Gość: 7:2 IP: *.icpnet.pl 11.05.04, 21:54 Dobrze. Niech Legia starannie sie rozgląda. Socha jest dobym managerem, a Kuba - dobrym trenerem. Jestem pewien, że ich praca przyniesie pozytywne wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hera Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 01:17 buhahahha no ja nie moge...miała być barcelona a ściągają angola z rezerw drugiej ligii i czecha z "interu" hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 01:24 a ten pan byl w czechach w Bratyslawie;)fajnie tyle ze slowacja jest suwerennym krajem i inter bratyslawa jak rozumiem to klub ze stolicy Slowacji...to moze czech nie jest czechem tylko slowakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 13.05.04, 11:02 nie czepiaj sie. to polonista. skad ma wiedziec, ze Czechy i Slowacja to dwa rozne panstwa. dla niego wciaz jest komuna, ucisk i hgw co jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Anglik i Czech na treningu Legii 13.05.04, 22:29 Gość portalu: khmer napisał(a): > nie czepiaj sie. to polonista. skad ma wiedziec, ze Czechy i Slowacja to dwa > rozne panstwa. dla niego wciaz jest komuna, ucisk i hgw co jeszcze... Ale nie zapominaj że to wciąż wina Legii.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Omelianczuk 12.05.04, 02:23 Hiena poczula kaska to przyleciala na dwoch lapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Omelianczuk IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.05.04, 03:40 Jaka hiena, jaka kaske... Albo sie nalezy albo nie. Zycze ci zeby tobie nie zaplacili za prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Weźcie Stolarczyka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:10 Mamy już chłopców od podawania piłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolek Re: Weźcie Stolarczyka! IP: 81.210.16.* 12.05.04, 13:18 Stolarczyk to sie nadaje do podawania gnoju u Leppera w oborze a nie do Legii !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boomcha a może jakiegoś wychowanka wpuścić? macie kogoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik PO CO WAM OGRODNIK? 12.05.04, 10:37 EDDIE STANFORD JEST ASYSTENTEM GŁÓWNEGO TRAWIARZA W F.C.COVENTRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corleone Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.chello.pl 12.05.04, 10:46 "bylem ostatnio w Czechach", o ile mi wiadomo Bratyslawa lezy w Slowacji, takze czy ten osobnik jest na pewno Czechem czy moze Slowakiem? Ciekawe, ciekawe, a LEgiunia niech sie wzmacnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Havel Czech? A moze to Slowak? IP: 80.188.208.* 12.05.04, 10:55 Bratyslawa nie jest w Czechach a na Slowacji, a Radek Oprisal poza tym, ze czesc swojego dziecinstwa spedzil w Czechoslowacji z Czechami nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sinn.fein Socha byl w Czechach w Bratyslawie, buhaha! 12.05.04, 11:10 No brawo Panie Socha. Jak Pan nie odroznia Czecha od Slowaka, to ciekawe czy Pan odroznia pilkarza od koszykarza. Otoz musze pana zmartwic, ale byl pan na Slowacji, a nie w Czechach. Roznica moze niewielka, ale jest - powiedzmy taka jak pomiedzy socha a brona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che To już wiem co się będzie działo :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:38 Prezesi i działacze Legii okazali się fachmanami, ściągną do Warszawy całe zoo z wszystkich krańców świata i na tym się skończy. kasa jest, ale rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0:5 jaka nazwa? iti warszawa? tvn warszawa? IP: *.sggw.waw.pl 12.05.04, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: jaka nazwa? iti warszawa? tvn warszawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:19 Tylko Legia, ukochana Legia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredi Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:23 Czy M. Walter jest współwłaścicielem pana prezesa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasss13 Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 15:54 Kurcze ale Wy wszyscy chcecie być mądrzy!!!Gdzie widziecie błąd w zdaniu "Jeżeli już natomiast jesteśmy przy Interze, to na wczorajszym treningu pojawił się Radek Oprisal - właśnie z Interu. Tyle że nie z Mediolanu, lecz z Bratysławy. Pojawił się za sprawą dyrektora sportowego Legii. - Byłem ostatnio w Czechach. Dane Radka miałem już jednak wcześniej, więc uznałem, że warto go zobaczyć. To lewy obrońca, podstawowy zawodnik Interu. Ma 26 lat. Jeżeli nie zyska uznania, to być może niedługo w Warszawie pojawi się jeszcze inny Czech. Zobaczymy - powiedział Edward Socha. Przeciez to ze gra w slowackim zespole z Bratyslawy nie oznacza ze jest Słowakiem:)A Radek jest akurat Czechem wiec pan Socha pomylić się nie pomylił. Czytajcie ze zrozumieniem a potem komentujcie.peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.05.04, 15:03 Radek Oprisal - właśnie z Interu. Tyle że nie z Mediolanu, lecz z > Bratysławy. Byłem ostatnio > w Czechach Chodzi o te dwa kawalki. Ja sie domyslam, ze dziennikarz nie zacytowal doslownie wypowiedzi Sochy, a nawet jesli Socha tak powiedzial, to uzyl skrotu myslowego. Dla debili jest to zbyt skomplikowane, zeby zrozumiec. Byl w Czechach, a ze Bratyslawa blisko granicy z Pepiczkami, to i tam zajrzal zobaczyc tego Radka. Odpowiedz Link Zgłoś