IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:11
Posiadam Hero Pucha automatic czy jest lepszy i ile kosztuje.Jednak brakuje
mi pszedniego koło i czy można gdzieś je zamuwić. Rok produkcji 2001.
Obserwuj wątek
    • Gość: hok stanisław Re: Hero Puch IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 31.03.05, 10:25
      mam sprawę .aczej awarię z motorowerem .rama opcieła przewody pod kierownicą
    • Gość: Marcin Re: Hero Puch IP: 195.205.200.* 30.04.05, 15:17
      Mam problem z chyba rozrusznikiem. akumulator jest naładowany a elektrycznie nie moge zapalis sprzeta . Czy ktos moze wie co trzeba zrobić. Prpszę o pomoc mój adres sochowirek@wp.pl
    • Gość: KAROL Re: Hero Puch IP: *.net.eggs.pl / *.eggs.pl 28.05.05, 22:25
      HERO PUCH WINNER to spoko skuter jest dynamiczny mój idzie prawie75km/h
    • Gość: heromaniak Re: Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:38
      Ja też mam automatica
      • Gość: Heromaniak Re: Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:39
        Automatic leci ze 70, szybki motorower dla gó..arzy
        • Gość: ew Re: Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:40
          HWDP
          • Gość: asdsadsda Re: Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:40
            no mni huj
    • Gość: HERO PUSZEK Re: Hero Puch IP: 83.9.51.* 12.12.05, 13:51
      DOBRY SPRZĘT DLA 12 LATKA JA MAM TERAZ HONDĘ 1800 TO DOPIERO JEST MOTOR!!!!
    • Gość: Piotr Re: Hero Puch IP: *.7.rev.vline.pl 15.12.05, 19:35
      Witam
      Mam prośbę jestem posiadaczem od niedawna, skutera typu HERO PUCH WINNER
      Niestety nic o nim nie wiem.
      Żadnej instrukcji ani ksiązki nie posiadam. Ale cóż darowanemu koniowi nie
      patrzy się w żeby .Zakupiłem go za grosze ale bez dokumentacji. Czy mógł bym
      liczyć na jakaś pomoc w tej materii.
      Cokolwiek.
      Szukałem w necie ale nic na ten temat niema oprucz oferty handlowej.
      Szukam jakiejś książki , schematu elektryki , coś na temat silnika ( czarna
      magia) itp.
      Piszą ze to produkcja indyjska ale czyja licencja? Może posiada ktoś coś w xxx.pdf
      PROSZĘ o jaką kolwiek pomoc, instrukcje czy cokolwiek
      Dziękuję i pozdrawiam.
      Piotr
      PS. Czytałem opinie na forach niestety niepochlebne na ten temat i je znam
      Ja jednak zamierzam sam to sprawdzić na własnej skórze .
      W przypadku rozpatrzenia pozytywnie mojej prośby / pytania i znalezienia chwili
      czasu proszę o kontakt
      Gg : 5408738
      e-mail : Bax64@poczta.onet.pl
    • Gość: Clone16 Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:24
      Witam. Posiadam Hero Pucha automatica i złamał mi sie cały tył. Chodzi mi o tą
      częśc (chyba aluminiową) co trzyma koło tylnie silnik itd. czy moge to dostać u
      Was i za ile. Prosze o szybką odpowiedz na Clone16@interia.pl. dziekuje z
      gory :] pozdrawiam
    • Gość: taki jak wy, Hero Puch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 01:06
      Witam was,
      Skutery i mopedy Hero Puch tzn. skuter(Winner) i moped(Automatic)
      były homologowane w Polsce w ITS jako pojazdy do 50 cc ale importowane były
      skuterki o większych pojemnościach. Hero puch winner ma w 90% pojemność 75
      czyli tłok ma ok 47 mm średnicy, hero automatic ma w 80% 65 cc czyli tłok ma
      jakieś 43 z groszami cc. Jak potrzebujecie informacji na temat tych Pojazdów to
      chetie służę pomocą piszcie na email : klechuxx@yahoo.pl
      • Gość: ramos Re: Hero Puch IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:45
        witaj a moze wiesz gdzie kupie te osłony plastikowe na silnik do automatica z góry dzieki
    • Gość: ramos Re: Hero Puch IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:40
      witaj nie wiesz kto moze miec plastiki na silnik do automatica bo bym chetnie kupił jak wiesz to daj znac ok z góry dzięki
    • Gość: Dali pilne!! IP: *.opera-mini.net 25.03.14, 21:54
      panowie! Potrzebuje silnik do Automatica , może być bez głowicy , jakby ktoś miał na sprzedarz... Szukam już pół roku , a dzisiaj pewien pan mi zwinął z przed nosa :( Proszę o kontakt na 792373391

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka