nucleus 10.07.02, 20:58 Kto lubi do niego chodzić? Ja uwielbiam! "The Rocky Horror Show" to dla mnie klasyka. Należy też wspomnieć "Skrzypka na dachu", "Evitę"... ech, długo by wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur422 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 10.07.02, 21:14 Moim zdaniem ten teatr jest trochę "zagłaskiwany" a to nie tylko kotu nie wychodzi na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 10.07.02, 22:50 kiedy jest Rocky Horror po raz setny????Moze byc niezla impreza... Odpowiedz Link Zgłoś
luteczek123 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 16:08 Gość portalu: beznazwy napisał(a): > kiedy jest Rocky Horror po raz setny????Moze byc niezla impreza... Podobno w okolicach Helloween, tak slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 18:33 "The Rocky Horror Show" to moj ulubiony musical. Zdecydowanie! Niestety na zywo widzialam go tylko raz. Na szczescie moj wspanialy i nieoceniony kolega nagral mi na video "The Rocky Horror Picture Show". Musze jendak przyznac, ze wersja chorzowska bardziej mi sie podobala. OStatnio w Media Markt udalo mi sie kupic CD z pioseneczkami z tego przedstawienia, oczywiscie po angielsku ale tez dobre. POzdrawiam Devojce P.S.: To co Luciu, jedziemy na setnego Rocky'iego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 00:49 nucleus napisał: > Kto lubi do niego chodzić? Ja uwielbiam! > "The Rocky Horror Show" to dla mnie klasyka. > Należy też wspomnieć "Skrzypka na dachu", "Evitę"... > ech, długo by wymieniać... co to jest za teatr ? co tam wystawiają - jakiego rodzaju sztuki ? powiedzcie o tym teatrze coś więcej.................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 03:52 www.teatr-rozrywki.pl Ja za tym teatrem nie przepadam... Wolę Corez'a, a tak już zupełnie to wolę niezależne grupy teatralne, np. teatr OKNO z Supraśla, zna ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.vogel.pl 11.07.02, 12:29 Widziałem niegdyś jedno z chorzowskich przedstawień - i to skrajnie nie pokrywające się z typowym repertuarem Teatru Rozrywki. Myślę o autorskich "Śladach" Józefa Szajny. Pamiętam, że było ciężko - to trudna w odbiorze inscenizacja, ale dająca sporo wizualnej satysfakcji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
artek500 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 17:00 Mnie najbardziej podobała się "Evita" . Działają mi natomiast na nerwy chałtury w wykonaniu Jandy i Gajosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeca Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 19:56 No coz... Mam zupelnie odmienne zdanie... W teatrze tym zadne (!), przedstawienie muzyczne mi sie nie podobalo. Evita - koszmarnie zrobiona (juz lepiej zostala zrobiona w Gdyni). Kiepska choreografia, ponura scenografia... Rocky... najgorsza wersja jaka w zyciu widzialam tego musicalu... Kordek na odstrzal, wokalnie; wszyscy ponizej jakiejkolwiek krytyki, inscenizacja; nuda, nuda... a jak juz w ramach show dla publicznosci zaczeto mnie polewac woda - myslalam ze zapadne sie pod ziemie, gdyz bylam z francuskimi goscmi, ktorzy wyszli z tego przedstawienia z bardzo zdegustowanymi minami... Mysle, ze dopuki publicznosc Slaska nie bedzie miala porownania z zachodnimi produkcjamu musicali, doputy moga im sie podobac produkcje z Chorzowa. Sorry, ale to co sie tam dzieje wola o pomstwe do nieba! Na scenie kroluje prywata (aktorstwo jakies strasznie niedorobione) a pojedyncze wybitne nazwiska nie sa w stanie zmienic ogolnie zlego wrazenia jakie sie wynosi z tego teatru. Jedynym wyjatkiem bylo przedstawienia "Slady" - ale to nie bylo przedstawienie muzyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
nucleus Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 13.07.02, 08:29 Rebeco!!! Widzę, ze Twoje podniebienie jest bardzo wrażliwe i nie wkładasz do ust byle czego - ja też tak robię. Jednak sam kawior też nie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godybonus ze Zgierza Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:38 Widzialem pare przedstawien w tym teatrze. Koszmar!!! Zasciankowosc!!! Fatalne aktorstwo i wokalistyka!!! Fatalna rezyseria!!!!!!! Nawet dobra orkiestra - ale to nie zmienia mojego mniemania o tym teatrze... Slady Szajny - to bylo dobre przedstawienie!!!!!! Ale tylko :-( Evita - profanacja gatunku!!! Rocky... dno!!! Podobno maja wystawic FAME - ciekaw jestem czy tez sknoca... Ludzie!!!!!!!!!!!!! Czy Wy wiecie co to dobry musical?!! Ja k nie - to nie piszcie takich bzdur o tym teatrze! W Polsce widzialem jeden dobry musical - Crazy For You ( no moze przesadzilem - Fame tez mi sie podobal no i nie widzialem Miss Saigon i Jezusa). Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 20.07.02, 15:32 Jezus? podobalo sie..szczegolnie M.Balcar w roli tytulowej.. nucleusie a ty czesto tam zachodzisz?(do teatru rozrywki..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:00 Redakcja tez tam czasem chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 23.07.02, 18:24 no mnie to nie dziwi..przeciez Redakcja ma blisko...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: 64.49.133.* 23.07.02, 20:17 Gość portalu: Redakcja napisał(a): > Redakcja tez tam czasem chodzi... No i co redakcja mysli? NIech sie redakcja podzieli z szarymi forumowiczami swoja opinia. A ja moze i jestem bezguscie ale mnie sie Rocky podobal i juz! A co! Wolno mi przeciez. POZdrawiam z daleka Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 16:27 Redakcji też się Rocky podobał... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Zmarl Marcel Kochanczyk IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 28.07.02, 15:18 Podobno zmarl Marcel Kochanczyk - rezyser Evity Rockyego i Jezusa...szkoda wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Zmarl Marcel Kochanczyk IP: *.pl 28.07.02, 15:39 Tak, to prawda 15.07. zmarł M.Kochańczyk. Nie doczekał setnego ROCKIEGO...myślę, że pozostanie w naszych myślach na długo. Odpowiedz Link Zgłoś