Dodaj do ulubionych

Niesamowite!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:36
Miejsce akcji:Warszawa ,grochów.Czas akcji:15:30...przebijam sie samochodem w
zajebistej śnieżycy widocznosc ok.30m...wycieraczki nie nadąrzają zbierać
sniegu...samochody mają problemy z ruszeniem z miejsca...na fali radio94 i
uwaga komunikat: Rondo wiatraczna nieprzejezdne...wypadek motocykla z
samochodem...Myślę sobie pewnie pizzaboy lub coś z tym stylu im sie nigdy nie
nudzi ;) ale wiadomośc powtórzono...z komentarzem: "...zaznaczam motocykla,
(...) myślę ,że panowie motocyklisci jednak powinni poczekac na wskok na te
ryczące maszyny/.... :/ -popadamy w desperacje... trza sie ratować...mi na
wszelki wypadek już zabrano kluczyki od motocykla :)
Obserwuj wątek
    • mmarcinn Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 12:03
      Pewnie był w garażu zobaczyc czy z moto ok. I miał ze sobą kluczyki...
    • hiszpan25 Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 12:17
      Gość portalu: kondzik86 napisał(a):

> Miejsce akcji:Warszawa ,grochów.Czas akcji:15:30...przebijam sie samochodem w
      > zajebistej śnieżycy widocznosc ok.30m...wycieraczki nie nadąrzają zbierać
      > sniegu...samochody mają problemy z ruszeniem z miejsca...na fali radio94 i
      > uwaga komunikat: Rondo wiatraczna nieprzejezdne...wypadek motocykla z
      > samochodem...Myślę sobie pewnie pizzaboy lub coś z tym stylu im sie nigdy nie
      > nudzi ;) ale wiadomośc powtórzono...z komentarzem: "...zaznaczam motocykla,
      > (...) myślę ,że panowie motocyklisci jednak powinni poczekac na wskok na te
      > ryczące maszyny/.... :/ -popadamy w desperacje... trza sie ratować...mi na
      > wszelki wypadek już zabrano kluczyki od motocykla :)
      ten gość to jakaś twarda zdesperowana sztuka musiał być :)
      jak widzę co jest na drogach w szczecinie to nawet mi do głowy nie przychodzi
      aby wyprowadzić moto przed garaż nie wspominając o przejażdżce po drogach.
      wszędzie kupa śniegu, lodu lub w najlepszym przypadku błota pośniegowego. W
      takich warunkach SVka mieszała by zapewne kołem na wszystkich biegach a
      glebowałbym góra co 10-15 m :)
      Mam nadzieję że koles wyjdzie z tego cało i wyciągnie z tego wnioski :(
      • motofil Re: Niesamowite!!! 03.03.05, 11:38

hiszpan25 napisał:

> jak widzę co jest na drogach w szczecinie to nawet mi do głowy nie przychodzi
        > aby wyprowadzić moto przed garaż nie wspominając o przejażdżce po drogach.
        > Mam nadzieję że koles wyjdzie z tego cało i wyciągnie z tego wnioski :(

Zawsze możesz zmienić klimat. Ja po mieście jeżdżę na SV (Peugeot, a nie
        Suzuki;)) w zasadzie przez cały rok (pomijając okresy, kiedy nie ma mnie w
        Warszawie). Nie wszędzie dojedzie się metrem, a wystawać z katamaraniarzami w
        korkach jakoś mi się nie uśmiecha. Wychodzę z założenia, że pogody do jazdy się
        nie wybiera, można natomiast zminimalizować wszelkie niedogodności związane z
        eksploatacją jednośladu zimową porą, m.in. zaopatrzając się w odpowiednie
        ciuchy (tekstylia górą), a pojazd wyposażając w odpowiednie ogumienie (np.
        Heidenau Snowtex).

• Gość: cichy Re: Niesamowite!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:54
          Motofil. Piąteczka za zawzięcie bo ja jak wjeżdżam do wawy i wiem że będę stał
          w tych jeb.. korkach to mnie krew zalewa. Już nie mogę się doczekać kiedy zima
          nas opuści. Pozdro dla wszystkich motocyklistów.
          Zima precz!!!
    • okrutny_mariuszek Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 12:38
      Czytałem o tym na Preclach - tam też cała ta sytuacja wzbudziła sporą dyskusję,
      ja jestem ciekaw jakim motocyklem gościu jechał i czy nic mu (gościowi) nie jest,
      • bartekexc Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 16:59
        a ja jeździłem w ten weekend, oczywiście endurakiem. Wyśmienicie się jeździło
        (nowe oponki) , szkoda że nie widziałem min samochodziarzy jak ich
        wyprzedzałem, nawet drogówka sią nie doczepiła(nie mam tylnej lampy+
        rejestracji).
        POZDR niedługo wiosna, jeszcze 20 dni :)
        • mateuszm88 Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 17:48
          Ja jeździłem w sobote na zwykłym motorze, na zwykłych opnach :-]
          Było zajebiście, a o reakcjach ludzi już nie wspomnę :-P
          • louiswmb Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 19:24
            kiedys lecialem przy -9'C FJ1200 katowicka,snieg zaczynal pruszyc!!
            fakt min kierowcow sie nie zapomina ;-)
            Louis
            • edwin.sk Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 19:34
              w środę ostatnią jeździłem 7km:D ale chcę juz na traskę!! dzisiaj spadło tyle śniegu że zastanawiam się czy ta zima wogóle do nas przyjdzie:(( lecę trzymajcie się eh...
            • mateuszm88 Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 20:27
              louiswmb napisał:
              > fakt min kierowcow sie nie zapomina ;-)

Oj nie... hehe :-D
              Pamiętam jak kiedyś robiliśmy na bocznej drodze kulig za motocyklami :-) Wtedy
              to się dopiero patrzyli na nas!
              W tym roku nawet pamiętam jak było chyba koło -5 a ja już nie wytrzymałem bez
              jazdy i postanowiłem się przejechać ;-) Na drogach była lekka gołoledź,
              stłuczki a ja twardo jeździłem. Reakcji ludzi się nie zapomina hehe.
              Rok temu jeździłem przez prawie pół zimy, nie bojąc się nawet o sprzęt,
              ponieważ nie był zbyt wartościowy i nie miało się w nim co połamać przy
              wywrotce. Odczułem to jednak na stawach :-/ Pierwsze o litość zaczęły błagać
              kolana :-P Wrażenia jednak niezapomniane, a w szczególności na śniegu.

Edwin ja mam nadzieje, zresztą pewnie jak wszyscy tutaj, że jednak da nam ta
              zima za wygrane i nadejdzie nasza upragniona wiosna. Już się nie mogę doczekać
              trasy jakiejś ;-)

Tym miłym i rozmarzonym akcentem kończe moje nudne pisanie :-P

Pozdrawiam!
              mateuszm
              • juchas115 Re: Niesamowite!!! 01.03.05, 21:21
                Racja, racja :D Ja zawsze zachrzaniałem po moim mieście jak głupi, a ludzie sie
                na mnie patrzyli jak na debila :D Ale było spoko :D I te zakręty ... hhmmm...
                sweet :]. Teraz musze zamówić tłok do mojej hondzi i dopiero sie bedzie
                smigało :D
                pozdrowka
                • Gość: speedy1000 Re: Niesamowite!!! IP: *.ghnet.pl 02.03.05, 17:20
                  kurcze... myslalem jak sprzedawalem moto, ze odlozy sie troche kaski na r1 lub
                  954, plan byl ze na wakacje za rok bede smigal na moto, ale wiosna juz blizej a
                  ja bez moto iiii krucho to widze. Kurde nie wytrzymam rok bez moto!!!
                  POZDR
    • maras-wrocek Re: Niesamowite!!! 02.03.05, 17:23
      jak widac zboczencow nie brakuje...
      pozdrawiam
    • kolec1967 Re: Niesamowite!!! 11.03.05, 13:55
      ...mi na
      > wszelki wypadek już zabrano kluczyki od motocykla :)
      Jak to zabrali Ci kluczyki??? Ilu ich było???
      • kondzik86 Re: Niesamowite!!! 11.03.05, 15:17
        Taka jedna nieduza kobieta...ale z ogromną perswazją ustną...hehe juz
        odzyskałem...najnowsze prognozy zapowiadaja 10 stopniowy czwartek :> ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka