aneta.kun 17.03.11, 19:14 Vectra czy Aster? Co polecacie? Głównie chodzi mi o internet. Ale o tv też chętnie poczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Vectra czy Aster? 18.03.11, 07:56 Aster jest drogi. Wybrałabym Vectrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiasko Re: Vectra czy Aster? IP: *.u.itsa.pl 18.03.11, 10:56 jeśli wybierzesz Aster to uważaj co podpisujesz bo rożne rzeczy podstawiają nie informując cię o tym, czyli jednym słowem oszukują, szczególnie przedstawiciele handlowi tej firmy i możesz nieźle się zdziwić jak przyjdzie za miesiąc większy rachunek do zapłacenia niż się spodziewałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Vectra czy Aster? 18.03.11, 11:02 Aster to nieporadny, drogi moloch. Z Vectry jest bardzo zadowolony, i kwotowo i jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Vectra czy Aster? 18.03.11, 17:54 Jeszcze przemysl to. Aster zostal przejety przez UPC. Zlikwiduja marke Aster, ujednolica oferte i przylacza infrastrukture Astera do najlepszego lacza internetowego ze swiatem. Jesli podpisujesz papierki na dwa lata, to bedziesz mogla wziac wczesniej rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: Vectra czy Aster? 21.03.11, 12:40 Aster oferuje też stałe IP, a w Vectrze jakoś z tym dziwnie było. Dla mnie to miało istotne znaczenie, więc wziąłem Aster (mimo, ze drożej). I od prawie 3 lat żadnych poważnych problemów z nimi nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś