Dodaj do ulubionych

Naruszanie art. 54 Konstytucji!

21.07.11, 23:49
Zamieściłem wątek o tej samej treści posługując się nickiem andrzejdziaba w związku z blokowaniem moich połączeń za pośrednictwem poczty elektronicznej z CSW Zamek Ujazdowski. Kilkakrotnie wątki zosatły wykasowane, a przedwczoraj zablokowano mi centralnie możliwość posługiwania się tym loginem. Tym razem posłużyłem sie danymi mojego dziadka, który zapewne przewraca się w grobie, obserwując z zaświatów, co się u nas dzieje. Złożę doniesienie do organów ścigania na bezprawne praktyki "GW" i stojącą za tym agenturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:34
      z niecierpliwoscia czekamy na skan zawiadomienia
      • konraddziaba Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 22.07.11, 03:09
        Gość portalu: BUC napisał(a):

> z niecierpliwoscia czekamy na skan zawiadomienia

Zrobiłem to po zablokowaniu mnie przez CSW Zamek Ujazdowski. Zablokowanie możliwości zalogowania się dołączę tylko do wczesniejszego zawiadomienia.
        • jan-w Uwaga! 22.07.11, 05:51
          Dzisiaj w TV mają transmitować zatrzymanie przez CBŚ całej dyrekcji CSW Z.U. za złamanie konstytucji przez blokadę loginu. Oby tylko nie poszło jak z Blidą...
          • konraddziaba Re: Uwaga! 22.07.11, 07:51
            jan-w napisał:

> Dzisiaj w TV mają transmitować zatrzymanie przez CBŚ całej dyrekcji CSW Z.U. za
            > złamanie konstytucji przez blokadę loginu. Oby tylko nie poszło jak z Blidą...
            >

Trzeba by zamknąć sporą część przedstawicieli władzy ustawodawczej, wykonawczej i sądowniczej w Polsce za nie przestrzeganie prawa, naruszanie go i niewłaściwie stosowanie.
            • Gość: BUC Re: Uwaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 19:13
              konraddziaba napisał:
              Trzeba by zamknąć sporą część przedstawicieli władzy ustawodawczej, wykonawczej i sądowniczej w Polsce za nie przestrzeganie prawa, naruszanie go i niewłaściwie stosowanie.

Za nieprzestrzeganie zasad poprawnej pisowni zamykaja w szkole. Na kolejny rok.
              • julianditrych Re: Uwaga! 22.07.11, 21:29
                Gość portalu: BUC napisał(a):

> konraddziaba napisał:
                > Trzeba by zamknąć sporą część przedstawicieli władzy ustawodawczej, wykonawczej
                > i sądowniczej w Polsce za nie przestrzeganie prawa, naruszanie go i nie
                > właściwie stosowanie.
                >
                > Za nieprzestrzeganie zasad poprawnej pisowni zamykaja w szkole. Na kolej
                > ny rok.

Powiedz to niedouczonym przedstawicielom władzy ustawodawczej, wykonawczej i sądowniczej. Esbecja pilnująca "porządku" na forach "GW" zablokowała login dziadka Konrada. Teraz kolej na Juliana. Zginął w sowieckim łagrze w Nowosybirsku w 1949 r.
                • snajper55 Re: Uwaga! 23.07.11, 01:01
                  julianditrych napisał:

> Esbecja pilnująca "porządku" na forach "GW" zablokowała login dziadka Konrada.

Niech dziadek Konrad napisze w tej sprawie do Michnika.

S.
            • jan-w Re: Uwaga! 22.07.11, 19:34
              Ciągle zapominam że używanie emotikonów jest jednak niezbędne.
              • snajper55 Re: Uwaga! 23.07.11, 01:02
                jan-w napisał:

> Ciągle zapominam że używanie emotikonów jest jednak niezbędne.

Czasem nawet stado emotikonów nie wystarczy.

S.
    • Gość: antydziaba pierdu, pierdu IP: 109.206.210.* 22.07.11, 01:10
      sranie w banie
      • konraddziaba Re: pierdu, pierdu 22.07.11, 03:10
        Gość portalu: antydziaba napisał(a):

> sranie w banie

Popierasz takie praktyki?
    • julianditrych Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 22.07.11, 21:33
      Wraz z moimi zacnymi przodkami opuszczam niegościnne miejsce, jakim są fora "GW". Szkoda na nie czasu. Przechodzimy wraz zmoimi przyjaciółmi do działań konkretnych i realnych dla odbudowy narodowej i patriotycznej tożsamości Polski i Polaków.
    • Gość: jacek podszywanie sie pod osoby zmarle to IP: *.speed.planet.nl 23.07.11, 08:12
      przestepstwo kryminalne scigane z urzedu
      • julianditrych Re: podszywanie sie pod osoby zmarle to 23.07.11, 10:45
        Gość portalu: jacek napisał(a):

> przestepstwo kryminalne scigane z urzedu

Powiedz to tym, którzy pod przybranymi nazwiskami udają, że są Polakami.
        • Gość: jacek podszywanie sie pod osoby zmarle to IP: *.speed.planet.nl 24.07.11, 09:30
          > Powiedz to tym, którzy pod przybranymi nazwiskami udają, że są Polakami.

a fe tak mowic o JP II !!! i to jeszcze majac niepolskie nazwisko !!!

• Gość: j.bartosiewicz od Ojca swietego to wara ci burku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 10:12
            zawsze kiedy sa pokazane matactwa szechterowki to jakis pejs musi wcinac z obelgami wobec naszego Ojca Swietego
            • julianditrych Re: od Ojca swietego to wara ci burku 24.07.11, 10:22
              Gość portalu: j.bartosiewicz napisał(a):

> zawsze kiedy sa pokazane matactwa szechterowki to jakis pejs musi wcinac z obel
              > gami wobec naszego Ojca Swietego

Dziękuję Ci Przyjacielu za stosowną reakcję. Ja nawet nie zamierzałem mu odpowiadać na prymitywną prowokację. Odpowiedziałem inaczej. Pozdrawiam. Andrzej Dziąba.
            • Gość: jacek czemu krzempus podpisuejsze sie kradzionym nazwisk IP: *.speed.planet.nl 24.07.11, 10:41
              nazwiskeim ???

nie lepeij - wojciech krzempek, property development smolna ???

i jeszcze wycierasz sobie gebe JP II, oszuscie !!!
          • julianditrych Prawdziwe i nie ukrywane korzenie! 24.07.11, 10:20

> > Powiedz to tym, którzy pod przybranymi nazwiskami udają, że są Polakami.
            >
            > a fe tak mowic o JP II !!! i to jeszcze majac niepolskie nazwisko !!!

Nie manipuluj! Jestem wysokiej klasy specjalistą od pozyskiwania informacji, weryfikowania jej oraz zastosowania. Julian Ditrych przybył wraz ze swoimi rodzicami w XIX wieku z Westfalii na teren obecnej Białorusi (Grodno). Tam poznał i ożenił się z Heleną Girdziej. To moi dziadkowie ze trony matki Niny Ditrych. Konrad Dziąba ożenił się z Bertą Karczewską i zamieszkał wraz z nią w Rożentalu na Mazurach. To dziadkowie ze strony ojca. Zapytaj Redaktora Naczelnego "GW", jakie jest jego prawdziwe nazwisko oraz korzenie? Zapytaj tez, dlaczego blokuje mi się dostęp do forum "GW" w całej Polsce. To skandal na skalę światową. Andrzej Dziąba.
            • Gość: jacek jednym slowem niemiecki Zyd ... IP: *.speed.planet.nl 24.07.11, 10:42
              zazdrosci poslkim Zydom
              • julianditrych Re: jednym slowem niemiecki Zyd ... 24.07.11, 11:13

> zazdrosci poslkim Zydom

Julian Ditrych był wyznania ewangelickiego, a Jego przyszła żona Helena Girdziej prawosławnego. Czworo swoich dzieci wychowali w wierze prawosławnej. Wokół nich żyli zgodnie ze sobą Polacy, Bałorusini, Żydzi. Tak powinno być i teraz.
                • Gość: jacek buaahahahaha - ne ma to jak zgodne pogromy IP: *.speed.planet.nl 25.07.11, 18:54
                  ktore ramie w ramie urzadzali prawoslawni i protestanci na Kresach

• julianditrych Re: buaahahahaha - ne ma to jak zgodne pogromy 25.07.11, 19:35

> ktore ramie w ramie urzadzali prawoslawni i protestanci na Kresach

Pogromy to Wy urządzaliście, tylko po cichu.
                    • Gość: jacek buaahahahaha - ne ma to jak zgodne pogromy IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 07:28
                      > Pogromy to Wy urządzaliście, tylko po cichu.

nie da sie pogromu po cichu urzadzic ... dobrze wiesz
                      • julianditrych Re: buaahahahaha - ne ma to jak zgodne pogromy 26.07.11, 11:41

> > Pogromy to Wy urządzaliście, tylko po cichu.
                        >
                        > nie da sie pogromu po cichu urzadzic ... dobrze wiesz

... cudzymi rękami. "Nam nie wolno zabijać" (Kajfasz)
                        • Gość: jacek buaahahahaha - ne ma to jak zgodne pogromy IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 19:33
                          jak w Jedwabnem rekami Polakow ???
                          • julianditrych Nie Polaków! 26.07.11, 19:59

> jak w Jedwabnem rekami Polakow ???

Gdyby rękami Plaków to Lech kaczynski nie zabloowałby ekshumacji.
                            • Gość: jacek Polakow jak najbardziej - w kazdym narodzie znajda IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 20:49
                              sie czarne owce

wez takiego krzempka z property development - co sie posluguje kradzionym nickiem - i swietnie sie z toba dogaduje - przypadek ???
                              • julianditrych Tylko Duch Św. da radę! 26.07.11, 21:26

> sie czarne owce
                                >
                                > wez takiego krzempka z property development - co sie posluguje kradzionym nicki
                                > em - i swietnie sie z toba dogaduje - przypadek ???

Hymn do Ducha Świętego

O Stworzycielu, Duchu, przyjdź,
                                Nawiedź dusz wiernych Tobie krąg.
                                Niebieską łaskę zesłać racz
                                Sercom, co dziełem są Twych rąk.

Pocieszycielem jesteś zwan
                                I najwyższego Boga dar.
                                Tyś namaszczeniem naszych dusz,
                                Zdrój żywy, miłość, ognia żar.

Ty darzysz łaską siedemkroć,
                                Bo moc z prawicy Ojca masz,
                                Przez Boga obiecany nam,
                                Mową wzbogacasz język nasz.

Światłem rozjaśnij naszą myśl,
                                W serca nam miłość świętą wlej
                                I wątłą słabość naszych ciał
                                Pokrzep stałością mocy Twej.

Nieprzyjaciela odpędź w dal
                                I Twym pokojem obdarz wraz.
                                Niech w drodze za przewodem Twym
                                Miniemy zło, co kusi nas.

Daj nam przez Ciebie Ojca znać,
                                Daj, by i Syn poznany był.
                                I Ciebie, jedno tchnienie Dwóch,
                                Niech wyznajemy z wszystkich sił.

# Ciąg dalszy nowenny

Powrót do Strony Głównej

• Gość: j.bartosiewicz modle ze sie ciebie - widac ze emigracja to ciezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 12:28
                los i nie wszyscy moga sie powstrzymac od alkoholu juz z samego rana

moja rada to znajdz polska parafie - na pewno gdzies tam jest, pojdz do spowiedzi i przyjmij Eucharystie - od razu poczujesz sie lepiej

a ja zmowie za ciebie dzisiaj dwie koronki do Najswietszej Maryji Panny

• julianditrych Re: modle ze sie ciebie - widac ze emigracja to c 24.07.11, 13:32

> los i nie wszyscy moga sie powstrzymac od alkoholu juz z samego rana
                  >
                  > moja rada to znajdz polska parafie - na pewno gdzies tam jest, pojdz do spowied
                  > zi i przyjmij Eucharystie - od razu poczujesz sie lepiej
                  >
                  > a ja zmowie za ciebie dzisiaj dwie koronki do Najswietszej Maryji Panny
                  >
                  Jeśli o mnie chodzi, nie przebywam na emigracji. Chciano by, abym wyemigrował. Fizycznie, psychicznie, uczuciowo i duchowo jestem w Polsce, a wirtualnie na www.ideaconsulting.pl Pozdrawiam. Andrzej Dziąba.
                  • Gość: BUC Re: modle ze sie ciebie - widac ze emigracja to c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 16:53
                    Rany, balkot gorszy niz na Krakowskim...
                    • Gość: j.bartosiewicz chodzi o jacka - ale nawet Szawel sie nawrocil na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 17:04
                      drodze do Damaszku wiec nawet ta szmata ktora zniewaza w co drugim poscie Ojcia Swietego ma szanse na przejrzenie na oczy.

Niejeden z dawnych esbekow albo kapusty ktora wydawala patriotow juz sie nawrocila i ma przebaczenie od prawdziwych chrzescijan

i za to modle sie rowniez w intencji "jacka" mimo ze z jego ust plyna obelgi i zniewagi zeby Chrystus sprowadzil go na wlasciwa droge
                      • julianditrych Re: chodzi o jacka - ale nawet Szawel sie nawroci 24.07.11, 17:48

> drodze do Damaszku wiec nawet ta szmata ktora zniewaza w co drugim poscie Ojcia
                        > Swietego ma szanse na przejrzenie na oczy.
                        >
                        > Niejeden z dawnych esbekow albo kapusty ktora wydawala patriotow juz sie nawroc
                        > ila i ma przebaczenie od prawdziwych chrzescijan
                        >
                        > i za to modle sie rowniez w intencji "jacka" mimo ze z jego ust plyna obelgi i
                        > zniewagi zeby Chrystus sprowadzil go na wlasciwa droge

Rozumiem. Szaweł z Tarsu nawrócił się tylko dlatego, że był ideowcem. On wierzył w to, co robił, będąc faryzeuszem. Klasyczny faryzeusz nie wierzy w to, co robi i może się nigdy nie nawrocić.
                        • Gość: jacek Szawel nie byl faryzeuszem .... IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 20:54
                          a faryzeusze nie mieli nic wspolnego z ich obrazem w tzw ewangeliach

tak jak PiS ciska oskarzeniami na PO, by sie makretingowo odroznic, tak i gminy wczesnochrzescijanskie ciskaly oskarzenia na konkurencyjne grupy religijne

stad tyle w "ewangelich" sprzecznosci - bo to sa pamflety polityczne pisane na potrzeby chwili
                          • julianditrych Re: Szawel nie byl faryzeuszem .... 26.07.11, 21:28

> a faryzeusze nie mieli nic wspolnego z ich obrazem w tzw ewangeliach
                            >
                            > tak jak PiS ciska oskarzeniami na PO, by sie makretingowo odroznic, tak i gminy
                            > wczesnochrzescijanskie ciskaly oskarzenia na konkurencyjne grupy religijne
                            >
                            > stad tyle w "ewangelich" sprzecznosci - bo to sa pamflety polityczne pisane na
                            > potrzeby chwili

Hymn o miłości
                            13 1 Gdybym mówił językami ludzi i aniołów*,
                            a miłości bym nie miał,
                            stałbym się jak miedź brzęcząca
                            albo cymbał brzmiący.
                            Gdybym też miał dar prorokowania
                            i znał wszystkie tajemnice,
                            i posiadł wszelką wiedzę,
                            i wiarę miał tak wielką, iżbym góry przenosił*,
                            a miłości bym nie miał –
                            byłbym niczym.
                            I gdybym rozdał na jałmużnę całą majętność moją,
                            a ciało wystawił na spalenie*,
                            lecz miłości bym nie miał,
                            nic mi nie pomoże.
                            Miłość cierpliwa jest,
                            łaskawa jest.
                            Miłość nie zazdrości,
                            nie szuka poklasku,
                            nie unosi się pychą;
                            5 nie jest bezwstydna,
                            nie szuka swego,
                            nie unosi się gniewem,
                            nie pamięta złego;
                            6 nie cieszy się z niesprawiedliwości,
                            lecz współweseli się z prawdą.
                            7 Wszystko znosi,
                            wszystkiemu wierzy,
                            we wszystkim pokłada nadzieję,
                            wszystko przetrzyma.
                            8 Miłość nigdy nie ustaje,
                            (nie jest) jak proroctwa, które się skończą,
                            choć zniknie dar języków
                            i choć wiedzy (już) nie stanie.
                            9 Po części bowiem tylko poznajemy
                            i po części prorokujemy.
                            10 Gdy zaś przyjdzie to, co jest doskonałe,
                            Zniknie to, co jest tylko częściowe.
                            11 Gdy byłem dzieckiem,
                            mówiłem jak dziecko,
                            czułem jak dziecko,
                            myślałem jak dziecko.
                            Kiedy zaś stałem się mężem,
                            wyzbyłem się tego co dziecinne.
                            12 Teraz widzimy jakby w zwierciadle, niejasno;
                            wtedy zaś (ujrzymy) twarzą w twarz.
                            Teraz poznaję po części,
                            Wtedy zaś będę poznawał tak, jak sam zostałem poznany*.
                            13 Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość – te trzy:
                            największa z nich (jednak) jest miłość.

• Gość: jacek kazdy twoj post dowodzi, ze sie nie zgadzasz IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 21:57
                              z wlasnie przytoczony hymnem
                              • julianditrych Re: kazdy twoj post dowodzi, ze sie nie zgadzasz 27.07.11, 07:13

> z wlasnie przytoczony hymnem

Zgadzam się z tym, co jest naistotniejszym przeslaniem nie tylko "Hymnu o miłości", że miłość wszystko zwycięży. Pozdrawiam. Andrzej Dziąba.
                      • Gość: jacek krzempus, jakbys sie podpisywal swoim nazwiskiem IP: *.speed.planet.nl 25.07.11, 18:51
                        a nie kradzionym to moze bylbys choc ciut wiarygodny w swoim zawodzeniu

a tak - property development ze smolnej moze sobie te plachty "sprzedam" wywieszac - i tak nikt niczego nie kupi
                        • Gość: j.bartosiewicz o czym to jest ajwaj ? jakis geszeft nie poszedl ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 20:04
                          • Gość: jacek plachty "sprzedam" mokna w deszczu a ty krzempus IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 07:29
                            sie pytasz czy ci geszeft nie poszedl

nie ma to jak poczucie humoru smolnej podszywki

property development ze smolnej lepiej omijac z daleka
                • Gość: jacek krzempus - psie glosy nie ida pod niebiosy IP: *.speed.planet.nl 25.07.11, 18:52
                  najpierw zacznij sie podpisywac swoim nazwiskiem - a nie kradzionym
                  • julianditrych Re: krzempus - psie glosy nie ida pod niebiosy 25.07.11, 19:21

> najpierw zacznij sie podpisywac swoim nazwiskiem - a nie kradzionym

Powiedz tym Twoim, żeby mnie odblokowali. Niech nie boją się prawdy. Wyzwoli ich.
                    • Gość: j.bartosiewicz to jakis wulgarny pejs zwiazany z administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 19:54
                      forum - dlatego moze sobie pozwalac na wulgarny, knajacki jezyk oraz zniewazanie Kosciola oraz Ojca Siwietego, bo go zacheca do tego redakcja gazety.
                      A ci ktorzy pokazuja mu jego zezwierzecenie sa bezlitosnie przesladowani przed administracje tego forum w imie solidarnosci rasowej
                      • julianditrych Re: to jakis wulgarny pejs zwiazany z administrac 25.07.11, 21:37

> forum - dlatego moze sobie pozwalac na wulgarny, knajacki jezyk oraz zniewazani
                        > e Kosciola oraz Ojca Siwietego, bo go zacheca do tego redakcja gazety.
                        > A ci ktorzy pokazuja mu jego zezwierzecenie sa bezlitosnie przesladowani przed
                        > administracje tego forum w imie solidarnosci rasowej

Poradzimy sobie z nimi. Moje dossier na www.ideaconsulting.pl
                      • Gość: jacek krzempus - jedyny kosciol z jakim jestes zwiazany IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 07:31
                        to swiatynia zlotego cielca

i gdybym byl zwiazany z administracja to twoje nedzne podszywki dawno by byly usuniete

property development ze smolnej lepiej omijaj z daleka

• Gość: j.bartosiewicz this is business responsibility question & Fermat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:05
                          security

wazne jest zeby byc w zgodzie z zasadami i wartosciami moralnymi biznesu

google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google ,google, google google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google ,google, google
                          • Gość: jacek krzempus - lapowka to twoja specjalnosc IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 20:47
                            zadne pomowienia - co ciekawe pod kradzionym nazwiskiem - nie pomoga w twoje przegranej sytuacji

plachty "sprzedam" beda wisiec az do czasu rozbiorki - nikt nie kupi nielegalnie postawionych mieszkan
                            • Gość: j.bartosiewicz false bribe accusations are not proffesional IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 21:42
                              that will not help you

po prostu trzeba zyc uczciwie zgodnie z Dekalogiem i
                              zasadami wiary a zycie stanie sie proste i radosne

i o to sie modle w twojej intencji kazdego dnia

google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google ,google, google google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google, google ,google, google
                              • Gość: jacek zgadza sie - ale ciebie krzempus, poslugujacy sie IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 21:54
                                kradzionym nickiem mozna oskarzyc wylacznie prawdziwie i profffffesjonalnie

a przy okazji - dekalogo to dziesiec, w obecnej wersji "dekalogu" przykazan zostalo 9 !!!

ale to i tak za duzo dla 'polskich' deweloperow
        • zasnij15 Re: podszywanie sie pod osoby zmarle to 03.08.11, 11:48
          julianditrych napisał:

> Gość portalu: jacek napisał(a):
          >
          > > przestepstwo kryminalne scigane z urzedu
          >
          > Powiedz to tym, którzy pod przybranymi nazwiskami udają, że są Polakami.

Dokładnie tak tylko że tutaj układ jest chroniony a jak ktoś więcej napisze to go blokują mimo że jest wolność słowa z drugiej strony widać inaczej jak ktoś ubliża innym lub politykom z innej opcji mniej przyjaznej PO nie ponosi odpowiedzialności za to , a jak ktoś napisze o nieuczciwych sędziach i innym to dają mu blok .Jak widać gołym okiem w tym kraju nawet demokracja inaczej jest postrzegana , więc już nie dziwią mnie w sądach wyroki z kapelusza i arogancja urzędników tak państwowych jak i publicznych
      • zasnij15 Re: podszywanie sie pod osoby zmarle to 03.08.11, 11:53
        @ do jacek

chłopczyku pomyśl nick to mogę mieć jaki chcę i nie jest to podszywanie się pod kogoś nick wybiera się jaki się lubi więc nie zabieraj głosu jak nie rozruzniasz pojęcia nick to biegusiem się dowiedzieć i nie straszyc innych a tym straszeniem przypominasz mi ludzi nieudolnych w tym kraju . To ciebie powinni zamknąć bo przemoc jest zabroniona a co robisz?
    • zasnij15 Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 10:27
      Człowieku na forum PO zawsze usuną ci to co dla nich nie wygodne . Olej takie partyjne forum
      • julianditrych Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 10:46
        zasnij15 napisał:

> Człowieku na forum PO zawsze usuną ci to co dla nich nie wygodne . Olej takie p
        > artyjne forum

Właśnie tak robię Sławku. Idziemy razem z "Ojcowizną" do wyborów. Pozdrawiam. Andrzej Dziąba.
        • jan-w Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 18:34
          julianditrych napisał:

> zasnij15 napisał:
          >
          > > Człowieku na forum PO zawsze usuną ci to co dla nich nie wygodne . Olej t
          > akie p
          > > artyjne forum
          >
          > Właśnie tak robię Sławku. Idziemy razem z "Ojcowizną" do wyborów. Pozdrawiam. A
          > ndrzej Dziąba.

Dyskusja z samym sobą pod 2 nickami ;-) Powodzenia w wyborach! Wszystkim waszym jednemu kandydatom!
          • julianditrych Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 19:38
            jan-w napisał:

> julianditrych napisał:
            >
            > > zasnij15 napisał:
            > >
            > > > Człowieku na forum PO zawsze usuną ci to co dla nich nie wygodne .
            > Olej t
            > > akie p
            > > > artyjne forum
            > >
            > > Właśnie tak robię Sławku. Idziemy razem z "Ojcowizną" do wyborów. Pozd
            > rawiam. A
            > > ndrzej Dziąba.

>
            > Dyskusja z samym sobą pod 2 nickami ;-) Powodzenia w wyborach! Wszystkim waszym
            > jednemu kandydatom!

Mylisz się. Sławomir Kropisz jest przedstwiielem OROB w inicjatywie wyborczej "Ojcowizna". Zajrzyj na www.ojcowizna-stronnictwoludowe.pl Znajdziesz go równiez bardzo aktywnego na Facebooku.
            • jan-w Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 19:53
              Szkod że nie przeczytałeś mojego posta przed udzieleniem odpowiedzi.
              Jak łatwo zauważyć chodziło o nicki "zasnij15" i "andrzejdziaba".
              Kim są Kropisz, OROB i Ojcowizna, nic mnie nie obchodzi. W Polsce są tysiące kanapowych grupek i śledzenie składu tego folkloru to strata czasu.
              • julianditrych Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 21:25
                jan-w napisał:

> Szkod że nie przeczytałeś mojego posta przed udzieleniem odpowiedzi.
                > Jak łatwo zauważyć chodziło o nicki "zasnij15" i "andrzejdziaba".
                > Kim są Kropisz, OROB i Ojcowizna, nic mnie nie obchodzi. W Polsce są tysiące k
                > anapowych grupek i śledzenie składu tego folkloru to strata czasu.

"Zasnij15" to Sławomir Kropisz. Mój osobisty login "andrzejdziaba" został zablokowany przez "GW". Posłużyłem się danymi mojego dziadka Konrada, ale też mi zablokowano. Teraz piszę jeszcze pod loginen drugiego dziadka. Jeszcze nie zablokowano. OROB to Obywaatelski Ruch Obrony Bezrobotnych, który w połowie poprzedniej dekady był bardzo silną organizacją. Po wyborach prezydenckich w 2005 r., w których kandydowal Adam Słomka popierany przez OROB, organy ścigania podjęły działania przeciwko tej organizacji Przesłuchano ponad 70 tys. osób, zgromadzono tysiące akt. Dopiero przed miesiącem akt oskarżenia spreparowany przez Prokuraturę Okręgową w Gliwicach trafił do sądu. Oskarżenie to między innymi Adam Słomka oraz Prezes OROB Zygmunt Miernik. Oskaża się ich o kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. OROB jest członkiem grupy inicjatwnej "Ojcowizna".
                Stronnictwo Ludowe "Ojcowizna" ma swój początek w strajkach ustrzycko-rzeszowskich. Jest to zdrowy organizm polityczny reprezentujący już nie tylko interesy polskicej wsi. To nie coś takiego jak PSL, które jest spadkobiercą ZSL - wiejskiej przybudówki PZPR.
                Kanapowe formacje polityczne to PO, PiS, SLD oraz PSL i szkoda na nie czasu. Poskę trzeba zorganizować od nowa bez udziału "okrągłostołowych" szulerów. Amen.
                • jan-w Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 23.07.11, 21:59
                  Czyli wszystkie te nicki to ty sam. Pewnie cała twoja partia podobnie.

> Kanapowe formacje polityczne to PO, PiS, SLD oraz PSL
                  Nie wiesz zapewne co to znaczy "kanapowe"? Takie których uczestnicy mieszczą się na jednej kanapie. Nie da się tego powiedzieć o PO, PIS ani PSL. Natomiast da się o pojedynczym człowieku który udaje wielu.

Z mojej strony EOT. Nie kopie się leżącego.
                  • julianditrych Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 24.07.11, 07:17
                    jan-w napisał:

> Czyli wszystkie te nicki to ty sam. Pewnie cała twoja partia podobnie.
                    >
                    > > Kanapowe formacje polityczne to PO, PiS, SLD oraz PSL
                    > Nie wiesz zapewne co to znaczy "kanapowe"? Takie których uczestnicy mieszczą si
                    > ę na jednej kanapie. Nie da się tego powiedzieć o PO, PIS ani PSL. Natomiast da
                    > się o pojedynczym człowieku który udaje wielu.
                    >
                    > Z mojej strony EOT. Nie kopie się leżącego.

Bredzisz człowieku. Ci impotenci z PO, PiS, SLD oraz PSL nadają się tylko do kanapowych dyskusji. Na pewno ne mają predyspozycji do rządzenia.
                    • Gość: kixx jutrzenko swobody IP: *.acn.waw.pl 24.07.11, 18:01
                      po krotkiej lekturze twoich postow wiem na pewno,iz Polska,nasza Ojczyzna,czeka na kogos takiego jak Ty
                      • julianditrych Re: jutrzenko swobody 24.07.11, 18:58

Gość portalu: kixx napisał(a):

> po krotkiej lekturze twoich postow wiem na pewno,iz Polska,nasza Ojczyzna,czeka
                        > na kogos takiego jak Ty

Poważnie tak myślisz?
    • julianditrych Zaproszenie! 26.07.11, 06:00

Dnia 23-07-2011 o godz. 6:59 Zbigniew Rutkowski <wolna-polska@wp.pl> napisał(a):
      > GRUPA ROBOCZA POWOŁUJE KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW "OJCOWIZNA"
      > Następne zebranie Grupy Roboczej, Zespołu Doradców i Autorytetów oraz
      > Komitetu Wyborczego Wyborców "Ojcowizna" odbędzie się w dniu 31 lipca
      > br. (niedziela) o godz. 13.00 w Warszawie w sali konferencyjnej przy
      > kościele p.w. św. Stanisława Kostki na Żoliborzu (ul. Hozjusza 2) i
      > będzie poprzedzone mszą św. o godz. 11.30 koncelebrowaną z udziałem ks.
      > Stanisława Małkowskiego. Po mszy św. złożone zostaną wieńce i wiązanki
      > na grobie bł. ks. Jerzego Popiełuszki.
      >
      > Kontakt:
      > Stronnictwo Ludowe "OJCOWIZNA"
      > tel. kom. 0 513 283 345
      > e-mail: slojcowizna@wp.pl

• Gość: j.bartosiewicz to bardzo ciekawa idee dla dobra Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 09:46
        msza koncelebrowana przez ks Malkowskiego jest zawsze wielkim rpzezyciem duchowym
        • julianditrych Re: to bardzo ciekawa idee dla dobra Polski 26.07.11, 11:42

> msza koncelebrowana przez ks Malkowskiego jest zawsze wielkim rpzezyciem duchow
          > ym

Zgadza się.
        • Gość: jacek chyba dla pazernych deweloperow, krzempus IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 19:32
          dla dobra Polski to deweloperskkie podszywki powinny spedzic 10 lat w pierdlu - w nagrode za korumpowanie urzednikow

• Gość: j.bartosiewicz pejsy zawsze chca zamykac polskich patriotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:02
            jak w ich najlepszych latach 50 kiedy pod ochrona sowietow grasowaly ich w Polsce cale bandy

ale nawet teraz widac ze pejsom marzy sie znowy stalinowski terror jaki ich tatule i dziadki urzadzily Polakom po wojnie
            • Gość: jacek jakby nie bylo zalozycielem kosciola na ktory sie IP: *.speed.planet.nl 26.07.11, 20:45
              tak powolujesz by przeciez pejsaty
            • julianditrych Re: pejsy zawsze chca zamykac polskich patriotow 26.07.11, 21:30

> jak w ich najlepszych latach 50 kiedy pod ochrona sowietow grasowaly ich w Pols
              > ce cale bandy
              >
              > ale nawet teraz widac ze pejsom marzy sie znowy stalinowski terror jaki ich tat
              > ule i dziadki urzadzily Polakom po wojnie

Zmienili metody.
    • lubawa1 offtopicznie 26.07.11, 21:56
      To jest Dziąba, przez ą. Tak jak Dziąba, Dziąba, głupia trąba.

A ja myślałem, że to Dziaba. Tak jak Dziaba, Dziaba, gruba baba.

• julianditrych Re: offtopicznie 27.07.11, 07:15
        lubawa1 napisał:

> To jest Dziąba, przez ą. Tak jak Dziąba, Dziąba, głupia trąba.
        >
        > A ja myślałem, że to Dziaba. Tak jak Dziaba, Dziaba, gruba baba.
        >

Tak jak "Lubawa zabawa" np.
      • 0ffka Re: offtopicznie 30.07.11, 16:18
        Dziąba = Trąba!
    • 0ffka CSW świruje na forach Gazety... 30.07.11, 19:25
      Nowa akcja-prowokacja CSW?
      • andrzej.dziaba Re: CSW świruje na forach Gazety... 30.07.11, 19:57
        0ffka napisała:

> Nowa akcja-prowokacja CSW?

Wolałbym nie. Czasami nie chcę, ale muszę. Kiedy ktoś mnie ignoruje albo zbywa, nie zawsze jestem wspaniałomyślny, aby nic z tym nie zrobić.
      • andrzej.dziaba Re: CSW świruje na forach Gazety... 30.07.11, 21:18
        0ffka napisała:

> Nowa akcja-prowokacja CSW?

Coś wiesz n.t. temat?
    • zygmuntmiernik Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 07.08.11, 18:20
      "GW", która powstała za związkowe pieniądze to przykład złodziejskiej transformacji. potraficie tylko kraść, kłamac, oszukiwac i kneblować usta, które mówią prawdę.
      • andrzej-dziaba Re: Naruszanie art. 54 Konstytucji! 08.08.11, 08:16
        zygmuntmiernik napisał:

> "GW", która powstała za związkowe pieniądze to przykład złodziejskiej transform
        > acji. potraficie tylko kraść, kłamac, oszukiwac i kneblować usta, które mówią p
        > rawdę.

Zgadzam się z Tobą Zygmunt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka