autochton1975 28.03.05, 20:03 Hej, jestem szczęsliwym posiadaczem kz1000 police i poszukuję ludzi jeżdżących pojazdami popolicyjnymi. Oczywiście z naciskiem na mój model :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edwin.sk Re: Motocykle Policyjne 28.03.05, 20:25 a pomilicyjne??:DD ja mam mz trophy:D Odpowiedz Link Zgłoś
autochton1975 Re: Motocykle Policyjne 28.03.05, 21:36 Czemu nie :) Byle jak najbardziej zbliżone do oryginału :) Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Motocykle Policyjne 29.03.05, 21:09 autochton1975 napisał: > Czemu nie :) > Byle jak najbardziej zbliżone do oryginału :) no jeszcze trochę popicuję i będzie gites:D tiny.pl/n6l pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
janczar0 Re: Motocykle Policyjne 29.03.05, 11:49 Ja jeżdżę bardzo podobnym sprzętem do Kz 1000, mój różni się tylko tym, że zamiast łańcucha posiada kardan i ma silniczek o 100 cm3 większy. jeśli masz pytania co do eksploatacji to służę pomocą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
autochton1975 Re: Motocykle Policyjne 29.03.05, 13:41 Zakładam, że silniczek jest podobny. Czy normalne jest, iż jest taki głośny i pracuje na wolnych obrotach jakby miał się rozsypać za chwilę? Niby ten silnik mi zrobili, ale praca jego nie jest miła dla ucha. Coś wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
janczar0 Re: Motocykle Policyjne 31.03.05, 12:42 Ogólnie silniczek jest głośny bo jest chłodzony powietrzem, lecz nie powinny dobiegać z niego żadne zgrzyty, czy też dziwne odgłosy, hałas powinien być jednostajny i równomierny, a gdy jest inaczej to przyczyn może być wiele np.: zużyty łańcuch rozrządu, luzy sprężyn w koszu sprzęgła, źle ustawione luzy zaworowe (cykanie), nie dokręcony kolektor wydechowy, rozkręcone sprzęgło jednokierunkowe (jeden żegot na wolnych obrotach, a po dodaniu gazu ustaje) i wiele innych, o których nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś