Gość: bonus IP: 213.17.245.* 14.01.03, 13:28 Czy teatr Roma to towarzystwo wzajemnej adoracji? Dla mnie tak. Ludzie może i zdolni, ale te napalone panienki są nieznośne!!! Psuje to całą tę romową ekipkę! Na szczęście są wyjątki. Ale nieliczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietek33 Re: TEATR ROMA 15.01.03, 08:57 chyba nie bardzo wiesz oczym piszesz??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: TEATR ROMA IP: 213.17.245.* 15.01.03, 12:13 Chodzi mi o to, ze powstają jak grzyby po deszczu strony Janów Bzdawek, Konradów Imieli itp (nic do Jasia nie mam, do Konrada tym bardziej. Nota bene nawet ich nie znam) a panienki sie nimi strasznie podniecają. Damiany Aleksandry i Marty Smuk startują w Idolach, o innych którzy odpadli nie wspominając (uzbierała by się tego niezła romowa czeladka). Rozmieniają sie na drobne. Juz nawet plakaty na miescie powywieszali reklamującE nie Grease, a Smuk własnie - irytujące. Niby nie ma w tym nic złego - nie chce się być upierdliwy - ale jakos tak to wszystko drażni... Was nie? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: TEATR ROMA 15.01.03, 12:38 Gość portalu: bonus napisał(a): > Chodzi mi o to, ze powstają jak grzyby po deszczu strony Janów Bzdawek, > Konradów Imieli itp KOnrad Imiela nie jest artystą romowym !!! To jest aktor wrocławski a w Romie ma tylko jedna rolę i nie jest na stałe związany z tym teatrem więc nie wrzucaj go do tego worka. > Juz nawet plakaty na miescie powywieszali reklamującE nie Grease, a > Smuk własnie - irytujące. > Niby nie ma w tym nic złego - nie chce się być upierdliwy - ale jakos tak to > wszystko drażni... > Was nie? Nas to troche drazni ale z punktu widzenia marketingu jest jak najbardziej na miejscu. Pamiętaj, że jest to sposób na przyciągnięcie mas do teatru. I się sprawdza w stu procentach. Rynek ma swoje prawa. A jak Cię to wszystko denerwuje to nie zwracaj uwagi na plakaty, nie chodź do Romy, nie oglądaj Idola i weź relanium. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serenada Re: TEATR ROMA IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.01.03, 14:02 w Teatrze Roma nie byłam,w restauracji Roma wiele razy-ta ostatnia bez zastrzeżeń;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: TEATR ROMA IP: 213.17.245.* 17.01.03, 10:12 do devojce: no dobra - Konrad jest z Wrocławia, ale w Romie wiekszość artystów jest z poza Warszawy. Nic to nie zmienia. Zresztą strona internetowa to nic złego. Może faktycznie niepotrzebnie sie czepiam. Idol też jest "super" ;-) Oglądam i śledzę losy bohaterów, ale moim zdaniem do przesada, zeby startowali w nim ludzie, którzy istnieją na scenach musicalowych od kilku dobrych lat i stają w konkury z ludźmi z kółek muzycznych przy domach kultury w małych miastach. To moim zdaniem nie fair i źle świadczy o takich kandydatach. Wiadomo np. że Smuk jest chyba w tej edycji najlepsza wokalnie (i nie tylko), ale ja nie chce takiego idola. Takiego idola to ja moge sobie sam wylansowac chodząc do teatru. To tak jakby w "Debiucie" (nowy program Polsatu) startował Pan Holoubek!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego Roma to dla mnie towarzystwo wzajemnej adoracji. I chyba zdania nie zmienie - bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: TEATR ROMA IP: 217.153.45.* 17.01.03, 14:03 a mnie się wydaje, że tak było, jest i będzie. i kwestią nie jest jak to zmienić - bo i po co? ...tak kręci się ten świat... jedni lubią kisiel, inni latają na bojlerach a jeszcze inni dobią karierę w idolu. i ot, cała filozofia - nawet nie bardzo jest się w co zagłębić... pozdrawiam bardzo. m. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: TEATR ROMA 17.01.03, 21:44 Gość portalu: bonus napisał(a): > do devojce: > no dobra - Konrad jest z Wrocławia, ale w Romie wiekszość artystów jest z poza > Warszawy. Nic to nie zmienia. Chodziło mi o to, że on ma, póki co, angaż w innym teatrze. Tak na stałe. > Idol też jest "super" ;-) Oglądam i śledzę losy bohaterów, ale moim zdaniem do przesada, zeby startowali w nim ludzie, którzy istnieją na scenach > musicalowych od kilku dobrych lat i stają w konkury z ludźmi z kółek > muzycznych przy domach kultury w małych miastach. To moim zdaniem nie fair i > źle świadczy o takich kandydatach. Ja myślę, ze to jednak nie źle świadczy o tych ludziach tylko o tych, którzy przygotowują ten program. POwinien byc jakiś regulamin kto może startować w Idolu a kto nie. Jeśli nie ma obostrzeń co do tego kto może startować dlaczego zawodowcy nie moga wystartować. To jet tylko sprawa regulaminu. I jury, którzy ich dopuścili do etapu w Spin Clubie. A dalej to już wszystko zalezy od widzów. > To tak jakby w "Debiucie" (nowy program Polsatu) startował Pan > Holoubek!!!!!!!!!!!!!!! A skąd wiesz kto wystąpi ;-) Swoją droga jest mnóstwo dobrych aktorów po akademiach teatralnych, którzy nie moga się wybić z różnych powodów. Głównie chodzi tu albo o odpowiednie nazwisko albo o odpowiednich znajomych. Pozdrawiam I nie mam do Ciebie urazy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TEATR ROMA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 13:18 chcialam cos powiedziec w odniesieniu do Idola... osoby typu Damian czy Marta nie idą do tego programu, zeby wygrac, zeby pokonac tych z "kółek kolo domow kultury"itp tylko po to, zeb zrobic sobie reklame...tylko o to chodzi.rozmawialam z damianem i martą na ten temat i o to im chodzi.jak inaczej maja sie pokazac, zeby ktos zauwazyl jacy to zdolni ludzie? nie ma pieniedzy w tym kraju zeby promowac artystow nawet bardzo zdolnych. dzieki temu programowimają szanse zrobic cos wiecej niz jedynie gra w teatrach muzycznych...nie zgadzam sie zwami. popieram ich dzialanie.pozdrawiam.:)) Odpowiedz Link Zgłoś