Dodaj do ulubionych

Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina

02.04.07, 12:18
Od niedawna mieszkam w Lublinie i chciałem zapytać gdzie można polatać fajnie
w okolicy. Ostatnio jeździłem do Kazimierza (całkiem fajna traska) sporo
fajnych winkli. Następny wypad planuje do Zamościa i Chełma)Możecie jeszcze
podrzucic jakieś fajne jednodniowe traski.
Czy jest takie miejsce w Lublinie gdzie spotykają sie motocykliści ?
Czy jest może w okolicy jakieś małooficjalne lokalne otwarcie sezonu ?
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 02.04.07, 13:40
      przy okazji wyjazdu do zamoscia polecam przejechac sie drogą pomiedzy szczebrzeszynem a frampolem (droga # 74) jak sie rozpedzisz to ta droga dojedziesz do janowa lubelskiego a stad wrocisz do lublina

z frampola blisko do bilgoraja, tu tor kartingowy

przy okazji bilgoraja i zamojszczyzny nie ma to jak zaliczyc roztocze - nie tylko super powietrze, ale i widoki (zwierzyniec, jozefow, krasnobrod)
      zreszta wpisz w google "roztocze" to przekonasz sie co tu fajnego
      na winliekli za bardzo nie licz, ale jestem przekonany, ze spedzisz milo czas, i jeszcze nie raz tam wrocisz
    • jebat Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 02.04.07, 16:50
      Witam,

Z Janowa masz dobrą drogę do Rzeszowa przez Nisko.
      Przynajmniej do Niska jest szeroko i dobry asfalt.
      Póżniej droga jest trochę węższa ale i tak masz
      spore pobocze. Można ciąć.

Pozdr. Kuba

PS. I nie zapomnij o "Chmielakach" w Krasnymstawie na początku września.
      Jakby co, to mam tam rodzinę i gwarantuję nocleg oraz coś od bólu głowy rano.

Kuba
      • africa21 Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 04.04.07, 13:14
        Dzieki :) Eeee........... te chmielaki to niezly patent :) Mozna sie wybrac:)
    • Gość: cabaniero Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:43
      Najlepiej polatać w Lublinie na torze kartingowym...
      • pawellisiecki Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 06.04.07, 16:38
        rzeczywiscie trasa z lublina na frampol a z frampola na szczebrzeszyn jest godna
        polecenia.polecam takze trase lublin-lubartow-kock-moszczanka-deblin-nadwiślanka
        do pulaw-kazimierz-naleczow-lublin.w strone rzeszowa-warto odwiedzic bar w lesie
        z lewej strony wyjezdzajac z janowa w kierunku rz. super rzeberka z
        chrzanem.warto tez pognac na włodawe na jezioro białe-piekna trasa przez
        lasy.dla kogos kto mam zamiar dobic do wawy,to polecam trase
        lublin-pulawy-kozienice-warka-grojec-wawa.lublin polecam omijac z daleka.
        • aga_crazy Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 09.05.07, 15:19
          hehe mowisz o barze "karol" zajeb*ste jadełko..a i trasa na rzeszów rzeczywsicie
          fajna :) jestem z janowa i jak bujalam jako plecaczek w tamte strony to dosc fajnie
    • Gość: rower Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:55
      Wkrotce bedzie pewnie zlot u bila w strzeszkowicach. W lecie ogolnie to
      zaglebocze jest miejescem spotkan motocyklistow.
      • pawellisiecki Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 07.04.07, 11:25
        u bila fajnie,duzy kontak z naturą, z natura bila tez
      • africa21 Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 07.04.07, 14:40
        Wiadomo coś więcej na temat tego spotkania u "Bila" ?
        kiedy jest ten zlot ? co jak i za ile ?
        Impreza odbywa sie w ośrodku zagłębocze czy w innym miejscu ?
        • cien1100 Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 07.04.07, 14:45
          Warto po Pojezierzu Łęczycko-Włodawskim pojeździć. ładne niewielkie jeziorka
          pochowane w lasach. Tylko drogi takie sobie.
          • Gość: africa21 Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:43
            ktos pisal cos o spotkaniu u Bila wiadomo juz cos?
            • Gość: cq Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina IP: 213.77.14.* 08.05.07, 11:38
              podobno w czerwcu...
              jak poznam szczegóły to wpiszę...
              • Gość: africa21 Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:47
                ok dziex
                • mariusz-ef Re: Gdzie można fajnie polatać w okolicy Lublina 10.05.07, 19:10
                  skoro temat zszedł na zarcie to mysle ze w Lublinie warto wpasc na ulice Kunickiego do Baru Glodny Krolik i zjesc gyrosa (albo dolme jak ktos lubi ostrzej)
                  (na rogu kunickiego i krancowej - kolo ulicy wyscigowej)
                  co prawda teraz zalo nie jest tak dobre jak bylo kiedys, ale wciaz super
                  polecam
                  a z pelnym zoladkiem to mozna jechac gdzie sie chce ;-)
                  • Gość: CQ zlot u bila IP: 213.77.14.* 16.05.07, 13:37
                    zlot u bila - 22-24 czerwca strzeszkowice (z lublina na kraśnik)
                    • africa21 Re: zlot u bila 18.06.07, 11:51
                      Odswiezam temat. Co z tym zlotem u Bila. To juz w najblizszy weekend. Macie
                      jakies konkretne informacje bo na lubelskim ridersie nic nie znalazlem
                      • Gość: cq Re: zlot u bila IP: 213.77.14.* 19.06.07, 13:59
                        mogę tylko powtórzyć:
                        22-24 czerwiec, "ranczo" u bila, droga lublin - kraśnik, zaraz za lekkim
                        zakrętem w strzeszkowicach trzeba wjechać w polną drogę po lewej stronie(jadąc
                        od lublina), bedzie tam duża tablica "ZLOT".
                        detali nie znam, wiem ze ma byc RAVEN, TEXASY i jeszcze pare zespołów,
                        standarty zlotowe czyli jakis znaczek itp, konkursy... zwykle wliczone jest tez
                        jakies jedzonko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka