzenie własnego zdania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna i Grzegorz Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:36 UWAŻAMY ŻE JEST TO BARDZO DOBRY POMYSŁ,PONIEWAŻ KAŻDY MOŻE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA TEN TEMAT,CO SĄDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika i Justyna Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:38 Głosujcie, głosujcie... Ale nie tak jak głosują wasi rodzice, nauczyciele! Sami podejmijcie decyzje, bo może jeszcze jesteście młodzi, ale potraficie ocenić co dla was jest najlepsze.. Głosujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:41 Nie chce wejść do Unii. Będzie nam Gorzej niż jest. To jest nam niepotrzebne. Michał Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN K Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEUSZ I DOMINIK Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz i Marcin Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:46 Szkolne Referendum Unijne to dobry wybó.Młodzierz bedzie mogła wyrazić swoje zdanie Tak lub Nie dla UE.Mam nadzieję że w referendum większość głosów będzie na nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzia Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:53 KTO WYMYŚLIŁ SZKOLNNE REFERENDUM? NAPEWNO KAŻDY Z NAS CHCE WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE.MAM TAKĄ NADZIEJĘ, ŻE NIKT MNIE NIE PRZEKONA, ŻEBYM weszła do uni europejskiej. nara muszę już kończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:58 Moim skromnym zdaniem pomysł referendum jest pomysłem dobrym, lecz nie takim wspaniałym jak z pewnością część internautów uważa. Referendum ukaże co naprawdę myśli młodzierz o Unii. A mnie wcale do tej Unii tak się nie śpieszy! Unia gospodarcza - ok. polityczna-ok. kulturalna-ok. ale do pewnych granic! Teraz zamienimy kult kultury amerykańską na kulturę kultu kultury Zachodniej Europy (może to śmiesznie brzmi, ale taka jest prawda!). Myślę jednak że najgorsze jeszcze będzie połączenie tych dwóch kultór.REFERENDUM-ok. niech młodziesz się wypowie! Odpowiedz Link Zgłoś
58302s22 Re: Szkolne Referendum Unijne 23.05.03, 21:27 Cześć W naszej szkole PSP nr 22 w wałbrzychu referendum unijne odbyło się 21 marca w pierwszy dzień wiosny.74% za,23% przeciw, 3%głosy nieważne. W głosowaniu wzieło udział 385 uczniow, 23 nauczycieli oraz 12 zaproszonych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicek Re: Szkolne Referendum Unijne IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 17:51 U nas tzn. w Szymbarku referendum przebiegło w niezwykle poważnej atmosferze. Uczniowie (77 %)stali grzecznie w kolejeczce po karty do głosowania, z legitymacjami, a nawet z paszportami. Świetna lekcja wychowania obywatelskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś