Dodaj do ulubionych

recepcja krytyki teatralnej Joanny Derkaczew

25.01.06, 12:58
pozwoliłem sobie zmontować filmik pt "Recepcja krytyki teatralnej Joanny
Derkaczew" ktory mam nadzieje wprowadzi troche humoru w dyskusje wokól tej
kontrowersyjnej dziennikarki.

filmik znajduje sie tu:
www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=597023
i dedykuje go interlokutorom z tego wlasnie forum: powabnej Mici Kici i
szanownemu Endimione. Miłego oglądania.
Obserwuj wątek
    • Gość: gize Re: recepcja krytyki teatralnej Joanny Derkaczew IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 25.01.06, 14:19
      BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
      • Gość: isozaki Re: recepcja krytyki teatralnej Joanny Derkaczew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:33
        kompletna żenada. "Kontrowersyjna dziennikarka" - na taki tytuł też trzeba się
        napracować, a nie wysmażyć parę pseudo-recenzji, celowo wyzłośliwionych, żeby
        zwrócić na siebie uwagę. trzeba olewać takie żałosne drgawki szarej myszki,
        która wreszcie może coś znaczyć i ubija pianę "kontrowersji" Buhahahahaha.
        bidulo, dziewczynino - mylisz się myśląc, że ktoś wypociny studenciczki bierze
        sobie do serca. kondolencje.
        • jan_telecki Re: recepcja krytyki teatralnej Joanny Derkaczew 25.01.06, 16:50
          izosaki, jak na olewke to chyba zbyt plomienne to przemowienie.

dzieki tobie i dla ciebie - II odcinek serialu, zapraszam:
          www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=598543
          • Gość: chotkos Re: recepcja krytyki teatralnej Joanny Derkaczew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:10
            zajebiste blahahahahahahahhahahahahahahaha
    • Gość: endimione No, normalnie takie jaja, że trudno wytrzymać! IP: *.acn.waw.pl 25.01.06, 18:23
      No, gratuluję pomysłu i wykonania. Już wiadomo skąd jest jan_telecki. Jakość
      dowcipu i znajomość hinduskiego kina, czyli szczytów intelektu i dobrego smaku
      wskazuje na wskazuje na transfuzję albo fanów.
      No dobrze, tylko tam jest jeszcze trzeci element. To znaczy ta biała szmata. To
      znaczy niby kim my rzucamy na tym filmie? Derkaczew? Janie_telecki, to przecież
      Twa luba okropnie obrazić się obrazić na ciebie powinna! Poza tym, jeśli ona to
      się nic nie zgadza! Joaśka myszowata, znaczy szara jest a tu tkanina biała!
      Czyli: pomysł na trzy. Wykonanie na 1. Średnia: 2. W sześciostopniowej skali
      niby zaliczone, ale najniższe strefy stanów średnich. Poprosimy o coś lepszego.
      Drugiego odcinka już nie chcę oglądac. Sequele sa zawsze gorsze od pierwszej
      części. To teraz czekamy z micią na normalne tutaj inwektywy, bez nich przecież
      trudno Wam kończyć dyskusję. :-)
      • Gość: Paweł Płoski Chamstwa nie zniosę IP: *.chello.pl 25.01.06, 20:29
        Endimione,

Jeśli ktoś będzie Cię teraz obdarzał inwektywami, to będzie się po prostu starał
        dorównać do poziomu Twoich wypowiedzi.

W odpowiedzi na dość niewinny żarcik piszesz:
        > Już wiadomo skąd jest jan_telecki. Jakość
        > dowcipu i znajomość hinduskiego kina, czyli szczytów intelektu i dobrego smaku
        > wskazuje na wskazuje na transfuzję albo fanów.
        Z armatą na mrówkę.

Zaś niezwykle dowcipny pomysł, tłumaczący (karkołmnie) symbolikę białej bielizny
        (a nie szmaty)pozwala wyciągnąc wnioski, co dla Ciebie jest "szczytem intelektu
        i dobrego smaku".

Wołając o jakość dyskusji sam przeczytaj co wypisujesz.
        • Gość: endimione Re: Chamstwa nie zniosę IP: *.acn.waw.pl 25.01.06, 21:48
          Miało byc o derkaczewie a jest o mnie.
          Ciągle tu czytam jak ktoś się do mnie dopie.. (pewnie ten autocenzor to
          wytnie, ale w doopie to mam, może se ciąć do poniedziałku) - no nie wiem czemu
          czepiacie się mnie kiedy coś napiszę nie po waszej myśli. Żarcik nawet nie był
          tyle niewinny co głupi i niesmaczny. Sprawa była potraktowana tak jaką jest ta
          sprawa. Możecie sobie ze mnie robic jaja, bluzgac na mnie i na tych co nie
          spiewaja tak jak wszyscy, róbcie se tak, wasz kłopot. Tylko nie zabraniajcie
          tego jedynie mnie.
          Jaki żart taki kontrżart.
          I koniec dyskusji (choc pewnie teraz znów się zacznie, no czekam, czekam :-) )
    • Gość: o?? kto czytał resztę, wie o co chodzi IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.01.06, 23:02
      www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=205&layout=1
      • Gość: endimione Re: kto czytał resztę, wie o co chodzi IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 00:32
        No napisał Pilch kika słów prawdy. Ja tam wolę być po stronie Pilcha niż
        filmowca jana_t. i paru innych znajomych panny D. Jakoś smak ma ten Pilch
        lepszy. :-)
        • jan_telecki Re: kto czytał resztę, wie o co chodzi 26.01.06, 10:46
          Endimione nie obrażaj sie prosze, ja wcale nie twierdze ze Joanna Derkaczew
          jest bezbłedną recenzentką, ale przeciez nikt do cholery nie jest! chcialem
          tylko w smiertelnie powazny (takim go uczyniłeś) temat Joanny Derkaczew
          wprowadzic troche humoru, ot co.

jesli masz mocne nerwy rzuc okiem prosze na trzeci odcinek serialu:
          www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=603236

• Gość: endimione Re: kto czytał resztę, wie o co chodzi IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 11:13
            A daj Ty mi święty spokój! Co ja czas na loterii wygrałem żeby jakieś głupoty
            oglądać? Kto ma czas to niech se zagląda.
            Jak wprowadzasz humor to zacznij może śmiać się z samego siebie.
            I nie obraziłem się. Mam takich obrażającyh - nie w sercu.:-)
            • jan_telecki Re: kto czytał resztę, wie o co chodzi 26.01.06, 12:50
              ale prosze cie obejrzyj filmik
              to tylko minutka...
              • Gość: gosc Re: kto czytał resztę, wie o co chodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:59
                tak pilch napisal o swojej ex narzeczonej...
                • Gość: pop Dla Endimione IP: *.chello.pl 29.01.06, 16:28
                  www.hoomor.pl/swf/pipa.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka