Dodaj do ulubionych

kto jaki skuter poleca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:23
Chcialbym kupić sobie skuter, który byłby:
-ładny stylistycznie,
-pojemny (dużo schowków),
-trwały, niezawodny,
-tani (do 4 000 zł)
-nowy,
-wygodny,
-dobrze wyposażony.

Co polecacie?????? otóż znalazłem taki skuter HONDA ZIPP (jest bardzo z wyglądu zbliżony do skuteru Motor-Szot Monsun - czy ma coś z nim wspólnego???) i znalazłem go na stronie

http://www.otomoto.pl/index.php?search_make_id=19&search_model=zipp&search_price_from=0¤cy_id=PLN&search_price_to=0&search_year_from=0&search_year_to=0&search_mileage_from=0&search_mileage_to=0&search_country=0&search_province=0&search_city=&search_power=0&search_fuel_type=0&search_cubic_capacity=0&search_category=scooter&search_colour=0&search_transmission=0&search_other_info%5B%5D=new_vehicle&search_damaged=no_damaged&search_days_to=0&order_by=p§=search&sub=motorbike&search_insertion_id=&go_search=Szukaj

Co o nim powiecie? Jaki jednoślad warto kupić???
Obserwuj wątek
    • Gość: mario29 Re: kto jaki skuter poleca IP: *.bphpbk.pl 14.09.05, 16:12
      Na tak postawione pytanie mam tylko anegdotę (prawdziwą, z życia)...

Przychodzi Polak do restauracji w Monte Carlo i prosi: 'Chciałbym coś zjeśc-
      tylko żeby było duuużo, dobre i tanio'... Na co kelner: 'To może być tylko woda
      mineralna'...
      • kardo2 Re: kto jaki skuter poleca 17.09.05, 17:02
        Zobacz tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3&w=29178099
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3&w=29177789
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=3&w=29177670
    • Gość: Morrowind Polecam Honde cb-450n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:15
      Moto dobre dla początkującego w stanie bdb najechane ma 46 tys i jestem pewien,
      że zrobi 2 tyle bez żadnego remontu. Sprzedam za 3600zl sprowadzone z niemiec w
      maju zrobilem 2 tys km ma najechane 26130km plus duzo czesci jakie dostalem od
      niemca opony kola itd
    • beagoz Re: kto jaki skuter poleca 17.09.05, 22:50
      Osobą zamieszkały na terenie powiatu Nowodworskiego, polecam nowo-otwarty
      sklep/serwis w Nasielsku, kupisz tam skuter (Dealer Keewaya, Używane:Yamaha,
      Peugeot)jest gościu który odblokuje skuterka co by lepiej leciał,
      wyreguluje :)) motocyklenasielsk.webpark.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka