Gość: brembo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 01:29 mam to w wordzie ze zdjeciami. moze to zapisać jako strona web i tak dalej. tylko gdzie to mozna wsadzic by inni mogli poczytać i poglądać. ktoś mi podpowie> :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 02:25 mozesz wrzucic na advrider - temu w koncu ten portal sluzy i zaden to obciach. (np w regionalnych, by nikt sie nie czepial, ze po polsku albo po angielsku albo jakim tam jezykiem mowisz). z tekstu mozna zrobic jakiekolwiek bitmapy i wrzucic na jakis darmowy serwer jak zwykle zdjecia. koles niedawno zamiescil tu pozyteczny odnosnik do darmowego hosta: picsplace.to/upload.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 06:19 A kto zechcial by na to patrzec. musisz zaplacic! Odpowiedz Link Zgłoś
shipp Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. 12.10.06, 07:54 hehe, ale jesteś pamiętliwy! ale pomysł całkiem dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:13 enłaj, a jaki musi być standart pliku..? bo to jest text i 437 fotek :) waga w zależnosci od rodzaju pliku od 15 mega do 130 mega. a na ten link co mi dałeś to chyba tylko fotki mozna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:39 moge ci to Ny przesłać mailem. umisz to wrzucic? tylko tła tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 62.93.36.* 12.10.06, 13:54 yo! uja tam s tłem!!! macie - bierzcie: www.megaupload.com/?d=ZWWGMXBG trzeba zamknac to okienko co wyskakuje bo zaslania link do pobierania, pozatym czasami trudno sie dopchac bo limit dla PL to max 500 polaczen. czooooooooodddddaaaa!!! szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 62.93.36.* 12.10.06, 13:59 y tu to samo: uploaded.to/?id=bd251a ino ogladajcie to w Mozilli bo explorer cos miesza, po rozpakowaniu klikamy na index i wio!!! szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 14:08 mozesz przeslac. nie wiem, jaki jest limit na picsplace i trzeba by to sprawdzic. w ostatecznosci moglbym wrzucic to na smugmug. zrobienie jpg'ow z tekstu to pikus, ale musialbym miec wyrazne akapity i jasne oznaczenie/opis, ktorych zdjec dany akapit dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:07 czekaj bo ta czoda siersciuch juz to mi gdziś zapodał. wysyłam ci na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 14:09 yarrai@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:54 nie wchodzi NY ;/ 14mb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:01 spakowales to w jeden wezelek, czy co? teraz jestem w pracy, a ten swinia nadzorca zamknal dostep do poczt portalowych (w tym hotmaila), by sprzataczkom nie infekowaly sie szmaty wirusami. jesli sprawa jest pilna, to wysle firmowy adres gdzies na maila - moze firmowa skrzynka to lyknie, chociaz problem pewnie w sieci, a nie w serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker o, laduje sie... IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:17 1mb od pietnastu minut... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker brembo? IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:47 jestes boss. pokornie prosze o zgode na zrobienie raportu na advrider. (jesli ktos - poza mna - sie ciebie czepi kiedykolwiek, to zrobie sobie z niego moj osobisty projekt i wykoncze ciula) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: brembo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:56 spoko, jak nie Ty, to siersciuch kogoś ztrzoduje! :) czoda ! rob raport i pokaż jak mozesz jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś