Dodaj do ulubionych

Kompromitacja Łazarkiewicza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:05
No - dobrze się forumowicze rozprawili z Glińską, to może teraz pora na
Łazarkiewicza?:
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2429686.html
I oczywiście pamiętajcie że wszystkiemu winien Pawłowski!
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.aster.pl 06.12.04, 18:14
      lazarkiewicz, od dawna to twierdze, znany jest w pismach kobiecych. z
      fotografii ze znanymi ludzmi. :-P ale co on doprawdy sam zrobil? oj,oj,oj....
    • axur Re: Kompromitacja Łazarkiewicza 06.12.04, 23:21
      ee, Mazut, kiepska podpucha
      • Gość: Bycz Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 00:35
        Axur, przerzyj jakiś orgazm, proszę Cię, wygladasz na jakąś niewyżytą złośliwą
        bycz. Najgorszy przykład cioty w środowisku teatralnym, oczywiście cioty
        żeńskiej. Zresztą na roku też nikt Cię nie lubił.
        • axur Re: Kompromitacja Łazarkiewicza 07.12.04, 09:44
          na którym roku?
        • Gość: brokatisdead Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.chello.pl 07.12.04, 14:11
          bycz
          ustawka na solowe

za obrazanie axura masz wciry

gdzie i kiedy

no na ktorym roku?
          • jasiek_natolin Re: Kompromitacja Łazarkiewicza 07.12.04, 22:47
            Mówisz,Brokat,że to potwarz? Może niech Axur sama powie?No,Axur,jesteś jędzą
            czy nie jesteś?
            A żeby było na temat,to muszę powiedzieć ,że "Śmieci"to nudaaa,chyba jedyną
            zaletą tekstu jest jego polski rodowód,zauważyłem bowiem,że ostatnio polskie
            nazwisko autora to już ogromny plus.Może coś z tego się urodzi,ale z tego ,co
            czytałem i oglądałem do tej pory podabała mi się tylko "Podróż..."Walczaka
            i "Lament".
            Coś mi się zdaje,że reżyserzy czują się ostatnio coraz bardziej bezradni w
            wyszukiwaniu tekstów dla teatru...
            Na tle tej całej dramaturgii współczesnej"Księga Hioba" Cieplaka to prawdziwa
            perła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka