Dodaj do ulubionych

cielecka magdalena

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:51
proszę o wszytskie informacje na temat tej aktorki jakie posiadacie:)czy ją
lubicie,czy waszym zdaniem jest dobra aktorką?a jakim jest człowiekiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:25
      anno magdaleena jest heteryczka wiec daj sobie spokoj.,:)
      • Gość: anna Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:16
        a skąd wiesz że jest?
        • Gość: brabra Re: cielecka magdalena IP: *.aster.pl 24.03.06, 20:25
          skoro wywołano temat:
          miałam przyjemnośc pracować z Magdą trzy lata.
          Świetna osoba. Bardzo skupiona na tym, co robi, profesjonalistka w każdym calu.
          A pod maską zimnej profesjonalistki kryje się naprawdę ciepła osoba.
          Piecze fantastyczny sernik.
          Niechętnie wystawiam ludziom dobre notki.
          Ale Magda jest naprawdę kimś.
          • Gość: anna Re: cielecka magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:40
            mam wrażenie,że ostatnio bardzo schudła,mowi się,że ma anoreksję:/czy to prawda?
            bardzo ją lubię.
            • Gość: Mewa Re: cielecka magdalena IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:16
              Magdalena Cielecka jest znakomita aktorką. Uważam, że ma w sobie ten magnetyzm,
              który czasem, bardzo rzadko maja aktorzy. Gdy wchodzi na scenę, wszyscy inni
              przestają istnieć. Ja też jestem hetero, więc bez obaw. Ale mimo wszytsko
              uważam, że jest piękną kobietą i niezwykła aktorką. Bardzo szkoda, że nie jest
              częściej angażowna!
              • jasiek_natolin Re: cielecka magdalena 25.03.06, 10:31
                Może powinna zmienić teatr? Zdaje się,że obecna strategia dyrektora tego teatru
                jest dla Cieleckiej zbyt ograniczona,bo niby po co Cielecka ma występować w
                tych wszystkich przedstawieniach,skoro są one skrojone w sam raz na to,żeby
                debiutantki mogły się otrzaskać z teatrem w konfrontacji z publicznością.
                Widzisz Brabro,próbujesz powiedzieć coś sensownego,a tu jakaś czytelniczka Vivy
                wyskakuje ze swoimi mądrościami.
                Do Anny,czytelniczki Vivy - wiedz,że Cielecka co wieczór pałaszuje trzy paczki
                ptasiego mleczka,co by nie popaść w anoreksję.No widzisz,już masz newsa na
                pierwszą stronę ! Opublikuj to koniecznie.
                • jasiek_natolin Re: cielecka magdalena 25.03.06, 10:33
                  No i nie zapomnij odpalić działki swojemu informatorowi.
                  No i polecam się na przyszłość...
                • Gość: Mewa Re: cielecka magdalena IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:51
                  Zgadzam się! TR pomija swoich zawodowych aktorów. Podobno oni sami są nieźle
                  wkurzeni na Jarzyne. Biedna Cielecka musi grać w Magdach M.! A przecież dla TR
                  zrezygnowa ze Starego! Ciekawa jestem co teraz zrobi...
                  • jan_telecki Re: cielecka magdalena 27.03.06, 11:00
                    l.o.v.e Magda
                    • Gość: KOWAL lifting? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:18
                      Czy ona sobie jakiejs operacji buzki ostatnimi czasy lekkiej nie zrobiła?
                      • Gość: aa Re: lifting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:09
                        a być może,bo ostatnio coś jej zmarszczek nie widać.ciekawe czym ona sie
                        intereuje na co dzień ,ktoś coś wie?
                        • Gość: ww a z kim jest teraz Jarzyna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:49
                          jw
                          • Gość: anna samotność w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:54
                            nie mam pojęcia.czy ktoś z was wie kiedy wejdzie do kin samotność w sieci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka