Gość: maniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:02 Chciałbym kupic skutera marki quest, ale nie wiem czy to dobry wybór. Piszcie jaki on jest i prosze nie pisac ze to bubel jak sie go nigdy nie miało i w życiu na oczy nie widziało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WRO-na Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:34 witam moi 2 kumple maja questy...szczerze nie polecalbym tego skutera.kumpel musial robic remont po 8 tys.km!!caly piec mu padnal.z tym ze on tez jezdzil dosyc hardcorowo:)nie wiem maniak...jak chcesz ale wolalbym np kupic starszy moto(jak chcesz to skuter) i japonie...np honde,suzuki czy yamahe.na tych markach sam juz jezdzilem i naprawde sa jak dla mnie narazie niezawodne. pozdrowienia WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrmoto Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 27.02.05, 16:18 Cześć ! Zacznę od początku, czyli od tego, żeby Ci go zdecydowanie odradzić ! Jak wiadomo jest to chińczyk, a jak na chińczyka przystało straszna kiepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrmoto Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 27.02.05, 16:18 A coś się pomieszało, ale piszę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrmoto Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 27.02.05, 16:23 No znowu O ile dobrze pamiętam w wakacje kosztował on jakoś pod cztery tysiące, a za to można już kupić wypasionego japończyka (Honda, Suzuki,Yamaha dla przypomnienia). Poza tym w razie naprawy, a nastąpi ona bardzo szybko. Wiem, bo koledzy pokupowali takie chińskie badziewka zkuszeni ceną. Z dostępem do części jest strasznie, ale to strasznie kiepsko no i trzeba znaleźć kogoś, kto będzie się chciał w to bawić (nie znam mechanika co przyjmuję chińszczyznę, która za chwilę znów się zepsuje i będzie na niego). Mówiąc krótko- daruj sobie. Sorki, że tak Cię zgasiłem, ale taka jest prawda. PZDR i udanego zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! 27.02.05, 16:39 potwierdzam wszystko co tu uslyszalem chinczyki to kupa okropniasta mozna to w kolko naprawiac a i tak wracaja jak bumerang i wiecznie trzeba sie klientowi tlumaczyc ze to jest takie gowno i tak dalej dostep do czesci nie jest taki lichy ale ciekawe ile wydasz na roznego rodzaju drobiazgi ktore sie psoja pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! 27.02.05, 18:11 moze to ci pomoze w wyborze skuterka na QUSTECH sie nieznam ale na rescie dosc dobrze wiec jak by co to pytaj skutery.net/testy.asp?id=115 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 21:50 posiadam skuterek marki quest i jestem b/. zadowolony.Moze kwestia obchodzenia sie z pojazdem,poniewaz moj to igla!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do smith-a Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:19 Ja też mam QUESTA i jestem bardzo z niego zadowolony. Jak ktoś jeżdzi jak debil np. pali gumę albo stawia na kółko to sie nie dziwic ze mu sie psuje ten skuter. one do tego nie służą jak chcą wariować to niech sobie kupią jakiegoś krosa albo endurko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: 217.153.131.* 06.03.05, 13:50 Też mam questa. Czasem pojawiają się problemy, ale dotychczas wynikały one z niechlujstwa mechanika w serwisie (zapominał o przykręceniu śrubek, nie sprawdził paska, który się zerwał itp.). Mam dużo więcej niż 17 lat, wiem, jak się posługiwać rz i ż z kropką, a questa traktuję jako tani środek transportu. Chciałbym żeby rozwijał większą prędkość, niż 75-80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuterowiec Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:41 Quest to super skuterek, czasem jakas srubka sie odkreci ale poza tym jest idealny polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.05, 13:03 moj nawet byl stawiany na jednym kole, radosc posiadania brata debila. Co z ta pogoda? Prosba o wiosne, czas rozpoczac sezonik.Pozdro dla wszytskich fanow oraz fanek( natruralnie) skuterow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolak Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:29 Mam jedno pytanie. Gdzie w "Queście" znajduje się blokada i jak ją zdjąć. Pomóżcie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: SKUTER QUEST!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:32 Witam!!! W końcu się zdecydowałem i kupiłem quest-a. Jestem z niego bardzo zadowolony i nic mi sie nie zepsuło mimo że w ciągu tygodnia przejechałem 200 kilometrow. Osiągi ma super, mój ma 2 rury wydechowe tylko ze przez tą jedną wogóle nie wydala spalin i jestem ciekawy czy wy też macie taki terkot silnika jak od chopera. Odpowiedz Link Zgłoś