Dodaj do ulubionych

Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz...

IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 17:35
Nasz Yumak dziwnie chodzi!? Jakoś tak nienaturalnie stawia prawą stopę jak mi się wydaje hmm
Obserwuj wątek
    • Gość: alan. Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 17:51
      świetne nagranie. dzisiaj widziałem już 3 podobnych gości. obawiam się, że ciężko będzie go w ten sposób złapać.
      • Gość: anka Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:01
        Przecież nie chodzi o to, żeby zgłaszać każdego podobnego gościa którego się widziało. Ktoś, kto się z nim styka może rozpoznać go po chodzie i po wdzianku. Dopiero wtedy porównać twarz.
    • Gość: k! Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 18:30
      Jakby Komenda Stołeczna Policji udostępniała fotografie szersze niż 200 pikseli to byloby naprawdę prościej...
    • tommy1986 Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 16.03.11, 18:46
      A jest pewność że to ten człowiek?
    • Gość: anka Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:05
      Niefortunnym pomysłem jest wmontowanie napisu, który zasłania twarz poszukiwanego, kiedy chce się zapauzować filmik.
    • Gość: to on a ja poznaję... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 19:11
      koleś występuje w reklamie biura podróży, to pewnie aktor.
    • Gość: ps-x To jakaś bzdura z tą ceną. Chyba, że Centrum Mowy IP: *.acn.waw.pl 16.03.11, 19:28
      i Słuchu zostało zrobione w konia i ktoś im wcisnął coś, co normalnie kosztuje kilka razy mniej...
    • xyz876 Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 19:52
      Nie ma tak drogich laptopów. Za 140 000 zł można kupić ciężarówkę laptopów.
    • kkokos Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 16.03.11, 21:38
      gazeto, odrobinę godności w tej pazerności na forsę. albo apelujesz o pomoc policji w słusznej sprawie, albo puszczasz reklamę.

serdecznie mam w dupie przekaz reklamowy i wasze dwa złote, które za nią dostaniecie, w związku z tym nie obejrzę nagrania i - jeśli przypadkiem - "poznaję tego mężczyznę", na pewno się tego nie dowiem. ani policja. ale wszak wasze dwa złote ważniejsze.
      • Gość: gosc kolejny Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.acn.waw.pl 16.03.11, 23:27
        dokładnie!
    • Gość: Orion Przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 22:35
      Zrozumiałbym gdyby ukradł laptopa z danymi wywiadowczymi albo wojskowegomilitarycomputers.at-communication.com/en/at/militarynotebook_mlcomm10mmk.html , ale ten złodziei to idiota
    • michel9 Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 23:10
      Autorze notatki, wróć do szkoły!
      Złodziej ukradł LAPTOP.
      Przez to właściciel nie ma LAPTOPA.
      • Gość: konopnyjasio Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 23:44
        LAPTOPU!
      • michel9 Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 17.03.11, 00:27
        Okazuje się,że to ja powinienem się nieco douczyć. Jak to coraz częściej bywa językoznawcy dopuszczają dwie formy biernika: laptop i laptopa.
        Vide : poradnia.pwn.pl/lista.php?id=6501
    • zstrucki Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 23:32
      To bardzo fajnie, że tak bardzo chcecie pomóc policji. Najpierw pozwalacie się miło zrelaksować przy reklamie biura podróży.
    • Gość: Michu Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 08:04
      Ukradł (kogo?co?) - cenny laptop. Biernik, Państwo Redaktorstwo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka