Gość: anna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:51 proszę o wszytskie informacje na temat tej aktorki jakie posiadacie:)czy ją lubicie,czy waszym zdaniem jest dobra aktorką?a jakim jest człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:25 anno magdaleena jest heteryczka wiec daj sobie spokoj.,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:16 a skąd wiesz że jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brabra Re: cielecka magdalena IP: *.aster.pl 24.03.06, 20:25 skoro wywołano temat: miałam przyjemnośc pracować z Magdą trzy lata. Świetna osoba. Bardzo skupiona na tym, co robi, profesjonalistka w każdym calu. A pod maską zimnej profesjonalistki kryje się naprawdę ciepła osoba. Piecze fantastyczny sernik. Niechętnie wystawiam ludziom dobre notki. Ale Magda jest naprawdę kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:40 mam wrażenie,że ostatnio bardzo schudła,mowi się,że ma anoreksję:/czy to prawda? bardzo ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: cielecka magdalena IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:16 Magdalena Cielecka jest znakomita aktorką. Uważam, że ma w sobie ten magnetyzm, który czasem, bardzo rzadko maja aktorzy. Gdy wchodzi na scenę, wszyscy inni przestają istnieć. Ja też jestem hetero, więc bez obaw. Ale mimo wszytsko uważam, że jest piękną kobietą i niezwykła aktorką. Bardzo szkoda, że nie jest częściej angażowna! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: cielecka magdalena 25.03.06, 10:31 Może powinna zmienić teatr? Zdaje się,że obecna strategia dyrektora tego teatru jest dla Cieleckiej zbyt ograniczona,bo niby po co Cielecka ma występować w tych wszystkich przedstawieniach,skoro są one skrojone w sam raz na to,żeby debiutantki mogły się otrzaskać z teatrem w konfrontacji z publicznością. Widzisz Brabro,próbujesz powiedzieć coś sensownego,a tu jakaś czytelniczka Vivy wyskakuje ze swoimi mądrościami. Do Anny,czytelniczki Vivy - wiedz,że Cielecka co wieczór pałaszuje trzy paczki ptasiego mleczka,co by nie popaść w anoreksję.No widzisz,już masz newsa na pierwszą stronę ! Opublikuj to koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: cielecka magdalena 25.03.06, 10:33 No i nie zapomnij odpalić działki swojemu informatorowi. No i polecam się na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: cielecka magdalena IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:51 Zgadzam się! TR pomija swoich zawodowych aktorów. Podobno oni sami są nieźle wkurzeni na Jarzyne. Biedna Cielecka musi grać w Magdach M.! A przecież dla TR zrezygnowa ze Starego! Ciekawa jestem co teraz zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL lifting? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:18 Czy ona sobie jakiejs operacji buzki ostatnimi czasy lekkiej nie zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: lifting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:09 a być może,bo ostatnio coś jej zmarszczek nie widać.ciekawe czym ona sie intereuje na co dzień ,ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww a z kim jest teraz Jarzyna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:49 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna samotność w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:54 nie mam pojęcia.czy ktoś z was wie kiedy wejdzie do kin samotność w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś