Gość: rollerboy IP: *.pl / *.energoprojekt.polbox.pl 28.04.04, 20:56 a i ja tam byłem, jadłem, piłem, na rolkach jeździłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis 28.04.04, 20:57 no i bardzo dobrze tylko kto mi zwroci kase,ktora stracilem na tej panice Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa no nieeeeeeeeeee 28.04.04, 21:09 sprawiłeś sobie gustowne firanki z paździerza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: ... słów brak ... 28.04.04, 21:37 ta strefa jest bezpieczna ja boje sie policji Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pewnie coś przeskrobałeś 28.04.04, 21:41 i "prewencja" zajrzy :P <tu następuje grożenie paluchem> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Anka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 10:12 Ciągle reklamujesz się Anka, że jesteś piękna i niedroga. Jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usenetposts.com Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:58 Nikt nie wroci Ci te kase. Wiec traktuj to jak doplata do podatku za piekny klimat. Uncle Davey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek nawet antyglobalisci nie chca do warszawki... IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 28.04.04, 22:09 nawet tacy durnie i zadymiarze jak antyglobalisci nie pala sie do warszawki. to tak gleboka prowincja ze ci goscie kompletnie to olali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Burku oni się boją polskiej policji/nt IP: *.acn.pl 28.04.04, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Burku oni się boją polskiej policji/nt IP: 80.72.37.* 29.04.04, 01:34 burek do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Można by pozwozic troche pijaczków z okolic bo IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 09:01 nie pokażą Wawy nawet w EURONEWS, a co dopiero CNN i nikt nie będzie wiedział tym Szczycie Forum . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga A w Hajnówce ani jednego!:-)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 22:14 Wszystkich pięciu (5!) zabrali do Warszawy:-))) PS. Za TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa żubr występuje "tylko w puszczy" 28.04.04, 22:17 a policja to służba, nie praca na etacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judas Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 28.04.04, 22:38 Zpałować i zpacyfikować brudasów, niech wracają do siebie i tam robia sobie burdel!!! Lać w dupe antyglobalistów aż spuchnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis 28.04.04, 22:44 Gość portalu: judas IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl napisał(a): > Zpałować i zpacyfikować brudasów nie masz pod ręką słownika ortograficznego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 22:49 Witaj SORRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis IP: 62.233.129.* 29.04.04, 16:03 Ciekawy pogląd jak na studenta Politechniki Warszawskiej - to z wykładów czy przemyślenia własne ? BTW - niby uczelnia techniczna, ale ortografię to chyba znać by wypadało. Odpowiedz Link Zgłoś
smentek biedne media 29.04.04, 09:28 bo chyba będą same musiały wystawić dziennikarzy do walki, żeby ich koledzy mogli to opisać; teraz widać, że dla publikatorów liczy się show, a ja cieszę się, że polskie społeczeństwo nie chce w nim brać udziału, brawa za rozsądek ! niech się tłuką ci, co na tym zarabiają: dziennikarze i politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcim Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis IP: 217.153.119.* 29.04.04, 10:04 No nieeeeeeee Warszawa jak zwykle pokrzwdzona. Nie będzie afery? Odpowiedz Link Zgłoś
qrczakos Re: Kilkuset policjantów na jednego alterglobalis 30.04.04, 00:09 bylem i sie wysmienicie bawilem.. oi media i policja.. nie potrzebna panike wprowadzili...... Odpowiedz Link Zgłoś