magnum500 04.01.10, 18:57 ile wchodzi oleju do silnika? druga sprawa,mam orginalny wydech ktory jest dosyc cichy a moglby byc bardziej rasowy, co z tym zrobic , wymienic na inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karus Re: honda seven fifty IP: *.uddi.cable.virginmedia.com 04.01.10, 19:48 www.scigacz.pl/Uzywana,Honda,CB750,Seven,Fifty,1992-2003,2094.html O tu jest wszystko o co pytasz ;) POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: honda seven fifty IP: *.chello.pl 06.01.10, 18:35 Hondzia 750 to mój obiekt westchnień;-)) Czytałam, że na kierowniczki.pl będzie test tego motocykla kobiecym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnum500 Re: honda seven fifty 07.01.10, 11:49 ok dzieki Ania popatrze tam. ja dopiero kupilem ten motorek i dopieszczam go aby na wiosne poczuc to mile uczucie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memil Re: honda seven fifty IP: 77.255.51.* 19.01.10, 21:43 Witam kolego. Zapraszam na forum seven fifty. Znajdziesz tam porady, ale nie tylko. Adres forum: seven-fifty.net/forum/ Co do cichego tłumika, możesz wymienić go na inny, bądź też możesz wybrać wersję budżetową i możesz rozwiercić nity w tłumikach (przy wylocie) i wyciąć nieco wnętrzności. Opis był między innymi gdzieś na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. memil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: honda seven fifty IP: *.centertel.pl 20.01.10, 06:43 Gość portalu: memil napisał(a): > Co do cichego tłumika, możesz wymienić go na inny, bądź też możesz > wybrać wersję budżetową i możesz rozwiercić nity w tłumikach (przy > wylocie) i wyciąć nieco wnętrzności. Opis był między innymi gdzieś > na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. memil. Bida wersja a'la "polska wiocha" Najlepiej zdjąć tłumik w cholerę, będzie się najgłośniejszym na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memil Re: honda seven fifty IP: 81.6.128.* 20.01.10, 14:43 Sam nie popieram modyfikacji w tłumiki. Po prostu przedstawiłem możliwość. Jestem posiadaczem CB750 i wolę ciche oryginalne brzmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik-kodem Re: honda seven fifty IP: *.piotrkow.pilicka.pl 20.01.10, 15:12 Gość portalu: lysout napisał(a): > Bida wersja a'la "polska wiocha" > Najlepiej zdjąć tłumik w cholerę, będzie się najgłośniejszym na wsi. Tak krawiec kraje jak mu materii staje. Nie sądź abyś i ty nie był sądzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: honda seven fifty IP: *.centertel.pl 20.01.10, 16:56 Gość portalu: nik-kodem napisał(a): Tak krawiec kraje jak mu materii staje. > Nie sądź abyś i ty nie był sądzony. W sumie - jak komuś nie staje - to niech sie nie bierze do roboty :P czyli jak Cie nie stac to nie rób "bida wersji", bo będziesz pośmiewiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eduardo Re: honda seven fifty IP: 195.116.91.* 05.01.11, 11:37 ale to nie jest wiejska wersja - slyszales kiedys sevenke z przycietym tuleja z tlumika ?? dodatkowo zachowuje klasyczny wyglad moto po wymianie tlumikow juz nie Odpowiedz Link Zgłoś