Dodaj do ulubionych

przystojny

IP: *.toya.net.pl 09.12.04, 00:18
jaki jest waszym zdaniem najprzystojniejszy aktor/rezyser?
Obserwuj wątek
    • Gość: kraków23 Re: przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:04
      Matko!Co to za temat? Bardziej pasuje do forum telewizja. Zabiorę jednak głos.
      Stawiam na dwóch aktorów ze Słowackiego: Krzyśka Zawadzkiego i Radka
      Krzyżowskiego.
      Przede wszystkim cenię ich, mimo wszystko, za talent aktorski i wielkie
      zaangażowanie w pracę. Cechy zewnętrzne to sprawa drugorzędna.
    • jakusia Re: przystojny 09.12.04, 15:05
      Moim zdaniem Krzysztof Pieczyński w każdym calu, ale to tylko i wyłącznie rzecz
      gustu, a o nich się przecież nie rozmawia. Pieczyński jest przystojnym
      mężczyzną, dobrym aktorem i cudownie wrażliwym facetem, poetą, prozaikiem.:)
    • mt850724 Re: przystojny 09.12.04, 19:06
      Widzę,że przeprowadzasz mały plebiscyt na przystojniaków w środowisku
      teatralnym:] Trzeba było jeszcze sprecyzować swoje pytanie czy mają to być
      osoby z naszego kraju czy może z zagranicy? :] Ja jako patriotka <od siedmiu
      boleści> postawie na naszych. Moim skromnym zdaniem do najprzystojniejszych a
      także bardzo zdolnych aktorów polskiej sceny należą Jan Englert, Maciej Stuhr i
      Wojciech Solarz.
      • Gość: JANKA Re: przystojny IP: *.aster.pl 09.12.04, 20:40
        MICHAŁ ŻEBORWSKI
        • Gość: lia Żebro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:44
          TAK! TAK! TAK!
        • Gość: Zocha Re: przystojny IP: *.future-net.pl 05.01.05, 18:54
          O nie, nie, nie! Tylko nie Żebrowski! Przecież w nim nie ma wcale mężczyzny
          tylko takie "ciepłe kluchy"! Bleeeeeeeeeeee!
    • meffka Re: przystojny 09.12.04, 21:52
      Łukasz Simlat. Uwielbiam Go. Piekielnie zdolny i zobaczycie, ze jeszcze wypłynie.
      • Gość: julia Re: przystojny IP: *.chello.pl 09.12.04, 22:49
        Jasne, że Żebrowski
        • Gość: hasssssssssssssss Re: przystojny michal bajorzyna IP: *.skane.se 10.12.04, 02:57
      • Gość: Mazut Re: przystojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:32
        Simlat to nudziarz
    • Gość: Urszula Re: przystojny IP: *.future-net.pl 10.12.04, 19:19
      Przystojnych jest wielu, ja stawiam na reżysera Krzysztofa Warlikowskiego - TR
      i aktora tegoż teatru Jacka Poniedziałka! Ale to tylko moje odczucia!
      • Gość: dziecko Re: przystojny IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 18:57
        Jessssssssssssssu,

pedały Cię ruszają?

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!
        • Gość: Urszula Re: przystojny IP: *.future-net.pl 11.12.04, 21:39
          A skąd to wiesz? Widziałeś /widziałaś/ ich gdzieś razem? Nie wolno rzucać na
          nikogo oszczerstw, jak się nie ma pewności i to pewności UDOKUMENTOWANEJ!
          Nieładnie!
          • Gość: ufo Re: przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:59
            Dajmy im już spokój, co?
          • brokatisdead Re: przystojny 14.12.04, 00:11
            dziecko kochane zawsze na strazy
            :)))))))
            bys dziecko sie uruchomilo tam gdzie trzeba, pozatem

te urszula, a co to za oszczerstwo ze ktos jest gejem?
      • Gość: agna Re: przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:00
        absolutnie popieram,acz bardziej Krzysia niż Jacka,i nie chodzi tylko o wygląd
        zewnętrzny,ale o inteligencje,pasje,i przede wszystkim wrażliwość.ale
        oczywiście nie znam Krzysztofa ,jedynie z przedstawień i wywiadów,więc tak
        naprawdę w ogóle.jednak co do wyglądu,to jest bardzo przystojny:)
        • Gość: Zuzanna Re: przystojny IP: *.future-net.pl 05.01.05, 17:27
          Popieram zarówno względem Jacka Poniedziałka jak i Krzysztofa Warlikowskiego!
          Obaj są bardzo przystojni a JP na dodatek bardzo męski!
    • Gość: ja Re: przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:01
      najprzystojniejszy i co do tego nie ma watpliwoscie jest Dariusz
      Majchrzak...aktor traktor z Łodzi,ale juz niedlugo bedzie znany szerszej
      publicznosci...
      • Gość: kra Re: przystojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:06
        jacek poniedziałek - bez względu na preferencje seksualne, chodzi o męskość i
        urodę, oraz, na pierwszym miejscu - maciej kozłowski - jedyny pełnokrwisty
        mężczyzna wśród aktorów
        ps. żebrowski to laluś
        • voytashek Re: przystojny 14.12.04, 16:12
          O rany! Naprawdę podoba się wam Poniedziałek? Kobiety chyba już zupełnie
          powariowały...
          • Gość: ewa przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:35
            nic nie poradzę. Poniedziałek reprezentuje typ brutala, nazisty, ma piękną
            czaszkę i wyrazistą szczękę

