Gość: Mazut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:05 No - dobrze się forumowicze rozprawili z Glińską, to może teraz pora na Łazarkiewicza?: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2429686.html I oczywiście pamiętajcie że wszystkiemu winien Pawłowski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.aster.pl 06.12.04, 18:14 lazarkiewicz, od dawna to twierdze, znany jest w pismach kobiecych. z fotografii ze znanymi ludzmi. :-P ale co on doprawdy sam zrobil? oj,oj,oj.... Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Kompromitacja Łazarkiewicza 06.12.04, 23:21 ee, Mazut, kiepska podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bycz Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 00:35 Axur, przerzyj jakiś orgazm, proszę Cię, wygladasz na jakąś niewyżytą złośliwą bycz. Najgorszy przykład cioty w środowisku teatralnym, oczywiście cioty żeńskiej. Zresztą na roku też nikt Cię nie lubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: Kompromitacja Łazarkiewicza IP: *.chello.pl 07.12.04, 14:11 bycz ustawka na solowe za obrazanie axura masz wciry gdzie i kiedy no na ktorym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Kompromitacja Łazarkiewicza 07.12.04, 22:47 Mówisz,Brokat,że to potwarz? Może niech Axur sama powie?No,Axur,jesteś jędzą czy nie jesteś? A żeby było na temat,to muszę powiedzieć ,że "Śmieci"to nudaaa,chyba jedyną zaletą tekstu jest jego polski rodowód,zauważyłem bowiem,że ostatnio polskie nazwisko autora to już ogromny plus.Może coś z tego się urodzi,ale z tego ,co czytałem i oglądałem do tej pory podabała mi się tylko "Podróż..."Walczaka i "Lament". Coś mi się zdaje,że reżyserzy czują się ostatnio coraz bardziej bezradni w wyszukiwaniu tekstów dla teatru... Na tle tej całej dramaturgii współczesnej"Księga Hioba" Cieplaka to prawdziwa perła. Odpowiedz Link Zgłoś