Dodaj do ulubionych

SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:17
witam,

prosze o opinie, uwagi itp.

dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: el Re: SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 21:31
      Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Ogólnie jest ok. Ale nic ponad
      przeciętną polską rzeczywistość...
    • Gość: gość :) Re: SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer IP: *.play-internet.pl 13.12.15, 19:32
      nikomu nie polecam- niski poziom nauki,i kadry nauczycielskiej brak zaangażowania w pracę z dziećmi, wszechobecne układowstwo i łapowkarstwo - atmosfera zaściankowa, plotkarska i kumoterska brak świżej młodej zaangażowanej kadry nizależnej nakierowanej na rozwój. Przedewszystkim układy ,układziki i kasa -ręka ręke myje. Kadra od lat ta sama zatrudniona na zasadzie znajomy znajomego lub rodzina. Z góry zaznaczam ze uogólniam bo możesąi tam prawdziwi nauczyciele z powołania lecz, ja takich nie poznałam ,moje dzieci i wnuki też nie .
    • abhh Re: SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer 05.09.18, 17:37
      Jak najbardziej POLECAM. Bardzo dobra szkoła. Bardzo rozwinęła się w ostatnim czasie. Przyjazna, bezpieczna, poziom dość wysoki. Zdecydowanie ponad przeciętną.
      • agnieszkahg09 Re: SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer 21.01.19, 03:31
        Dzien dobry. A jak wyglada sprawa swietlic? Czy sa jakies zajecia i zaangazowani nauczyciele czy raczej przechowalnia podczas ktorej dzieci zostawione sa same sobie?
    • Gość: anna Re: SP nr. 86, ul. Koryncka, Warszawa-Wawer IP: 195.164.161.* 01.03.23, 13:56
      Bardzo fajna szkoła. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka