Dodaj do ulubionych

<a href="http://auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,299679" targe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:14
auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,2996794.html
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker perelka IP: *.kondylis.com 02.11.05, 19:20
      "z enduro wyrosłem"

to najglupsze oswiadczenie, jakie dotad moglem przeczytac na stronach gazety.
      nawet posty cariny i jej podobnych bledna.
      • Gość: lukasz Re: perelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:51
        hehe wlasnie nie wiem o co mu chodzi z tym ze wyrysl z enduro bo przeciez enduro
        nie moze sie znudzic a jesli ma za male moto to mozna kupic wieksze
        • Gość: Potas Re: perelka IP: 195.128.228.* 03.11.05, 09:29
          Znudzić to się nie moze, ale w pewnym wieku to może być trudno zadrzeć wysoko
          nogę, zeby okraczyć takie moto. Ja jeszcze okraczam Afrykę, ale tak na wszelki
          wypadek szykuję na stare lata Indiana.
          • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:33
            to dla tego stare pryki [bez obrazy] jezdza cruserami i copperami...chociaz
            ostatnio do mojego slonu yamahy przyjechalo kilku dziadkow po 60, 70 lat z
            niemiec na supersportach
            • Gość: Potas Re: perelka IP: 195.128.228.* 03.11.05, 11:11
              Nie kolego! Stare motocyklowe pryki to jeżdżą na turystykach, albo klasykach,
              czyli maszynach które mają dobre własności trakcyjne. A jak za młodu napatrzysz
              się na coś co wogóle nie nadaje się do jazdy, czyli choppery (a i cruisery
              trochę też) to tak zostanie ci na starość ;)
            • Gość: NYorker Re: perelka IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.11.05, 13:52
              w polsce w ogole malo dojrzalych ludzi jezdzi, bo i zajecie dosc nowe. poza
              tym, motocykl to zwykle pojazd zupelnie niepraktyczny, a z wiekiem ludzie
              obrastaja rozsadkiem.
              na zachodzie jest odwrotnie. na bezsensowny zakup pozwalaja sobie ci, ktorzy
              zycie juz z dawna maja ulozone.
      • Gość: kura_maruda Re: perelka IP: *.aster.pl 03.11.05, 01:15
        karina to fajna dziewczyna bo: nie lubi przystojniaczkow z nowojorskich
        centralnych parkowych krzaczkow,nosi stringi (albo i nie nosi ) i MA JAJA a to
        dla mnie jako kury jest bardzo wazne :-)
        • carina79 Re: perelka 03.11.05, 08:55
          dziękuję Ci Kuro!
          tylko nie wiem jakich nowojorskich przystojniaczków miałaś na myśli, bo ja znam
          tylko jednego, ale o raczej o zacięciu neandertalskim. chociaż ma chłopak
          gadane, trzeba przyznać, oświeć go może tylko, ze z taką gadką do końca życia
          będzie żył w celibacie i dziewczyny (tym bardziej z JAJAMI) nie znajdzie - a
          zachowuje się jakby usilnie szukał...
          • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:58
            nono...widze ze panie przeciw njujorkerow sa...
            • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:00
              Wiesz co nju jorker!! ja tez wyrastam na enduro!! to najlepsza szkola na
              początek, bloto i piach... a nie tylko przyczepny aswalt...
              • carina79 Re: perelka 03.11.05, 09:01
                ja mam DRa, ale i tak nikt mi nie uwierzy...
                z tego sie nie wyrasta
                • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:04
                  ehe...u mnie nastepne tez bedzie enduro....
                  • carina79 Re: perelka 03.11.05, 09:04
                    oj sorki, pomylilam DRa z IŻem...
                    • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:06
                      a ja DT z uralem...
                      • carina79 Re: perelka 03.11.05, 09:08
                        a masz z kolaską? znaczy z koszem?
                        • Gość: Yamaszek Re: perelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:11
                          mowa... u nas mowi sie na to "ku.. z wózkem"
              • Gość: NYorker Re: perelka IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.11.05, 13:52
                mi tego nie musisz tlumaczyc
    • Gość: Yamaszek Re: <a href="<a href="http://auto.gazeta.pl/wysokieobr" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:34
      a moj stary rozglada sie powoli za diversion albo tenere
      • Gość: ziemovit Re: <a href="<a href="<a href="http://auto.gazeta." target IP: *.chopin.edu.pl 03.11.05, 17:36
        a dla mnie ten moto ani ładny ani jakiś piękny ani osiągów nie ma - robi za to
        wrażenie wygodnego. No ale wygodnie też jest np.w Volvo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka