Gość: jazz IP: *.localnetwork.pl 22.04.06, 23:53 a ha, prasa zaczyna reagować na rozpoczęcie sezonu fakty.interia.pl/news?inf=741226 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: zaczyna się 23.04.06, 00:08 to ja se kupie skodzine i nikt mi nie podskoczy: img382.imageshack.us/my.php?image=1132669653passing8jr.jpg ale tak na powaznie - szkoda dzieciaka niestety nie mozemy wiedziec jak dokladnie bylo i gdzie/czyja wina Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: zaczyna się 23.04.06, 07:36 Poczytaj sobie w ostatnich Wysokich Obrotach o skodzinie Superb, może taką sobie kupisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: zaczyna się 23.04.06, 07:38 Ciekawe ilu pijanych kierowców samochodów przypada na jednego pijanego motocyklistę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: zaczyna się IP: *.localnetwork.pl 23.04.06, 08:27 to jest nieważne.... nieważne, czy ten pijany jedzie motocklem, samochodem, rowerem, czy snopowiązałką....stwarza takie samo zagrożenie i kij mu za to w doopę... mi raczej chodziło o to, że znowu będą pismaki robić sobie pożywkę z właścicieli motocykli do jednego garnka wrzucać choperowców, stuntersów, turystów i bogu ducha winnego listonosza ze wsi obcęgowo dolne....wiecie, jak to działa: tu sie podkoloryzuje, tu sie dopisze, że był pijany i już mamy artykuł na pirwszą stronę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: zaczyna się IP: *.localnetwork.pl 23.04.06, 08:31 a widzieliście te komentarze na interii? żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: zaczyna się IP: *.popl.cable.ntl.com 23.04.06, 12:23 > a widzieliście te komentarze na interii? > żałosne? zabawne, ze za kazdym razem gdy motonita zawini cokolwiek, to zbiera sie banda oszolomow i glosno domaga sie smierci kazdego motorzysty. ch*j im w du*e. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: zaczyna się 23.04.06, 12:24 " Często można odnieść wrażenie ze na drabinie społecznej niżej od pedofilów znajdują sie juz tylko internauci " - stara maksyma , ale pasuje jak ulał , nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś