Dodaj do ulubionych

jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić..?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 01:29
mam to w wordzie ze zdjeciami. moze to zapisać jako strona web i tak dalej.
tylko gdzie to mozna wsadzic by inni mogli poczytać i poglądać. ktoś mi
podpowie> :)
Obserwuj wątek
    • Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 02:25
      mozesz wrzucic na advrider - temu w koncu ten portal sluzy i zaden to obciach.
      (np w regionalnych, by nikt sie nie czepial, ze po polsku albo po angielsku albo
      jakim tam jezykiem mowisz). z tekstu mozna zrobic jakiekolwiek bitmapy i wrzucic
      na jakis darmowy serwer jak zwykle zdjecia. koles niedawno zamiescil tu
      pozyteczny odnosnik do darmowego hosta:

picsplace.to/upload.php
      • Gość: miś Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 06:19
        A kto zechcial by na to patrzec. musisz zaplacic!
      • shipp Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. 12.10.06, 07:54
        hehe, ale jesteś pamiętliwy! ale pomysł całkiem dobry :)
      • Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:13
        enłaj, a jaki musi być standart pliku..? bo to jest text i 437 fotek :) waga w
        zależnosci od rodzaju pliku od 15 mega do 130 mega.

a na ten link co mi dałeś to chyba tylko fotki mozna ;/
      • Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:39
        moge ci to Ny przesłać mailem. umisz to wrzucic? tylko tła tam nie ma.
        • Gość: szynszyll Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 62.93.36.* 12.10.06, 13:54
          yo!

uja tam s tłem!!! macie - bierzcie:

www.megaupload.com/?d=ZWWGMXBG
          trzeba zamknac to okienko co wyskakuje bo zaslania link do pobierania, pozatym
          czasami trudno sie dopchac bo limit dla PL to max 500 polaczen.

czooooooooodddddaaaa!!!

szynszyll
          • Gość: szynszyll Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 62.93.36.* 12.10.06, 13:59
            y tu to samo:

uploaded.to/?id=bd251a
            ino ogladajcie to w Mozilli bo explorer cos miesza, po rozpakowaniu klikamy na
            index i wio!!!

szynszyll
        • Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 14:08
          mozesz przeslac.
          nie wiem, jaki jest limit na picsplace i trzeba by to sprawdzic. w ostatecznosci
          moglbym wrzucic to na smugmug. zrobienie jpg'ow z tekstu to pikus, ale musialbym
          miec wyrazne akapity i jasne oznaczenie/opis, ktorych zdjec dany akapit dotyczy.
          • Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:07
            czekaj bo ta czoda siersciuch juz to mi gdziś zapodał.
            wysyłam ci na maila.
        • Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 14:09
          yarrai@hotmail.com
          • Gość: brembo Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:54
            nie wchodzi NY ;/ 14mb
            • Gość: nyorker Re: jest fotorelacja z wakacji. gdzie to wrzucić. IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:01
              spakowales to w jeden wezelek, czy co?

teraz jestem w pracy, a ten swinia nadzorca zamknal dostep do poczt portalowych
              (w tym hotmaila), by sprzataczkom nie infekowaly sie szmaty wirusami.
              jesli sprawa jest pilna, to wysle firmowy adres gdzies na maila - moze firmowa
              skrzynka to lyknie, chociaz problem pewnie w sieci, a nie w serwerze.
            • Gość: nyorker o, laduje sie... IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:17
              1mb od pietnastu minut... :/
    • Gość: nyorker brembo? IP: 70.19.14.* 12.10.06, 16:47
      jestes boss. pokornie prosze o zgode na zrobienie raportu na advrider.

(jesli ktos - poza mna - sie ciebie czepi kiedykolwiek, to zrobie sobie z niego
      moj osobisty projekt i wykoncze ciula)
      • Gość: brembo Re: brembo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:56
        spoko, jak nie Ty, to siersciuch kogoś ztrzoduje! :)

czoda ! rob raport i pokaż jak mozesz jak to wygląda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka