Dodaj do ulubionych

Anglik i Czech na treningu Legii

IP: *.icpnet.pl 11.05.04, 21:54
Dobrze. Niech Legia starannie sie rozgląda. Socha jest dobym managerem, a
Kuba - dobrym trenerem. Jestem pewien, że ich praca przyniesie pozytywne
wyniki.
Obserwuj wątek
    • Gość: hera Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 01:17
      buhahahha no ja nie moge...miała być barcelona a ściągają angola z rezerw
      drugiej ligii i czecha z "interu" hahahaha
    • Gość: d Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 01:24
      a ten pan byl w czechach w Bratyslawie;)fajnie tyle ze slowacja jest suwerennym
      krajem i inter bratyslawa jak rozumiem to klub ze stolicy Slowacji...to moze
      czech nie jest czechem tylko slowakiem?
      • Gość: khmer Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 13.05.04, 11:02
        nie czepiaj sie. to polonista. skad ma wiedziec, ze Czechy i Slowacja to dwa
        rozne panstwa. dla niego wciaz jest komuna, ucisk i hgw co jeszcze...
        • mike_ Re: Anglik i Czech na treningu Legii 13.05.04, 22:29
          Gość portalu: khmer napisał(a):

> nie czepiaj sie. to polonista. skad ma wiedziec, ze Czechy i Slowacja to dwa
          > rozne panstwa. dla niego wciaz jest komuna, ucisk i hgw co jeszcze...

Ale nie zapominaj że to wciąż wina Legii..
    • tuzin_cwks Omelianczuk 12.05.04, 02:23
      Hiena poczula kaska to przyleciala na dwoch lapach...
      • Gość: Zygi Re: Omelianczuk IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.05.04, 03:40
        Jaka hiena, jaka kaske...
        Albo sie nalezy albo nie.
        Zycze ci zeby tobie nie zaplacili za prace.
      • crazy Weźcie Stolarczyka! 12.05.04, 08:52
        • Gość: Marcin Re: Weźcie Stolarczyka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:10
          Mamy już chłopców od podawania piłek.
        • Gość: kibolek Re: Weźcie Stolarczyka! IP: 81.210.16.* 12.05.04, 13:18
          Stolarczyk to sie nadaje do podawania gnoju u Leppera w oborze a nie do
          Legii !!!!
    • Gość: boomcha a może jakiegoś wychowanka wpuścić? macie kogoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:01
    • vitmik PO CO WAM OGRODNIK? 12.05.04, 10:37
      EDDIE STANFORD JEST ASYSTENTEM GŁÓWNEGO TRAWIARZA W F.C.COVENTRY
    • Gość: corleone Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.chello.pl 12.05.04, 10:46
      "bylem ostatnio w Czechach", o ile mi wiadomo Bratyslawa lezy w Slowacji, takze
      czy ten osobnik jest na pewno Czechem czy moze Slowakiem? Ciekawe, ciekawe, a
      LEgiunia niech sie wzmacnia
    • Gość: Havel Czech? A moze to Slowak? IP: 80.188.208.* 12.05.04, 10:55
      Bratyslawa nie jest w Czechach a na Slowacji, a Radek Oprisal poza tym, ze
      czesc swojego dziecinstwa spedzil w Czechoslowacji z Czechami nie ma nic
      wspolnego.
    • sinn.fein Socha byl w Czechach w Bratyslawie, buhaha! 12.05.04, 11:10
      No brawo Panie Socha. Jak Pan nie odroznia Czecha od Slowaka, to ciekawe czy
      Pan odroznia pilkarza od koszykarza. Otoz musze pana zmartwic, ale byl pan na
      Slowacji, a nie w Czechach. Roznica moze niewielka, ale jest - powiedzmy taka
      jak pomiedzy socha a brona.
    • Gość: che To już wiem co się będzie działo :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:38
      Prezesi i działacze Legii okazali się fachmanami, ściągną do Warszawy całe zoo
      z wszystkich krańców świata i na tym się skończy. kasa jest, ale rozumu ni ma.
    • Gość: 0:5 jaka nazwa? iti warszawa? tvn warszawa? IP: *.sggw.waw.pl 12.05.04, 13:57
      • Gość: Po(L)ibudziak Re: jaka nazwa? iti warszawa? tvn warszawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:19
        Tylko Legia, ukochana Legia...
    • Gość: Fredi Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:23
      Czy M. Walter jest współwłaścicielem pana prezesa????
    • Gość: thomasss13 Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 15:54
      Kurcze ale Wy wszyscy chcecie być mądrzy!!!Gdzie widziecie błąd w zdaniu

"Jeżeli już natomiast jesteśmy przy Interze, to na wczorajszym treningu pojawił
      się Radek Oprisal - właśnie z Interu. Tyle że nie z Mediolanu, lecz z
      Bratysławy. Pojawił się za sprawą dyrektora sportowego Legii. - Byłem ostatnio
      w Czechach. Dane Radka miałem już jednak wcześniej, więc uznałem, że warto go
      zobaczyć. To lewy obrońca, podstawowy zawodnik Interu. Ma 26 lat. Jeżeli nie
      zyska uznania, to być może niedługo w Warszawie pojawi się jeszcze inny Czech.
      Zobaczymy - powiedział Edward Socha.

Przeciez to ze gra w slowackim zespole z Bratyslawy nie oznacza ze jest
      Słowakiem:)A Radek jest akurat Czechem wiec pan Socha pomylić się nie pomylił.
      Czytajcie ze zrozumieniem a potem komentujcie.peace
      • Gość: calagan Re: Anglik i Czech na treningu Legii IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.05.04, 15:03
        Radek Oprisal - właśnie z Interu. Tyle że nie z Mediolanu, lecz z
        > Bratysławy.

Byłem ostatnio
        > w Czechach

Chodzi o te dwa kawalki. Ja sie domyslam, ze dziennikarz nie zacytowal
        doslownie wypowiedzi Sochy, a nawet jesli Socha tak powiedzial, to uzyl skrotu
        myslowego. Dla debili jest to zbyt skomplikowane, zeby zrozumiec. Byl w
        Czechach, a ze Bratyslawa blisko granicy z Pepiczkami, to i tam zajrzal
        zobaczyc tego Radka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka