Gość: Óważny IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 17:35 Nasz Yumak dziwnie chodzi!? Jakoś tak nienaturalnie stawia prawą stopę jak mi się wydaje hmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alan. Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 17:51 świetne nagranie. dzisiaj widziałem już 3 podobnych gości. obawiam się, że ciężko będzie go w ten sposób złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:01 Przecież nie chodzi o to, żeby zgłaszać każdego podobnego gościa którego się widziało. Ktoś, kto się z nim styka może rozpoznać go po chodzie i po wdzianku. Dopiero wtedy porównać twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k! Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 18:30 Jakby Komenda Stołeczna Policji udostępniała fotografie szersze niż 200 pikseli to byloby naprawdę prościej... Odpowiedz Link Zgłoś
tommy1986 Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 16.03.11, 18:46 A jest pewność że to ten człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:05 Niefortunnym pomysłem jest wmontowanie napisu, który zasłania twarz poszukiwanego, kiedy chce się zapauzować filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to on a ja poznaję... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 19:11 koleś występuje w reklamie biura podróży, to pewnie aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps-x To jakaś bzdura z tą ceną. Chyba, że Centrum Mowy IP: *.acn.waw.pl 16.03.11, 19:28 i Słuchu zostało zrobione w konia i ktoś im wcisnął coś, co normalnie kosztuje kilka razy mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz876 Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 19:52 Nie ma tak drogich laptopów. Za 140 000 zł można kupić ciężarówkę laptopów. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 16.03.11, 21:38 gazeto, odrobinę godności w tej pazerności na forsę. albo apelujesz o pomoc policji w słusznej sprawie, albo puszczasz reklamę. serdecznie mam w dupie przekaz reklamowy i wasze dwa złote, które za nią dostaniecie, w związku z tym nie obejrzę nagrania i - jeśli przypadkiem - "poznaję tego mężczyznę", na pewno się tego nie dowiem. ani policja. ale wszak wasze dwa złote ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kolejny Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.acn.waw.pl 16.03.11, 23:27 dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 22:35 Zrozumiałbym gdyby ukradł laptopa z danymi wywiadowczymi albo wojskowegomilitarycomputers.at-communication.com/en/at/militarynotebook_mlcomm10mmk.html , ale ten złodziei to idiota Odpowiedz Link Zgłoś
michel9 Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 23:10 Autorze notatki, wróć do szkoły! Złodziej ukradł LAPTOP. Przez to właściciel nie ma LAPTOPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopnyjasio Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 23:44 LAPTOPU! Odpowiedz Link Zgłoś
michel9 Re: Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego męż 17.03.11, 00:27 Okazuje się,że to ja powinienem się nieco douczyć. Jak to coraz częściej bywa językoznawcy dopuszczają dwie formy biernika: laptop i laptopa. Vide : poradnia.pwn.pl/lista.php?id=6501 Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... 16.03.11, 23:32 To bardzo fajnie, że tak bardzo chcecie pomóc policji. Najpierw pozwalacie się miło zrelaksować przy reklamie biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Ukradł cennego laptopa. Rozpoznajesz tego mężcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 08:04 Ukradł (kogo?co?) - cenny laptop. Biernik, Państwo Redaktorstwo! Odpowiedz Link Zgłoś