Gość: kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:20 jaki kraj Was najbardziej fascynuje i pociąga?..ktory chcielibyscie przemierzyć swoim moto?...ciekawa jestem co myslicie ..pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brembo Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:41 Montenegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: przygoda ... IP: 195.128.228.* 09.10.06, 13:36 1. Warmia i Mazury. 2. Amazonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:19 syria, iran... nie pytaj dlaczego, bo nie wiem. mam tak, jak kobiety z torebkami, po prostu muszę... Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: przygoda ... 09.10.06, 15:10 Nowa Zelandia - góry i ciągłe winkle oraz całkiem przyjazny klimat to coś dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przygoda ... IP: 70.19.14.* 09.10.06, 15:56 skoro nowa zelandia juz padla, to napisze cos na modle bremba: new zeland canada patagonia nie dla przygody, dla westchnien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: przygoda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:18 Ehh Norwegia, Szwecja, Finlandia :) Daleki Wschód. Może...kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:49 szuflandia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad max superstar Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:56 korea północna :)ot tak z ciekawosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: przygoda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:14 tez czasem mysle o szuflandii;-) ... to musi byc extra heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:40 cza tylko motur kupić w skali 1:18 :) wybór jest duzy !! Odpowiedz Link Zgłoś
bmw44 Re: przygoda ... 09.10.06, 22:40 Wróciłbym ponownie do Norwegii, Rumunii, Czarnogóry to za ten rok a przyszły może Kazachstan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vind Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:33 Kazachstan, Mongolia i Syberia jest ciekawie opisana w książce "Long Way Roud" (Wielka wyprawa) przez aktorów Evana McGregora i Charleya Boormana. Jechali na trzech motocyklach (też operator kamery) BMW R 1150 GS Adventure (początkowo mieli jechać terenówkami KTM). Mieli co prawda wsparcie w ekipie jadącej samochodem, ale i tak dokonali sporego wyczynu. Polecam książkę, a tu jest strona wyprawy: www.longwayround.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Wiec chcialbym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:21 JUESEJ i KANADE OBJECHAĆ MOTÓREM JAKIMŚ SPORTÓWYM KLASY 1000 i nie martwiąc sie ze mi sie zepusuje itd bo chcialbym miec duzo kasy na to a narazie wiem, ze te marzenie nigdy sie nie spelni choc nie ukrywam fanie by było moze w next life who know. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Wiec chcialbym... IP: *.elpos.net 11.10.06, 15:15 Ha, 4 lata temu dalbym sie pokroic za F3'98 a teraz? Jest motur, sa $, w ciagu dwoch lat objezdzilem cale West Coast, Quebec, bylem na Daytona Bike Week etc. Nauka poplaca :) Jak dobrze pojdzie w przyszlym roku objade w poprzek US z NYC do LA + West Coast, moze wymarzona Sycylia w koncu. Rozne sa koleje losu i trzeba walczyc o marzenia ;) Padr marider (ex) Flamed R1'03 & ... R1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waps Re: przygoda ... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 10.10.06, 07:03 Kanada i Alaska, kreska przez Ameryki, kilka rondek w Ameryce Pln, Hiszpania. (Norwegia i Szwecja juz przetestowane, Dania tez, choc nie calkiem. Ale Skandynawia nie znudzi sie nigdy - to prawdopodobnie najlepsze klimaty w Europie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: przygoda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:10 a to ciekawe co kolega pisze. mieszkałem troche w szwecji, i szwecja przy bałkanach to nuda i flaki z olejem. wszystko tam jest przewidywalne i schematyczne. pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: przygoda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:45 mirabelandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosa Re: przygoda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:49 polska nasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: przygoda... 21.10.06, 20:55 ja też - Polska, bo mnie fascynuje niebezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczoła.1 Re: przygoda... IP: 213.25.198.* 24.10.06, 09:42 Hej! A co powiecie o naszych Bieszczadach? Podobno swietny teren na motowypady;- ) A poza tym hm... Szkocja - Edynburg, Glasgow. ;-))Polecam! Pozdro* Pszczoła.1 Odpowiedz Link Zgłoś