Gość: gienio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:46 byl ktos na absyncie w laboratorium dramatu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belina Re: absynt IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 09:39 Jezeli chcesz zobaczyć skończone dzieło - szkoda czasu. Chyba, że uznasz , że jest to eksperyment na widzach , który ma służyć dobru nadrzędnemu - żeby sie młodzi ludzie nauczyli pisac dramaty, żeby przekonali się naocznie jak słabe są ich pomysły, kiedy się je zmaterializuje i próbowali je jakoś poprawić. Chciałbym zobaczyć kolejne wersje sceniczne tego samego Absyntu z nadzieją, że będą coraz lepsze.Udowodniłoby to skutecznosć formuły tego eksperymentalnego teatru - pracowni. Obawiam sie tylko, że mogła Fertacz i Słobodziankowi sodówa uderzyć do głowy i na tym "sukcesie" poprzestaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genef Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:32 Szkolny teatrzek. Jeśli ktos ma 14 lat to może obejrzeć. Resztę trafi szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 28.11.05, 16:03 Nie jest tak źle. Tekst się broni. Chyba nie zrozumiałeś tematu:) To co jest wadą tego przedstawienia to brak pomysłów reżyserskich. Takie dobre, a nawet bardzo dobre czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 28.11.05, 16:23 Mi się też podobało. Ludzie napiszcie coś, bo zwatpie w wasze wyczucie teatralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczu Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 04:36 jak juz ktos wspomnial tekst niezly ale rezyserki ni widu ni slychu podobnie w "tiramisu"... no szkoda tekstow dla takiego rezysera moze ktos napisze prosba do LD zeby wymienili sobie rezyserow,bylem na Pogrzebie w narodowym,w ramach studia dramatu i bez porownania aigner zrobil niezla robote,az chcialo sie ogladac,figura w LD nic nie robi, mozna zamknac oczy i posluchac tekstu,nudzilo mi sie tak siedziec na Absyncie i patrzec jak ludzie gadaja do siebie, bo nawet nie ze soba jednym slowem- szkoda .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:46 a co to za nudna artystka w roli glownej tam wystapila? reszta raczej znana, ale ta laska niewiem skad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:03 Ta laska nazywa się Matylda Paszczenko, gra w Łodzi w Jaraczu i jest bardzo dobra aktorką, co w Absyncie widac świetnie. Jeśli ona Twoim zdaniem nudna, to kto ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:13 ok.zartowalem. nie byla taka zla. a nawet calkiem okej. chcialem sie dowiedziec czegos wiecej o niej.tylko cale przedsiewziecie jakies bez pomyslu bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: absynt 09.12.05, 14:59 Moim zdaniem to taka sztuczka dla licealistów, ale oglądało się fajnie. Zobaczyć i zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faza Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 14.12.05, 11:06 Dla licealistow? Moze ja infantylny jestem, ale mam lat wiecej i kupilem. Pamiętam swoje stany z tego wieku i potrafię do nich wrocic. Oczyszczajace droga Jago. Proponuję nie odcinać sie od własnych emocji:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: absynt 14.12.05, 14:43 Drogi Fazo, szanuję Twoje zdanie ale ta sztuka bardziej by do mnie przemówiła kilka lat temu. Co nie zmienia mojego dobrego zdania o Laboratorium Dramatu. Zamierzam się wybrac na coś offowego do Le Madame - podobno ma byc jakies nowe przedstawienie z M. Seweryn - hyba nawet w najbliższy weekend o ile nic nie przegapiła. Niemniej jednak ciesze się, że Ci się Absynt podobał. Czekam na coś nowego pani Fertacz o ile dobrze pamiętam nazwisko. PZDR :o) Odpowiedz Link Zgłoś