Dodaj do ulubionych

WSPANIAŁY TEATR DLA DZIECI- DZIĘKI TEATR NARWAL

24.07.14, 18:16
UWAGA MAMY Z BIAŁEGOSTOKU I NIE TYLKO. Jestem fanką teatru Narwal, ale teraz jestem jeszcze bardziej szczęśliwa bo przenieśli się na ulicę Wesołą (moje osiedle). Rekomenduje
szczerze, bo mało takich miejsc, gdzie ludzie są naprawdę dla dzieci. Spektakle przepiękne, szczególnie dla maluchów (moja córka boi się jeszcze być w teatrze lalek). Aktorka, gdy zauważyła że córa płacze i boi się lalek teatralnych podeszła i zachęciła do podejścia do scenografii, dotknięcia lalki, zapoznania się. Majka obejrzała cały spektakl śmiejąc się i bawiąc - pierwszy raz
Jesteśmy tydzień po spektaklu a Maja, chce się bawić cały czas w teatrzyk. Polecam, polecam, polecam- wspaniale i domowo. Powodzenia Narawl - będą Was polecać gdzie się da.
Obserwuj wątek
    • misiak1212 Re: WSPANIAŁY TEATR DLA DZIECI- DZIĘKI TEATR NARW 13.07.15, 19:59
      Witam
      W tym roku również korzystałam z oferty Teatru Narwal
      Naprawdę polecam, opieka na najwyższym poziomie dwie panie które zajmują się dziećmi jak prawdziwe ciocie z przedszkola, program bogaty warsztaty,spektakle,basen,ognisko cena również bardzo przystępna i można negocjować, domowa atmosfera super podejście do dzieci. Mają dwie sale myślę że na maksymalnie 15-17 dzieciaków, niestety brak klimatyzacji.Polecam mama Mai

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka