Gość: illunga IP: *.crowley.pl 14.01.08, 19:04 Napiszcie swoje wrażenia po tym przedstawieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakow31 Re: Przedtem/Potem- Teatr Stary- kto był? 14.01.08, 22:51 Dziwne , co nie znaczy slabe, przedstawienie gdzie w glownej roli wystepuje hotel pokojowy. Swietna rola M. Hajewskiej i kilka innych. Jedyny problem to to, ze po przerwie spektakl siada i sie nie podnosi. Mimo wszystko polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dkimaty muzyka z przedtem/potem 17.01.08, 22:46 Jesli chodzi o moja ocene, to uwazam ze spektakl byl nie-zly, acz nie zachwycal,kilka ciekawych rol-tak :) a mam pytanie: czy ktos zna tworcow muzyki, ktora byla uzyta w spektaklu??? zwlaszcza zalezy mi na poznaniu wykonawczyni piosenki, ktora brzmi,zanim Świerszcz, tj Małgorzata Hajewska-Krzysztofik zaczyna opowiadac o bajce z dziecinstwa ze swierszczem,czy czyms podobnym ;) tak to chyba bylo;)? pozdr, czekam na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Przedtem/Potem- Teatr Stary- kto był? 28.01.08, 00:33 Chyba "pokój hotelowy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś