Gość: Rajtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 20:44 Od kiedy saltimbocca jest przygotowywana z wieprzowiny ? Ciekawe czy recenzent nie umie rozpoznać mięsa czy restaurator robi gości w konia. Ale obciach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Christian Il Pastaio IP: *.aster.pl 09.06.10, 15:13 Witam, Niestety podzielam opinię recenzenta;//// byłem w Il Pastaio z narzeczoną i ciężkość potraw nas przerosła nie mieliśmy siły na deser a miało być tak pięknie i romantycznie.... Po sali biegała jakaś Pani manager wdzięcząca się jak nie wiem co do gości, i pytała czy smakuje itd. ile można???? ludzie dajcie czas na chwilę zastanowienia czy smakuje. Niestety Il Pastaio wrzucam do worka " zapomnij " Na miejscu dowiedziałem się o A modo mio tego samego restauratora i udałem się w sobotę na pizzę. Tutaj ku mojemu zaskoczeniu pizza znakomita, ale sposób prowadzenia personelu przez Panią manager tragiczny!! Nie chcę słuchać tekstów obrażających obsługę bo mnie to nie interesuje!! Pozdrawiam kelnerki z A modo, obsługa niesamowicie pozytywna!!!! Christian z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdę mówiący Re: Il Pastaio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 19:45 I autor, i przedkomentujący kłamią. Jadłem w Il Pastaio trzy razy z trzema osobami i zgodnie stwierdziliśmy ze makarony są genialne. Nie złe, nie średnie, ale genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpepe Re: Il Pastaio IP: *.nencki.gov.pl 19.04.11, 18:07 Tę się z mistrzem nie zgadzam, nie tylko co do makaronów ale tez co do menadżerki: jest menadżer, niesłychanie sympatyczny... i może tu tkwi tajemnica rozbieżności opinii, stąd sugestia do Antona Ego znad Wisły.. może czas dać drugą szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad Re: Il Pastaio IP: *.home.aster.pl 01.07.10, 17:25 W Non Solo - przeniesionym w miejsce nieodżałowanej (chłodnik!!!) Prima Very - także kelnerki są traktowane skandalicznie... Odpowiedz Link Zgłoś