Gość: Ewa IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 25.10.02, 14:14 Czy ktoś z as był może na tym musicalu? Warto go zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beznazwy Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 16:35 Oczywiście że warto!Świetna scenografia,muzyka,wykonanie...tylko nie polecam pierwszych spektakli nowej obsady,ponieważ jak wiadomo dzici dość wolno się uczą i te pierwsze przedstawienia mogą być takie sobie....ale ogólnie SWIETNA ROZRYWKA! Odpowiedz Link Zgłoś
beznazwy Re: PIOTRUŚ PAN 26.10.02, 14:22 warto...dobry musical choc chyba raczej dla dzieci...ksiazka miala troche lepszy klimat dla doroslego odbiorcy.... OD DZISIAJ LOGUJE SIE BO JAK WIDZE KTOS LUBI SIE PODSZYWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 29.10.02, 17:26 plusy: - dobra muzyka - dobre kostiumy - niezla scenografia (zwlaszcza projekt wyspy) - fajne efekty dodatkowe - troche filmu, torche animacji, itd - REWELACYJNA Ania Frankowska - kilka dobrych pomyslow (np. wejscie indian, wplyniecie okretu) minusy: - mimo wszystko jest to spektakl dla dzieci - na widowni przewazaja dzieci, co wplywa na odbior przedstawienia - libretto Przybory ma kilka co najmniej ryzykownych propozycji, np rymy typu: "Piotrusiu/ muszę siusiu" - Jozefowicz sie zarzekal, ze w jego spektaklu nie bedzie tandety, ale nie udalo mu sie jej uniknac - manekiny latajacych dzieci, krokodyl... no ale zawsze warto zobaczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.02, 11:35 Jasne, że warto!!!! Powiem więcej, trzeba! Byłam dwa razy i jestem zachwycona. Wbrew pozorom, to wcale nie jest tylko dla dzieci. Józek zrobił to po mistrzowsku (zresztą jak każdy jego spektakl). Polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 31.10.02, 18:08 to nie jest mistrzowski spektakl hough ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 31.10.02, 23:28 Byłam sto lat temu, ale nadal pamiętam ten zachwyt. Przedstawienie wspaniałe, no i ten tekst Przybory! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: PIOTRUŚ PAN 01.11.02, 13:20 Gość portalu: Ginny napisał(a): > Byłam sto lat temu, ale nadal pamiętam ten zachwyt. Przedstawienie wspaniałe, > no i ten tekst Przybory! Sto lat temu to moze i byl zachwycajacy ale odkad muzyka leci z tasmy i nie ma choru nie jest juz taki super. Nie mniej jednak uwazam, ze warto go obejrzec. Dzieciaki sa swietne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 13:29 ja osobiscie polecam jak najbardziej ten musiacal...gralam w nim przez 1,5 roku i widzialam go chyba z 50 razy...naprawde warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
janmamos Re: PIOTRUŚ PAN 10.03.03, 00:25 Bylem na piotrusiu trzy lata temu z moim 9 - cio wtedy letnim synem. Bylismy obaj bardzo zadowoleni aczkolwiek podzielam opinie, ze Pan jozefowicz troche przesadzil z tymi indianami. Przeciez mozna bylo bardziej nowoczesnie i sugestywniej przekazac fascynacje i przygody Piotrusia. Pan Przybora jest wspanialym autorem i jego przeklad jest chyba najlepszym z mozliwych. Ciekawy jestem czy przedstawienie w Spodku Katowickim udalo sie i czy byly jakies zasadnicze zmiany w stosunku do warszawskiego. Moze ktos widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: PIOTRUŚ PAN IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 11.03.03, 21:09 Jeremi Przybora NAPISAL PIOTRUSIA.....o ile wiem nei zajmuje sie przekladami... Odpowiedz Link Zgłoś