IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:46
byl ktos na absyncie w laboratorium dramatu???
Obserwuj wątek
    • Gość: belina Re: absynt IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 09:39
      Jezeli chcesz zobaczyć skończone dzieło - szkoda czasu. Chyba, że uznasz , że
      jest to eksperyment na widzach , który ma służyć dobru nadrzędnemu - żeby sie
      młodzi ludzie nauczyli pisac dramaty, żeby przekonali się naocznie jak słabe są
      ich pomysły, kiedy się je zmaterializuje i próbowali je jakoś poprawić.
      Chciałbym zobaczyć kolejne wersje sceniczne tego samego Absyntu z nadzieją, że
      będą coraz lepsze.Udowodniłoby to skutecznosć formuły tego eksperymentalnego
      teatru - pracowni. Obawiam sie tylko, że mogła Fertacz i Słobodziankowi sodówa
      uderzyć do głowy i na tym "sukcesie" poprzestaną.
      • Gość: Genef Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:32
        Szkolny teatrzek. Jeśli ktos ma 14 lat to może obejrzeć. Resztę trafi szlag.
        • Gość: klima Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 28.11.05, 16:03
          Nie jest tak źle. Tekst się broni. Chyba nie zrozumiałeś tematu:) To co jest
          wadą tego przedstawienia to brak pomysłów reżyserskich. Takie dobre, a nawet
          bardzo dobre czytanie.
          • Gość: bzik Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 28.11.05, 16:23
            Mi się też podobało. Ludzie napiszcie coś, bo zwatpie w wasze wyczucie
            teatralne.
            • Gość: leszczu Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 04:36
              jak juz ktos wspomnial
              tekst niezly
              ale rezyserki ni widu ni slychu
              podobnie w "tiramisu"... no szkoda tekstow dla takiego rezysera
              moze ktos napisze prosba do LD zeby wymienili sobie rezyserow,bylem na Pogrzebie
              w narodowym,w ramach studia dramatu i bez porownania aigner zrobil niezla
              robote,az chcialo sie ogladac,figura w LD nic nie robi, mozna zamknac oczy i
              posluchac tekstu,nudzilo mi sie tak siedziec na Absyncie i patrzec jak ludzie
              gadaja do siebie, bo nawet nie ze soba
              jednym slowem-
              szkoda ....
    • Gość: filut Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:46
      a co to za nudna artystka w roli glownej tam wystapila? reszta raczej znana,
      ale ta laska niewiem skad...
      • Gość: hella Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:03
        Ta laska nazywa się Matylda Paszczenko, gra w Łodzi w Jaraczu i jest bardzo
        dobra aktorką, co w Absyncie widac świetnie. Jeśli ona Twoim zdaniem nudna, to
        kto ciekawy?
      • Gość: filut Re: absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:13
        ok.zartowalem. nie byla taka zla. a nawet calkiem okej. chcialem sie dowiedziec
        czegos wiecej o niej.tylko cale przedsiewziecie jakies bez pomyslu bylo.
        • jaga112 Re: absynt 09.12.05, 14:59
          Moim zdaniem to taka sztuczka dla licealistów, ale oglądało się fajnie.
          Zobaczyć i zapomnieć.
          • Gość: faza Re: absynt IP: *.visp.energis.pl 14.12.05, 11:06
            Dla licealistow? Moze ja infantylny jestem, ale mam lat wiecej i kupilem.
            Pamiętam swoje stany z tego wieku i potrafię do nich wrocic. Oczyszczajace
            droga Jago. Proponuję nie odcinać sie od własnych emocji:)
            • jaga112 Re: absynt 14.12.05, 14:43
              Drogi Fazo, szanuję Twoje zdanie ale ta sztuka bardziej by do mnie przemówiła
              kilka lat temu. Co nie zmienia mojego dobrego zdania o Laboratorium Dramatu.
              Zamierzam się wybrac na coś offowego do Le Madame - podobno ma byc jakies nowe
              przedstawienie z M. Seweryn - hyba nawet w najbliższy weekend o ile nic nie
              przegapiła. Niemniej jednak ciesze się, że Ci się Absynt podobał. Czekam na coś
              nowego pani Fertacz o ile dobrze pamiętam nazwisko. PZDR :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka