Dodaj do ulubionych

teatr Jandy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:23
Czy ktoś był na premierze w teatrze Jandy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: teatr Jandy IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.05, 00:03
      Byłam dzisiaj na Stefci Cwiek.
      hmmm
      Krukówna słaba, pozostali aktorzy fajnie grali. Gneralnie bez rewelacji, troche
      sie nawet momentami nudziłam...moze dlatego ze czytalam Stefcie i jednak na
      papierze lepiej wypadła.
      Duzo krewnych i znajomych królika: Wajda, Kondrat, cała rodzina Jandy:)
      Ale trzymam kciuki żeby teatr wyrósł duży!

Kasia
      • Gość: Minze Re: teatr Jandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 03:16
        A są jakieś wejściówki? Bo ceny normalne to chyba dla tych krewnych właśnie.
        • gemin9 Re: teatr Jandy 05.11.05, 22:30
          Bilety po 50 zł. To drogo, ale tyle trzeba pewnie brać, żeby taki teatr mógł
          normalnie egzystować. Nie wiem, czy Teatr Polonia będzie dostawał z budżetu
          miasta jakąś pomoc...
          "Stefcię" mogę polecić... Rola Agnieszki Krukówny wypada raczej blado, bo to w
          tym spektaklu chyba najmniej ciekawa postać... Pozostałe są wyraziste i
          charakterystyczne.
          Trzymam kciuki za teatr KJ...
          • Gość: busz Re: teatr Jandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:35
            Cykl "Kobiety Europy", w ramach którego wystawiona została "Stefcia..." (cały
            składa się z 4 różnych sztuk lub adaptacji prozy) dostał z budżetu Warszawy (w
            ramach konkursu) 200 tys. dotacji. Nie jest to mała kwota (biorąc pod uwagę, że
            spektakle w ramach cyklu mają charakter kameralny). Jeżeli dotacja będzie
            dobrze rozliczana, to zapewne Fundacja Krystyny Jandy będzie mogła stale
            korzystać z takiej formy wsparcia finansowego. Też trzymam za to
            przedsięwzięcie kciuki.
    • wojtow Re: teatr Jandy 05.11.05, 08:07
      nie ma wejściówek
      • Gość: dada Re: teatr Jandy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.05, 13:39
        to wybuduj kretynie teatr za wlasne pieniadze i dawaj bilety za 10zl.

jezu co za ludzie
        • Gość: Renata Re: teatr Jandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:14
          > to wybuduj kretynie teatr za wlasne pieniadze i dawaj bilety za 10zl.
          >
          > jezu co za ludzie

nie wyzywaj.Wg mnie Pani Janda porwała się z motyką na słońce.Życzę jej jak
          najlepiej ale czarno to widzę.
    • Gość: Nina życzę pani Krysi powodzenia i trzymam kciuki IP: *.chello.pl 07.11.05, 11:58
      za jej teatr.
      No po prostu podziwiam ta kobietę!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka