Dodaj do ulubionych

Club Fair Play

15.02.10, 10:16
W życiu nie wiedziałem o istnieniu takiego przybytku. Średnia wieku
40+, atmosfera żywcem przeniesiona z Ciechocinka. Repertuar taki
mocno przechodzony, wiele pań w cekinowych bluzkach z dekoltem
takim fiu-fiu. No i panowie, którzy po trzecim piwie stawali się
mocno rozochoceni.
Kto lubi takie klimaty - polecam.
www.clubfairplay.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Jadźka z Geesu Re: Club Fair Play IP: 178.73.49.* 01.01.11, 19:30
      Ten klub to sama esencja lat 70-80, ciepłe jedzenie podają zimne, sałatka z kurczaka - mamałyga polana sosem z proszku, bigos przegląd dań miesiąca, flaczki ?? Jakie flaczki?? W czerwonobrunatnej zawiesinie pływają skrawki skórek z kurczaka, okruchy majeranku i obierki z marchewek pod pierzynką olbrzymich, aż na całą kokilkę, tężejących ok tłuszczu. Śledzik z cebulką prosto z beczki , tylko co o cholewę z gumowca otrzepany. Obsługa jak z PRL, paniom brakuje tylko białych opasek na włosy, DJ znad konsolety potrząsa czarną afro-peruką, wciśnięty w za mały garnitur miksuje całkiem miłą dla ucha muzę (jedyny plusik) Parkiet przeniesiony z sali gimnastycznej, srebrna kula pod sufitem, wystrój rzeczywiście jak z Ciechocinka, mordobicie w cenie biletu...Polecam miłośnikom ekstremalnych wrażeń.
      • Gość: emmy Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 16:48
        W Piatki często są organizowen wieczorki Pan z biur, można się z nimi grubo pobawic :)
    • Gość: Judiii Re: Club Fair Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 19:29
      święta prawda,choć nie byłam nigdy w sanatorium ,to mam wrażenie że tak właśnie to wygląda...same dziadki gdzie tylko wypatrują i czekają na swoją ofiarę a potem starają się obmacywać tymi swoimi łapskami,gdy tylko wyczuję że już wypiłaś kilka piwek i będziesz łatwym kąskiem.Warunki też niezbyt fajne ...jak byś się przeniósł w czasy PRL,sam wystrój sali...o toaletach nie wspomnę...żenada !!! i w dodatku jakie ceny za wejściówkę... ODRADZAM!!!
      • Gość: DjJacek Re: Club Fair Play IP: *.aster.pl 18.02.12, 15:42
        Bzdury i pomówienia....
        Zapraszam powaznych i młodych 20-40 lat.

Muzyka top hity Radio Eska.
        FAKTY
        • Gość: gaga1988 Re: Club Fair Play IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.11.12, 16:11
          Byłam i mogę coś powiedzieć. Rzeczywiście atmosfera dziwna i te pary wirujące na parkiecie i panie w "ślicznych" bluzeczkach. Drinki w rozsądnej cenie, ale to co mnie najbardziej interesowało i co miało być mocną stroną czyli muzyka, kompletnie do niczego, jeżeli to mają być hity to radiowe to chyba głównie te o jednostajnym rytmie typu techno, co dla mnie nie do przyjęcia. Słucham radia, ale może rzeczywiście Eska to takie "kawalki" puszcza. Niestety wyszlam... może jeszcze raz zaryzykuję?

Gaga1988
        • Gość: Aga Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 16:36
          Chodzę ze znajomymi na Taśmową od dłuższego czasu i nie zamienię tego miejsca na żadne inne.Super atmosfera ,towarzystwo dorosłych ludzi którzy przychodzą potańczyć i pobawić się, muza super (.Pozdrawiam Dj Jacka).Przesympatyczna obsługa.
          • Gość: megere Re: Club Fair Play IP: *.centertel.pl 10.02.13, 16:07
            Byłam raz i wiecej sie tam nie wybiore. MUZYKA DO KITU Duzo podejzanych typow i pijanych pan z rozmazanym makijazem. Pijackie burdy, ochrona bardzo duzo pozostawiajaca do zyczenia. Liga skwerkowa i tyle.
    • Gość: Misia45 Re: Club Fair Play IP: 91.221.144.* 06.03.12, 15:06
      Zapraszam panów w wieku 18-50 na mile wieczorki :)
      • Gość: kristo Re: Club Fair Play IP: *.147.255.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.12, 12:51
        Misia podaj jakieś namiary na siebie to chętnie pobawimy się przy okazji jak tam wpadne następny raz. Pozdrawiam Kristo. Mój nr 604 904 347
        • Gość: BUC Re: Club Fair Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 17:48
          No i fora dla gejow zaraz beda pelne radosci z powodu podania numeru
          • Gość: kristo Re: Club Fair Play IP: *.147.255.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.12, 17:56
            Jak bys nie zauwazyl to napisalem ten wpis do kobiety, wiec uwazniej patrz co czytasz.
      • Gość: norbertao Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.15, 00:35
        chętnie wpadne sobie uprzyjemnić czas :)
    • Gość: Maggda Re: Club Fair Play IP: 91.221.144.* 06.03.12, 15:37
      Po imprece zapraszam do mnie do mieszkania na Domaniewskiej, ( Nie wszystkich) buzziaczki :*:*
      • Gość: Rafał Re: Club Fair Play IP: *.centertel.pl 28.07.14, 00:30

Witaj czy oferta dalej aktualna
      • Gość: roberto Re: Club Fair Play IP: *.play-internet.pl 28.05.15, 20:57
        Hmmm.jestem na takkkkkkk😋
    • Gość: amator 60 tek Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 15:48
      takie panie to delicje :-) cos jak ten bar naprzeciwko pgr bródno bylem tam milion razy , a nazwe zapomnialem, dzialo sie tam, porcja sledzia z jajkiem i literek, o 10 awantura z obsluga bo chcieli zamykac zawsze, no i szatnia obowiazkowa
      • Gość: Kasia 19 Re: Club Fair Play IP: 91.221.144.* 10.03.12, 09:29
        Bylam ostatnio ze znajomymi, no poprostu akcja jak w filmie z lat 70 :) Panie po 40 sliniace sie do wszystkich panow w wieku 20-40, dziadki ktore obmacuja panie.... Ale jest fajnie
        • Gość: Aga Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 16:41
          Niewiele z tych pań po 40 przychodzi ślinić się do panów,większość z nich przychodzi się pobawić tam gdzie nie ma gó...arstwa szukającego awantury i kolejnej młodej panienki do przelecenia.Ty też kiedyś będziesz po czterdziestce dziecinko
        • bety801 Re: Club Fair Play 15.02.13, 13:02
          hejka byłam tam kilka razy i jestem przerażona zachowaniem kobiet i mężczyzn. Kobiety sie napija a pozniej łapią sie kazdego faceta a facet jak to facet wykorzystuje okazję. Do clubu 99% idzie wyrwać na jedna noc a 1% to ludzie którzy ida sie pobawić. Prośbą do kobiet szanujcie swoje ciało bo pozniej faceci mysla ze kazda kobieta jest łatwa.
          • Gość: robcio Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 18:16
            DZIADOSTWO I ZENADA nie obrazajac pieknych kobiet przychodzacych tam w jakimkolwiek wieku ochrona jest do du..y i szczerbaty szefunio mysla ze sa w nowym yorku. wpuszczaja kiedy zechca i to jeszcze za taka kase NIE POLECAM BO TO DZIADY CALA TA OBSLUGA CHOC LOKAL W PORZADKU NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • 1-buc Re: Club Fair Play 08.04.13, 18:30
              Czytam, czytam i już wiem dlaczego cię nie wpuszczają....
          • Gość: Betti 40+ Re: Club Fair Play IP: *.escom.net.pl 04.09.13, 13:44
            A co to za ogólniki "każda kobieta, każdy facet". Tego kwiatu pół światu. A, że na sali 100 osób tańczy w parach i się przytula, co w tym złego?. Widocznie mają ochotę. A cała reszta niech sobie grzecznie spaceruje nad Wisłą, albo ogląda tv. Albo nawet tańczy pół metra od siebie. Każdy robi to co lubi. Nie masz ochoty na ściskanie - powiedz partnerowi. Ale nie pisz, że inne panie mają tego nie robić.
          • Gość: ada Re: Club Fair Play IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.13, 18:34
            Tak masz racje!!! A teraz to jest kompletnie do bani!!!!! Nie ma już najlepszego w tym ,,lokalu,, dj Jacka. Ten ktory został rabie w kółko w tym samym rytmie trzesac sie przy tym za konsolą jak przy ataku epilepsji. A inni dj ,,rewolucja pazdziernikowa....brrrrr. Nie polecam. Zapraszam do Czarnej Perły ul. Kolejowa 8/10.Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: Club Fair Play IP: *.182.102.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.14, 19:50
              Mam prośbę . Czy mógłby mi ktoś napisać kto w fair play siedzi w kasie ? ( kobieta czy mężczyzna) i opisać jak wyglądają bilety ?
      • Gość: old Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.13, 11:19
        to kultowa knajpa KACPEREK co tam sie dzialo czlowieku, lza sie w oku kreci, sledz zaj ebioza wodeczka i tatarek Brodno rules no i Wojtek Kowalczyk nadzieja Polskiej pilki :-) nieustajaca
    • Gość: liliana Re: Club Fair Play IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.15, 17:42
      SYLWESTER-dania na ciepło ale brak informacji na pojemnikach co dokładnie jest w nich (jakie mięso).Toalety pływają w moczu ,godzina 11.00,no i dostaliśmy butelki wina musującego ,tylko nie było kieliszków do szampana te które stały od początku imprezy takie do wina czerwonego były zabrudzone.Ach i ta muzyka,połowa utworów super a druga,nie wiadomo jak tańczyć może 20-latkowie by wiedzieli tylko takich nie było.
      • rambowawa Re: Club Fair Play 25.02.15, 20:49
        Klub FP to nasza warszawska remiza strażacka. Jak ktoś dawno nie był na weselu niech tam idzie a będzie zachwycony. To super miejsce dla starszej młodzieży;-) i tych co chcą potańczyć jak Bóg przykazał w parach. 20paro latkowie też się trafiają. Ja tam byłem i będę jeszcze nie raz bo chodzę wypić i potańczyć z kobietami a nie lansować się w markowych łachach w szpanerskim plastikowym klubie przy Mazowiekiej. Darz bór!
    • norbertao923 Re: Club Fair Play 04.06.15, 12:47
      lubię takie klimaty :) wpuszczą do klubu 23-latka?
    • Gość: agnes Re: Club Fair Play IP: *.229.155.66.atman.pl 24.06.19, 08:29
      Mam uwagę i zastrzeżenia odnośnie dyskotek w piątek. Odniosłam wrażenie, że obsługa i DJ chcieli jak najszybciej spławić gości. I nie dziwne zabawa zakończyła się godzinę wcześniej niż to jest napisane na stronie klubu, bez podania powodu. Zmiana muzyki i kończąca się przed czasem zabawa, spowodowała, że coraz mniej przychodzi osób. Są coraz większe puchy i wielkie rozczarowanie. Szkoda ............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka