Dodaj do ulubionych

Il Pastaio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 20:44
Od kiedy saltimbocca jest przygotowywana z wieprzowiny ?
Ciekawe czy recenzent nie umie rozpoznać mięsa czy restaurator robi gości w
konia. Ale obciach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Christian Il Pastaio IP: *.aster.pl 09.06.10, 15:13
      Witam,
      Niestety podzielam opinię recenzenta;//// byłem w Il Pastaio z narzeczoną i
      ciężkość potraw nas przerosła nie mieliśmy siły na deser a miało być tak
      pięknie i romantycznie.... Po sali biegała jakaś Pani manager wdzięcząca się
      jak nie wiem co do gości, i pytała czy smakuje itd. ile można???? ludzie
      dajcie czas na chwilę zastanowienia czy smakuje. Niestety Il Pastaio wrzucam
      do worka " zapomnij " Na miejscu dowiedziałem się o A modo mio tego samego
      restauratora i udałem się w sobotę na pizzę. Tutaj ku mojemu zaskoczeniu pizza
      znakomita, ale sposób prowadzenia personelu przez Panią manager tragiczny!!
      Nie chcę słuchać tekstów obrażających obsługę bo mnie to nie interesuje!!
      Pozdrawiam kelnerki z A modo, obsługa niesamowicie pozytywna!!!!

Christian z.
      • Gość: Prawdę mówiący Re: Il Pastaio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 19:45
        I autor, i przedkomentujący kłamią. Jadłem w Il Pastaio trzy razy z trzema
        osobami i zgodnie stwierdziliśmy ze makarony są genialne. Nie złe, nie średnie,
        ale genialne.
        • Gość: tpepe Re: Il Pastaio IP: *.nencki.gov.pl 19.04.11, 18:07
          Tę się z mistrzem nie zgadzam, nie tylko co do makaronów ale tez co do menadżerki: jest menadżer, niesłychanie sympatyczny... i może tu tkwi tajemnica rozbieżności opinii, stąd sugestia do Antona Ego znad Wisły.. może czas dać drugą szansę?
      • Gość: Glonojad Re: Il Pastaio IP: *.home.aster.pl 01.07.10, 17:25
        W Non Solo - przeniesionym w miejsce nieodżałowanej (chłodnik!!!) Prima Very -
        także kelnerki są traktowane skandalicznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka