Gość: kamil IP: 83.168.96.* 21.12.06, 02:05 Siemki, mam pytanie - ile wazny jest kurs na kat. A? Czy sa jakies przepisy lub normy to regulujace? Czy po prostu jak sie skonczy kurs, to jest on wazny caly czas? Z gory dziex za pewne info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edwin.sk Re: dlugosc kursu 21.12.06, 09:42 z tego co wiem jak ukończyłes kurs i masz kwit o ukończeniu to nie traci on ważnosci....ale jeszcze się upewnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: dlugosc kursu IP: 83.168.96.* 21.12.06, 12:53 edwin.sk napisał: > z tego co wiem jak ukończyłes kurs i masz kwit o ukończeniu to nie traci on wa > żnosci....ale jeszcze się upewnię... bylbym wdzieczny, bo juz slyszalem tyle sprzecznych wersji, ze teraz juz zglupialem. Wlazlem na www.prawojazdy.com.pl, ale albo nie umialem znalezc albo nie ma tam wzmianki na ten temat. Jedna wersja glosi wlasnie, ze zaswiadczenie jest wazne caly czas, a gdzies ktos powiedzial, ze chyba 2 lata i stad moje pytanie. Jakbys znalazl gdzies przepis o tym stanowiacy to byloby naprawde super. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: dlugosc kursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.06, 15:56 mi mówili tak: Kurs jest bez ograniczeń czasowych, natomiast może ktoś tam (chyba minister od dróg i wogóle), anulować termin kursów, w praktyce oznacza to, że pewnego dnia może ustawowo byc juz nie ważny..ale jak i kiedy on to zrobi to juz nikt nie wie!! Ja zdałem prawko po 5 latach!! od skończenia kursu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: dlugosc kursu IP: 83.168.96.* 22.12.06, 20:10 Wielkie dzieki, stary! mi minelo juz 3 lata i sie zastanawialem czy nadal mam wazny kurs i czy jak sie zglosze do osrodka egzaminacyjnego to w ogole beda mieli moje papiery ;) Odpowiedz Link Zgłoś