jest taki mroczny!!!
            • Gość: Gabi Re: przystojny IP: *.future-net.pl 14.12.04, 19:16
              Racja! Jacek Poniedziałek to najprzystojniejszy mężczyzna jakiego moje oczy
              widziały! Byłam w niedzielę w TR na sztuce "Oczyszczeni" i jak pojawił się na
              scenie to wśród damskiej części widowni rozległ się lekki szmerek i zauważyć
              można było lekkie poruszenie! Nic na to nie poradzę, że jest tak cholernie
              przystojny i męski i zgadzam się z moimi poprzedniczkami!
              • Gość: Urszula Re: przystojny IP: *.future-net.pl 14.12.04, 19:28
                No i coście na mnie tak napadli? Widzę, że i innym paniom podoba się Jacek
                Poniedziałek i bardzo się z tego powodu cieszę! Jest cholernie męski i mający w
                sobie to "coś" co prawdziwy mężczyzna powinien mieć! No i jest znakomitym
                aktorem! A tak wogóle - o gustach się nie dyskutuje!
              • jasiek_natolin Re: przystojny 14.12.04, 22:44
                O rany,Gabi,naprawdę? Ja byłem w sobotę i żadnego,choćby lekkiego,szmerku,nie
                usłyszałem.Słyszałem za to ciągłe komentarze dziewcząt siedzących za mną,które
                to dziewczęta co kilkanaście minut pytały siebie nawzajem ,która godzina,a
                ożywiły się tylko przy scenie z Rodem i Carlem na krzesłach,kiedy to
                spostrzegły - sam nawet nie wiem,czy z zachwtyem - że brzuch jednego z aktorów
                wygląda jakby był z plastiku.
                Może uległaś zwykłemu złudzeniu?
                • Gość: Gabi Re: przystojny IP: *.future-net.pl 15.12.04, 10:43
                  Jasiek, naprawdę! Było to lekkie poruszenie ale jednak było! Żadnych głupich
                  komentarzy nie słyszałam, publiczność była na poziomie a mnie sztuka się
                  podobała! A co do brzucha - obaj aktorzy /Jacek Poniedziałek i Tomasz Wygoda/
                  są pięknie umięśnieni a odpowiednie oświetlenie dało taki efekt! Ja się raczej
                  zastanawiałam, czy nie byli oni lekko - powtarzam lekko czymś posmarowani dla
                  lepszego efektu! Światła w sztuce były niesamowite! Pozdrawiam!
                  • Gość: Waleria Re: przystojny IP: *.future-net.pl 19.12.04, 10:14
                    Jaśku, mieliśmy się podzielić wrażeniami ze sztuki "Oczyszczeni" na którą mnie
                    namówiłeś! Sztuka rewelacyjna, to samo stwierdziła cała grupa moich przyjaciół
                    obecna na widowni! Zbytniego patosu nie stwierdziłam za to gra całej siódemki
                    aktorów była na poziomie mistrzostwa z lekkim wskazaniem M.Bonaszewskiego! A co
                    do przystojności, bo w tym wątku się znajdujemy: mnie też bardzo i to bardzo
                    podoba się Jacek Poniedziałek jako mężczyzna ale podoba mi się też jako
                    doskonały aktor! Widziałam Go na scenie
                    w "Hamlecie", "Beztlenowcach", "Bachantkach" no i "Oczyszczonych" i za każdym
                    razem jestem pod wrażeniem Jego gry! W styczniu wybieram się na "Stosunki
                    Klary"! Pozdrawiam!
                    • jasiek_natolin Re: przystojny 19.12.04, 11:33
                      Nieee,jak dla mnie ten spektakl to naiwny sentymentalizm,naprawdę zainteresował
                      mnie właściwie tylko wątek Tinkera i Kobiety z peep-show,pozostałe wydały mi
                      się ilustracją z fantazji jakiegoś podlotka.
                      Trzeba chylić czoła przed Warlikowskim,że zrobił z tego niezłe
                      przedstawienie,ale niech już na litosć boską przestanie wmawiać wszystkim
                      dookoła,że Kane jest autorką kilku arcydzieł.
                      A co do Bonaszewskiego,to widzę go w wąskiej grupie najlepszych polskich
                      aktorów.I to nie tylko dzięki roli w "Oczyszczonych".
                      • Gość: Waleria Re: przystojny IP: *.future-net.pl 19.12.04, 16:57
                        Zgadzam się co do Mariusza Bonaszewskiego i zgadzam się co do Sary Kane! Trudno
                        Jej sztuki nazwać arcydziełami ale jak napisałeś - trzeba chylić czoła przed
                        Warlikowskim, że zrobił je tak jak zrobił! A "Oczyszczeni" naprawdę mi się
                        podobali! Ciekawa jestem teraz Lupy i Jego "Stosunków Klary"! Pozdrawiam!
          • Gość: Urszula Re: przystojny IP: *.future-net.pl 05.01.05, 18:59
            A dlaczego powariowały? Mnie na widok pana Jacka to w brzuchu latają takie
            urocze, łaskoczące motylki a jak jestem w TR to z wrażenia połowy dialogów nie
            słyszę!
    • Gość: ablabla Re: przystojny IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 20:45
      mariusz witkowski, zdecydowanie on
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka