Gość: elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:28 zebrała nagrody, pochwały a jej talent przecie mały.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melpomen Re: anna ilczuk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.05, 21:17 Jak dostanie duże role do zagrania, to się przekonamy. Elo - trudno skreślać aktorkę po epizodach w dwóch spektaklach we wrocławskim Polskim, choć akurat ten w "Borkmanie" uważam za udany. A przecież może zagrać świetnie, jeśli ma co grać - w niektórych przedstawieniach Ad Spectatores czy w "Zabawach na podwórku" Miśkiewicza (obecnie do zobaczenia w Wałbrzychu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: anna ilczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:23 ale ja wlasnie widzialem wszystko ad spectatores i zabawy widzialem i spektakle na pwst....wciaz tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgc Re: anna ilczuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 19:20 nie skreślajmy jej jednak - widać na scenie, że dziewczyna ma potencjał. Nadchodzący sezon, mam nadzieję, to udowodni Odpowiedz Link Zgłoś
dilbert-wspanialy Re: anna ilczuk 08.06.05, 22:31 halo elo!czy ty przypadkiem nie jesteś sfrustrowanym kolegą Ani z roku, co siedzi całymi dniami przed kompem, bo nie ma pracy? Trawestując znane zdanie:niech ten co ma TALENT pierwszy rzuci kamieniem". Tak przyznam, że na roku Ani było kilka bardziej interesujących dziewczyn, no ale tak się stało, że Miśkiewiczowi Ania przypasowała wizualnie.A "Zabawy" są takim dziełkim, gdzie dziewczyna, nie ważne jak zagra, i tak "skzana" jest na zauważenie. A Festiwal Szkół Teatrlanych, lubi nagradzać zgwałcone, nienormalnych, niepogodzonych itp. nie ważne jak zgarane. Po prostu te role są spektakularne. A Ty drogi elo, pewnie doskonale wiesz, że w dzisiejszych czasach, zawód aktora/aktorki, to przede wszystkim wizualność!!!Więc uroda ma wielkie znaczenie.A Ania jest ładną, słowiańską blondyneczką..ot tyle! Można by się jeszcze rozpisywać o szkolnych układach i układzikach, o podlizywaniu, ulubieńcach profesorów itp. ale po co! dziewczyna ma angaż w Polskim i niech sobie żyje i gra!! taka Kasia Strączek, która, moim skromnym zdaniem,jest rewelacyjna, nie gra za dużo, i nie strzela główniaków..więc może powinna ufarbować się na blond?chi,chi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giovanni Re: anna ilczuk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 22:36 W żadnym wypadku! Niech się nie farbuje! Co za pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: anna ilczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:38 kto tu jest skrzywdzonym, zazdrosnym kolega z roku :) hi hi ja tez jestem słowiańska blondyneczką ale mam fach zupełnie inny, tak sie sklada ze sie interesuje teatre i chadzam don po oderwaniu oczat od komputera (przed ktorym nomen omen siedze w pracy, bo ja mam ;)))) pozdarwiam ps. zobaczymy jak z nia bedzie :) chodzi ze man na fitnes, tez mam niezly show :P Odpowiedz Link Zgłoś