Dodaj do ulubionych

anna ilczuk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:28
zebrała nagrody, pochwały a jej talent przecie mały....
Obserwuj wątek
    • Gość: melpomen Re: anna ilczuk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.05, 21:17
      Jak dostanie duże role do zagrania, to się przekonamy. Elo - trudno skreślać
      aktorkę po epizodach w dwóch spektaklach we wrocławskim Polskim, choć akurat
      ten w "Borkmanie" uważam za udany.

A przecież może zagrać świetnie, jeśli ma co grać - w niektórych
      przedstawieniach Ad Spectatores czy w "Zabawach na podwórku" Miśkiewicza
      (obecnie do zobaczenia w Wałbrzychu).
      • Gość: elo Re: anna ilczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:23
        ale ja wlasnie widzialem wszystko ad spectatores i zabawy widzialem i spektakle
        na pwst....wciaz tak samo :(
        • Gość: mgc Re: anna ilczuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 19:20
          nie skreślajmy jej jednak - widać na scenie, że dziewczyna ma potencjał.
          Nadchodzący sezon, mam nadzieję, to udowodni
    • dilbert-wspanialy Re: anna ilczuk 08.06.05, 22:31
      halo elo!czy ty przypadkiem nie jesteś sfrustrowanym kolegą Ani z roku, co
      siedzi całymi dniami przed kompem, bo nie ma pracy? Trawestując znane
      zdanie:niech ten co ma TALENT pierwszy rzuci kamieniem". Tak przyznam, że na
      roku Ani było kilka bardziej interesujących dziewczyn, no ale tak się stało, że
      Miśkiewiczowi Ania przypasowała wizualnie.A "Zabawy" są takim dziełkim, gdzie
      dziewczyna, nie ważne jak zagra, i tak "skzana" jest na zauważenie. A Festiwal
      Szkół Teatrlanych, lubi nagradzać zgwałcone, nienormalnych, niepogodzonych itp.
      nie ważne jak zgarane. Po prostu te role są spektakularne. A Ty drogi elo,
      pewnie doskonale wiesz, że w dzisiejszych czasach, zawód aktora/aktorki, to
      przede wszystkim wizualność!!!Więc uroda ma wielkie znaczenie.A Ania jest ładną,
      słowiańską blondyneczką..ot tyle! Można by się jeszcze rozpisywać o szkolnych
      układach i układzikach, o podlizywaniu, ulubieńcach profesorów itp. ale po co!
      dziewczyna ma angaż w Polskim i niech sobie żyje i gra!! taka Kasia Strączek,
      która, moim skromnym zdaniem,jest rewelacyjna, nie gra za dużo, i nie strzela
      główniaków..więc może powinna ufarbować się na blond?chi,chi
      • Gość: Don Giovanni Re: anna ilczuk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 22:36
        W żadnym wypadku! Niech się nie farbuje! Co za pomysł!
      • Gość: elo Re: anna ilczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:38
        kto tu jest skrzywdzonym, zazdrosnym kolega z roku :) hi hi ja tez jestem
        słowiańska blondyneczką ale mam fach zupełnie inny, tak sie sklada ze sie
        interesuje teatre i chadzam don po oderwaniu oczat od komputera (przed ktorym
        nomen omen siedze w pracy, bo ja mam ;))))

pozdarwiam

ps. zobaczymy jak z nia bedzie :) chodzi ze man na fitnes, tez mam niezly
        show :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka