van 05.02.04, 12:57 sluzewiec.republika.pl/ Dla zainteresowanych :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudus Re: SŁUŻEWIEC 05.02.04, 18:24 Oj, łezka się w oku kręci............. Pamiętam brak Rzymowskiego itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
sluzewiaczek Re: SŁUŻEWIEC 05.02.04, 18:25 Czadowa stronka. Bardzo dziękuję za informacje. Jakby jeszcze się coś znalazło, to czekam...:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sluzewiaczek Re: SŁUŻEWIEC 05.02.04, 18:37 Pytanie do van: Czy to są te zdjęcia, o których mówił mefracko w poście o Szopach Francuskich? Jeśli nie, to czy mogłbyś mi van wysłać je na gazetową skrzynkę? Z góry dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
van Re: SŁUŻEWIEC 05.02.04, 19:11 sluzewiaczek napisał: > Pytanie do van: > Czy to są te zdjęcia, o których mówił mefracko w poście o Szopach Francuskich? > Jeśli nie, to czy mogłbyś mi van wysłać je na gazetową skrzynkę? Z góry > dziękuję... Tak to są te zdjęcia . Jedno tylko nie wyświetliło. PS. Podziękowania należą się tylko mefracko PS. Nadsyłać następne co kto może.. a ja będę doklejał... będziemy mieli swoją republikę na Mokotowie :-))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: SŁUŻEWIEC 06.02.04, 16:22 Witam cieszę się że zamieściłeś moje zdjęcia w sieci. Tylko przydał by się jakiś opis pod niektórymi zdjęciami. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
van Re: SŁUŻEWIEC 06.02.04, 16:40 mefracko napisał: > Witam > > cieszę się że zamieściłeś moje zdjęcia w sieci. Tylko przydał by się jakiś opis > > pod niektórymi zdjęciami. > Pozdrawiam > Tomek :-) postaram się uzupełnić... Odpowiedz Link Zgłoś