Dodaj do ulubionych

JARUGA PREMIER BEZ TEKI ALE Z PREZERWATYWAMI

IP: *.torun.mm.pl 04.05.04, 20:20
Obserwuj wątek
    • narysuj.mi.baranka Co masz... 05.05.04, 10:53
      ... przeciwko prezerwatywom? Wiesz, ze automaty z prezerwatywami moga oznaczac
      bezpieczny sex dla calego spoleczenstwa, mniej aborcji w obszarze nizin
      spolecznych etc.
      • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 10:55
        Dlaczego ograniczyłaś/eś obszar użyteczności prezerwatyw tylko do nizin?
        • Gość: p_p Re: Co masz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 11:16
          W przypadku gazowej (baraniny) to kwestia autopsji...
          • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 11:50
            Czyli są dwie możliwości:

- prezerwatywa zadziałała, a baranek jest z nizin,
            - prezerwatywa nie zadziałała, a baranek jest z wyżyn.
            • narysuj.mi.baranka Re: Co masz... 05.05.04, 11:58
              Naprawde taka wrogosc do edukacji seksualnej, ze posuwasz sie az do
              impertynencji? Przeczytaj swoj post i zastanow sie jak on swiadczy o Tobie.
              Faktow demograficznych niestety nie zmiene dla Twojego widzimisie - tam gdzie
              nizsze wyksztalcenie, gdzie bieda i bezrobocie - rodzi sie wiecej dzieci. I nie
              ma wsrod nich planowanych.
              • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 13:21
                Skąd wiesz, że nie ma planowanych?

To raczej Twoje twierdzenia są impertynencją wobec ludzi religijnych. Zapewne
                nie uwierzysz, ale dla wielu tysięcy ludzi wielodzietność jest sprawą
                świadomego wyboru.
                • indris Wielodzietność... 05.05.04, 13:37
                  ...jest rzeczywiście dla wielu ludzi świadomym wyborem. Ale dla wielu NIE jest.
                  Jakie są ich proporcje - nie wiem. Ale chyba wszyscy się zgodzą, że POWINIEN to
                  być świadomy wybór. A bez oświaty seksualnej nie jest to możliwe.
                  • narysuj.mi.baranka Re: Wielodzietność... 05.05.04, 13:49
                    Dziekuje za Twoj glos Indris, lecz wielodzietnosc jest wlasnie tym nieswiadomym
                    wyborem. Wielodzietnosc jest rodzajem demograficznego imperatywu w obszarach
                    biedy, niskiego wyksztalcenia, niskiej swiadomosci seksualnej etc.
                    • j_karolak Re: Wielodzietność... 05.05.04, 13:51
                      Jesteś nienormalna? Nawet Indris przyznał mi rację, że nie wolno wszystkiego
                      wrzucać do jednego worka.
                      • narysuj.mi.baranka Demografia 05.05.04, 13:55
                        Czy ja rzucam epitety pod Twoim adresem?
                        Czy miales na studiach przedmiot pod nazwa 'demografia'?
                        Przykro mi, ze demografia (nauka wszakze dosc scisla) wzbudza w Tobie takie
                        emocje. W takim razie jednak to demografie nazywaj nauka nienormalna.
                        Religijnosc tez jest wieksza w obszarach biedy. Przepraszam za demografie.
                        • j_karolak Re: Demografia 05.05.04, 14:00
                          A wiesz co to są odstępstwa od średniej? Demografia wcale nie mówi, że każda
                          wielodzietność jest wynikiem biedy!
                • narysuj.mi.baranka Re: Co masz... 05.05.04, 13:52
                  Zgadzam sie z Toba, lecz analizowalam te kwestie od strony demograficznej a nie
                  religijnej.
                  • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 13:53
                    Wcale nie analizowałaś od strony demograficznej, bo tak naprawdę poprawna
                    analiza demograficzna bierze pod uwagę czynniki kulturowe i religijne.
                    • narysuj.mi.baranka Re: Co masz... 05.05.04, 14:00
                      Bo to rozmowa a nie dysertacja. A Ty zaczales od zarcikow na temat pekajacych
                      prezerwatyw, wiec nie uznalam Cie za partnera do dyskusji. Reprezentujesz
                      zreszta opcje religijna a zatem nie mozesz na chlodno przyjac zadnych
                      prawidlowosci.
                      • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 14:02
                        Jaką opcję prezentuję?

Rozumiem, że na chłodno fakty baranka jest w stanie przyjąć tylko opcja samego
                        baranka.
          • narysuj.mi.baranka Re: Co masz... 05.05.04, 11:53
            Twoje impertynencje sa calkowicie bezinteresowne... Nienawidzisz kobiet? Ludzi?
            • pan_pndzelek Re: Co masz... 05.05.04, 14:11
              Ty naprawdę jesteś zwyczajnie PIERDOLNIĘTA...
        • narysuj.mi.baranka Re: Co masz... 05.05.04, 11:52
          Nie ograniczylam. To bylo sformulowanie po przecinku. Prezerwatywy sa skuteczne
          wszedzie, lecz stopien swiadomosci na temat istnienia innych srodkow
          antykoncepcyjnych a takze stopien szerokopojetej edukacji seksualnej waha sie w
          zaleznosci od srodowiska.
          • niech Re: Co masz... 05.05.04, 13:55
            Skuteczne wszedzie? Nawet na bezplodnosc? Eureka!
            • j_karolak Re: Co masz... 05.05.04, 14:01
              Na bezpłodność dobre są prezerwatywy używane. Przez kogoś innego rzecz jasna.
    • Gość: kombajnista z prl ja prosty kombajnista nie rozumiem was IP: *.torun.mm.pl 05.05.04, 19:31
      kiedyś jak wyjechałem w pole rano to wracałem po ciemku;żniwowalismy nawet przy
      reflektorach a jak brygadzista dał nam po butelce "fortowe mocne" to ho ho
      moglibysmy tak do rana, ale wtedy wszystko rozumiałem co mówil;i w telewizorze.
      a was nie rozumiem. jaruga tak ona taka mądra mówi ze bedzie lepiej jak hausnera
      rozmiekczy,podobno tez będa miekkie narkotyki, tez bym spróbował ,czy po nich
      jest tak jak po wódce vistula/ butelka na łeb??/ czy w2am jaruga sie nie widzi.
      ma trochę usta jak ropucha, ale brzydsze już widziałem
      • Gość: xyz Re: Wg Oleksego Jaruga ma głaskać wkurzonych IP: *.wlan.pl 05.05.04, 19:48
        Jak się cynicznie uśmiecha przypomina mi tego z termosem. Tego jak mu tam...
        Kuronia.
        Podobno chce tak jak Jacuś "organizować" biednym kapuśniak. Niech idzie w
        cholerę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka