teatromanka 24.06.04, 23:35 Może o tej aktorce teatru Starego coś napiszecie??.Ja Anię bardzo lubię ,uważam za b.dobrą aktorkę,szczególnie dobra w rolach rosjanek-np.w Idiocie-Nastasja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macro Re: Anna Radwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 01:29 a znasz jeszcz jakies inne kreacje??Jesli chcesz poddyskutować o aktorach i ich środkach wyrazu...moge polecic ci ciekawe zajęcia:D Wiesz, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu?? Jeżeli nie..to weź to sobie do serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Anna Radwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 02:48 Pani Anna jest jakaś bezbarwna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Anna Radwan 26.06.04, 10:52 Macro,skąd tyle złośliwości w twoich postach?Bardzo to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macro Re: Anna Radwan IP: 217.96.34.* 28.06.04, 20:26 jaśku...to nie złośliwość tylko szczypta ironii...a co ciebie tak bardzo interesuje?? Ja jestem jak najbardziej normalna bez żadnych traumatycznych przeżyc, którymi chciałabym się tutaj podzielić:) A może masz swoje diagnozy??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead OT diagnoza IP: *.chello.pl 28.06.04, 20:32 otoz ja prorokuje, ze ten sezon na forum bedzie nalezal do Was, wot krakow, wiec przygotujcie sie, ze uslyszycie ze jestescie sfrustrowani, macie za duzo czasu, traumy niedouczenie wypisywanie gupot :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: OT diagnoza 29.06.04, 01:12 Macro - A może jakaś swawolna mucha zrobiła kupę na bielusieńki rękaw twojej bluzki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: OT diagnoza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 09:01 No,no!To jest dopiero współczesna trauma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Anna Radwan i inni IP: *.chello.pl 29.06.04, 10:18 A co myślicie o Zbigniewie Zapasiewiczu? Ja uważam , że Zbyszek jest słodki, zwłaszcza w rolach docentów. Albo ten, no, też Zbyszek, Zamachowski, milusi, prawda? Bardzo dobry aktor. Jurek Radziwiłowicz - bardzo lubię Jureczka, a wy? Napiszcie, co o nim myślicie,proszę. Trauma. Ciężka trauma. Odpowiedz Link Zgłoś
teatromanka teatromanka 29.06.04, 22:44 Ok.Ja mogę skasować to forum.Bo jeśli tu nie można promować ulubionych aktorów.No trudno.Ale żanda trauma moi drodzy!!A co do Ani-to jest świetną aktorką . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macro Re: teatromanka IP: 217.96.34.* 29.06.04, 23:04 Ale wy wszyscy macie przyciężkawe dowcipy...życzę przyjemnych wakacji- aby pomogły wam wyjść z ciężkich kompleksów:) Pozdrawiam WOT warszawę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magal Re: Anna Radwan IP: *.crowley.pl 23.11.04, 19:18 jes fatalna aktorka jedyne co potrafi to dobrze spiewac, to chyba za malo zeby grac na narodowej scenie? moze racje miala krystyna meissner ze chciała ja wywalic szkoda ze nastepny dyr.przyjal ja z powrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga gancarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:06 za to mąż jest dużo lepszy! może jakieś prywatne korepetycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Anna Radwan IP: 81.21.195.* 24.11.04, 09:17 Cos Ci sie pomyliło. Anna Radwan pracuje nieprzerwanie w Starym Teatrze, bodajze od 1990 roku i nikt nigdy jej nie chcial stąd wyrzucac Odpowiedz Link Zgłoś