Dodaj do ulubionych

po co to forum?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:33
Normalnie czytam co wy tu wypisujecie i wniosek jest kurna jeden.Jestescie
wszyscy pogieci, i w ogole na niczym sie nie znacie. Na teatrze sie nie
znacie, na ludziach sie nie znacie, na sobie sie nie znacie, a juz najmniej
to nie znacie sie na sztuce, normalnie wam mowie tak. Bo ja w ogole nie wiem
po co wy tu macie taka potrzebe sie wypisywac, niech mi ktos powie to tak, a
mądrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: monikaa13 Re: po co to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:15
      Po trosze się z tym zgadzam, forum jest po to by każdy mógł się wypisac na dany
      temat dotyczący teatru i wszytskiego pochodnego, ale bardzo brakuje mi
      normalnych rozmów o teatrze o sztukach o musicalach itp. zagladam tu dośc długo
      i chyba nigdy nie odpowiadałam, bo jakos te tematy mnie nie interesuja, brak
      ciekawej rozmowy na temat danej sztuki czy spektaklu, tylko ciagłe
      niezadowolenie
      • Gość: ~k82a Re: po co to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:50
        To przykre, ale taka jest prawda. Wystarczy zobaczyć np. na "Forum Wiedza o
        teatrze". Jeżeli taki poziom wiedzy prezentują osoby mające zajmować się
        tematem w przyszłości to może być tylko gorzej.
        Pozostaje tylko e-teatr, czytelnia tekstów pseudo - krytyków ;) , ale nie tylko
        i to jest + no i w necie jest parę niezłych - konstruktywnych i ciekawych
        blogów....nie piszę adresów bo jak zwykle pojawią się zarzuty że to pewnie
        jakaś reklama. Eh.
        • Gość: giza i znowu... IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 23:52
          ... po polsku wszyscy narzekaja i krytykuja.
          zaproponujcie temat i na pewno ktos podyskutuje, wystarczy sprawdzic ile oinii
          ma krum albo zaratustra.
          a wotowcom to juz chyba wszyscy tak zazdroszcza ze suchej nitki nie zostawia...
          smutne to.
          • jasiek_natolin Re: i znowu... 14.09.05, 00:00
            Ale jednak w najpopularniejszym wątku rządzą sami narzekacze...
            • Gość: pacjent Re: i znowu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:37
              "Po co", "po co"... A po to co by sobie towarzycho pogadać mogło i żółcią się
              poprzerzucać... Zupełnie jak krytyka tetaralna, zupełnie tak samo. Negacja i
              arogancja, ot co. I ot po co.
              • elodia Re: A ja podziwiam założyciela wątku! 25.09.05, 16:59
                Pisząc, że MY się nie znamy, skromnie daje nam do zrozumienia, że ON się zna -
                no bo skoro widzi, że się nie znamy, to chyba jasne, że musi się orientować!
                Ach, niech się pozachwycam Romanem co się zna na sobie, ludziach, teatrze,
                sztuce i - w co nie wątpię - na wielu innych rzeczach :P <oklaski>
                • Gość: sasza Re: A ja podziwiam założyciela wątku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:01
                  merytoryczna dyskusja zawsze ma sens.Obrzucanie błotem nie .Wznieście się na
                  sensowny poziom.
                  • axur Re: A ja podziwiam założyciela wątku! 26.09.05, 10:46
                    FORUM służy do wymiany informacji, poglądów między osobami o podobnych
                    zainteresowaniach

ten kto nie chce wrzucać, zakłada watek o charakterze merytorycznym i nie
                    prowokuje. albo ignoruje prowokacje.

tu można naprawdę znaleźc różne rzeczy, tylko trzeba poszukać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka