Dodaj do ulubionych

I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodowski...

IP: *.biznes.mm.pl 01.12.11, 13:34
Ch...e złamane a nie radni.
Obserwuj wątek
    • Gość: oiooo porażka... IP: 194.156.48.* 01.12.11, 13:35
      • Gość: mzb Przelecisz szybko Skłodowską... IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 01.12.11, 13:40
        i jesteś na Białołęce :)
        • Gość: ag Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: 94.75.88.* 01.12.11, 14:07
          wnioskuje za opublikowaniem listy kto jak głosował! wtedy będziemy wiedzieli kto nie wypełnia woli mieszkańców i na kogo NIE GŁOSOWAĆ w przyszłych wyborach!!!
          • Gość: M Pani Nehrebecka zapłaci za taki ośli upór... IP: 193.109.212.* 01.12.11, 14:24
            ... w najbliższych wyborach. Ludzie jej to zapamiętają, że wbrew woli 90% Warszawiaków forsowała swój pomysł...
            • koham.mihnika.copyright jest Poniatoszczak, byl Kierbedzia, komu qwa 01.12.11, 23:16
              przeszkadza Marysia?
              Jakby pisdzielce zrobili lechomarii to byscie musieli czapki przed wjazdem zdejmowac.
              • rlnd Re: jest Poniatoszczak, byl Kierbedzia, komu qwa 02.12.11, 13:34
                Wiesz, to nie za bardzo chodzi o patronke mostu, tylko o to w jak bezczelny sposob radni zignorowali wyniki ankiety - czyli glosy mieszkancow.
          • Gość: Aga A ja i tak będę mówić Północny IP: *.acn.waw.pl 01.12.11, 14:31
            Dla mnie to jest Most Północny i tak będę mówić
            • Gość: tak Re: A ja i tak będę mówić Północny IP: 92.60.130.* 01.12.11, 14:35
              Zapisujcie się wszyscy, którzy będziecie się posługiwać nazwą Most Północny, w proteście przeciwko antyobywatelskiemu działaniu radnych: www.facebook.com/groups/mostpolnocny/
              • Gość: joj Już się rozpędziłem IP: *.aster.pl 01.12.11, 15:19
                Już się rozpędziłem i lecę na pejsbuka.
                Mam w rzyci jak się most będzie nazywał, tak samo jak jakieś śmieszne utarczki o nazwy rond.
                • simon_r A ja będe jeździł po północnym 01.12.11, 16:21
                  i mam gdzieś to co o tym sądzą urzędasy.
          • alejak Re: Przelecisz szybko Skłodowską... 01.12.11, 14:38
            To jedyny słuszny wniosek po zachowaniu "wybrańców narodu"
            • Gość: Kashpir_pl Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: 195.38.12.* 01.12.11, 15:54
              Wracając z Białołęki przelecisz szybko Curie...
              • rydzyk_fizyk Re: Przelecisz szybko Skłodowską... 01.12.11, 20:54
                Kurię?
                To podpada chyba pod znieważenie uczuć religijnych ;)
          • Gość: BAires Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: *.175.156.21.bialan.pl 01.12.11, 14:55
            ja bym nie czekał do następnych wyborów. Wystarczą podpisy 10% uprawnionych do głosowania warszawiaków i można zrobić referendum w sprawie odwołania rady warszawy. Mieszkańcy z pewnością podziękowaliby już teraz za te nazwy ale i za ceny biletów komunikacji miejskiej i ceny innych usług świadczonych przez miasto. Swoją drogą to Palikot i Ziobro jako że nie mają swoich przedstawicieli w radzie miasta mogliby uruchomić swoje młodzieżówki do zbierania podpisów. tylko by dobrze na tym wyszli.
            • asperamanka Re: Przelecisz szybko Skłodowską... 01.12.11, 15:03
              Dobry pomysł. Tylko że te 10%, to pewnie jakieś 100 tysięcy ludzi. Za samą nazwę ludzie nie będą dość wściekli, żeby podpisywać. Ale jakby tak zbierać podpisy pod referendum, że na czas kadencji radni i władze miasta są skoszarowani bez przepustek, i nie dostają żadnego wynagrodzenia, a tylko wyżywienie wg stawki 8 zł dziennie, jak dla domów dziecka, to bym sam chodził po znajomych zbierać podpisy.
              • Gość: hydro Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: 212.120.136.* 01.12.11, 16:27
                Ja podpiszę. Nie za jedna nazwę, a co najmniej kilka (Radosław, ul. Matki Teresy z Kalkuty zamiast Budowslanej i tego typu kwiatki), a także za te zmiany, które dopiero przed nami. Dopiero się rozkręcają.
              • rydzyk_fizyk Re: Przelecisz szybko Skłodowską... 01.12.11, 20:42
                Też jestem za - przy okazji można obecną ekipę rozliczyć za brak koordynacji remontów.

A Nehrebecka niech się realizuje artystycznie w innych dziedzinach.
            • Gość: Obywatel To Gronkiewicz trzeba odwołać,nie radnych! IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 16:06
              Ona zawsze miała i ma ludzi w ....
            • Gość: chochoł Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: 78.133.191.* 01.12.11, 20:26
              Moim zdaniem nie ma co narzekać na ceny biletów - wystarczy wychylić nos z Warszawy i zobaczysz, że przez wiele lat mieliśmy komunikacyjne El Dorado, przynajmniej jeśli chodzi o ceny. W innych polskich miastach płaci się więcej za gorszą komunikację. Z kolei tuż za naszą zachodnią granicą ceny są już kilka razy wyższe, ale standard też sporo wyższy, zarobki także.
              A za samą nazwę nikomu nie będzie się chciało składać podpisu, to błahostka która nie spowoduje odwołania rady miasta
          • Gość: bleee Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 19:13
            Już wiadomo, kto jak głosował:
            forum.gazeta.pl/forum/w,484,131184166,,Kto_za_mostem_Marii_Sklodowskiej_Curie_kto_prz_.html?v=2
        • Gość: kudlaty Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: *.platangroup.com.pl 01.12.11, 15:11
          Byłoby ekstra, jakby się dało Skłodowską szybko przelecieć. Obawiam się jednak, że będzie jak z Grotem pieprzenia będzie minimum na godzinę...
        • Gość: Kashpir_pl Re: Przelecisz szybko Skłodowską... IP: 195.38.12.* 01.12.11, 15:56
          Panowie przelatują Skłodowską, panie przelatują Grota-Roweckiego :-)
        • asperamanka Re: Przelecisz szybko Skłodowską... 01.12.11, 16:43
          Gość portalu: mzb napisał(a):

> i jesteś na Białołęce :)

Jak się dobrze zastanowić, to masz 100% racji. Żeby szybko przelecieć Skłodowską, trzeba byłoby ją ekshumować. A za ekshumowanie w celu przelecenia to się dłuższy pobyt w Białołęce rzeczywiście należy. ;-)
    • actchris I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodowski... 01.12.11, 13:42
      No proszę .. myślałem że normą jest ogół a nie margines ... ludzie zdecydowali inaczej ale paru idiotów i tak zrobiło swoje .. i po co na nich głosować ...
      • Gość: Lu Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: 217.153.172.* 01.12.11, 13:55
        Podobnie jest z rondem Babka. Oficjalnie nazywa sie zgrupowania Radoslaw czy jakos tak a i tak ludzie nadal nazywaja je Babka.
      • asperamanka Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:58
        actchris napisał:

> No proszę .. myślałem że normą jest ogół a nie margines ... ludzie zdecydowali
        > inaczej ale paru idiotów i tak zrobiło swoje .. i po co na nich głosować ...

Ja tam nie wierzę że "paru idiotów". Bezinteresownie by się tak nie upierali, wbrew większości mieszkańców.

Tym się powinno zająć CBA. Ciekawe, kim do cholery jest ta "Curie-Skłodowska", skąd ma kasę, i ile dała radnym w płetwę, żeby jej imieniem most nazwali.
        • dd_heretyk Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 15:05
          @aspermanka: Ty ignorantko! Curie-Skłodowska była wybitnym, polskim kosmonautom! I była kobietą na dodatek! Nic mi nie wiadomo, czy dawała Kopernikowi. ;)
          • asperamanka Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 15:16
            Kobietą była? Poważnie? No patrz. Jak to pozory mylą. A ja jestem facetem. I to naprawdę na poważnie, możesz sprawdzić przecież, a nick jest męskim imieniem z pewnej książki SF, "Zimy Helikonii" Briana Aldissa. ;-)
        • Gość: Kashpir Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: 195.38.12.* 01.12.11, 15:59
          I jak doszło do tego że pewien poseł (chyba już były) biznesmen spod Piły ma w Warszawie stację metra nazwaną jego nazwiskiem. Skandal!
    • Gość: Wq...rwiony I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodowski... IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 13:42
      Pi...dolone urzędasy, k...wa weżcie się h...e za poważne sprawy, zamiast robić wbrew opini społeczeństwa.
      • ravenheart1 Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:40
        Gość portalu: Wq...rwiony napisał(a):

> Pi...dolone urzędasy, k...wa weżcie się h...e za poważne sprawy, zamiast robić
        > wbrew opini społeczeństwa.

tą nazwę to akurat nie urzędnicy wprowadzili, a radni których sami wybieraliśmy ...
        • Gość: Obywatel Urzędnicy HGW(Biuro Promocji)i ona sama!;-) IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 16:10
          Inaczej radna Nehrebecka byłaby w znacznej mniejszości...;-)
    • Gość: wqrwiony Dziki I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 13:46
      co za debile a nie radni !!!!
      Trzeba jeszcze były tą przeprawę nazwać:
      Most imienia Dziecka Niepoczętego Marii Skłodowskiej-Curie z Mostu Północnego !

Jakaś pista się uparła na tą pieprzoną Skłodowską-Curie i ni wuja nie chciała z tego zrezygnować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wszystko w tym mieście musi być popierd*olone na maksa !
      Rondo Radosława, Popiełuszki, Trasa AK, ul. Grodzieńska, Obrońców, Obrońców Helu, Obrońców Pokoju i Obrońców Tobruku...

TRUPY I MARTYROLOGIA PATRONUJĄ TEMU MIASTU !!!

A GDZIE MIASTO DLA ŻYWYCH PYTAM SIĘ RADNYCH ???
      CZY NIE CZUJECIE WSTYDU, ŻE KAŻDEJ ULICY PATRONUJE MARTWY CZŁOWIEK ???
      • Gość: ania Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: 80.50.234.* 01.12.11, 13:54
        Kolejny koszmarek to P+R Al. Krakowska, a szykują nam też szanowni radni zmianę nazwy stacji metra Świętokrzyska na Świętokrzyska Pasta
        • Gość: qqryq Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: *.ipartners.pl 01.12.11, 14:05
          No właśnie o tym słyszałem i nawet szukałem w internecie przepisu na tą pastę ale jakoś znaleźć nie mogłem. Może wy wiecie jak się robi Świętokrzyska Pastę?
          Niestety w tym kraju politycy nie rozumieją, że ich psim obowiązkiem jest słuchac ludzi. Proponuję , by od chwili wywieszenia zalepiać tablice z nazwa mostu na Most Północny.
          • asperamanka Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:53
            Świętokrzyskiej pasty się nie robi, bo to nie o danie chodzi.

Od białej pasty do zębów "Lechia" najlepiej schodziły siniaki pod oczami, i jacyś kombatanci którzy bili się na stacji Świętokrzyska chcą to upamiętnić. Albo jakoś tak ;-)
      • Gość: kot_kreskowy Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 14:23
        A kto ma patronować? Żywi? Jedziesz ulicą Jarosława Kaczyńskiego, skręcasz w Błaszczaka, potem w Hofmana, na rondzie Krukowej w prawo w Macierewicza i już jesteś przy ul. Najlepszego Ministra Zbigniewa Ziobro. Sorry, ale ja podziękuję.

A Skłodowskiej-Curie most się należy
        • sammler Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:49
          Gość portalu: kot_kreskowy napisał(a):

> A Skłodowskiej-Curie most się należy

Udowodnij. Że nie wystarczy instytut, patronowanie dwóm ulicom i szkołom oraz pomnik. Że musi mieć jeszcze most. I to akurat w Wa-wie, z którą wiele wspólnego nie miała i nikt jej z nią nie kojarzy.

S.
          • sammler Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:50
            Zapomniałem o ścieżce edukacyjnej.

S.
          • Gość: Obywatel Może się należy,ale czy ten akurat...;-) IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 16:12
          • jestem_z_kobry Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 22:29
            Skłodowska-Curie jako jedyny polski naukowiec dostałą nagrodę Nobla (i to dwukrotnie). Żadnemu innemu polskiemu naukowcowi to się nie udało. Trochę wstyd, że uczelnią w Polsce, który może poszczycić się największą liczbą noblistów (w sumie chyba z dziesięciu), jest Uniwersytet Wrocławski - wszyscy ci nobliści byli Niemcami. Wygląda więc na to, że Skłodowska była najwybitniejszym polskim naukowcem w XX wieku i drugim po Koperniku w dziejach. Nie mamy w narodzie wielu ludzi, którzy tyle wnieśli do rozwoju cywilizacji ludzkiej.
            • Gość: gość Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: *.elartnet.pl 02.12.11, 11:48
              Nikt tego nie kwestionuje. Po prostu nazwa jest teraz ZA DŁUGA i ZBYT SKOMPLIKOWANA. Tak jak zresztą większość tych pompatycznych nazw nadawanych przez pompatycznych radnych. Może powinien być "Most Marii", "Most Skłodowskiej" czy Most Curie", tak jak "Rondo Radka", " Ul. Teresy". Teraz, nawet z pełnymi imionami, nazwiskami i pseudonimami większość nie kojarzy kim tak naprawdę byli ci wszyscy ludzie, niewątpliwie zasłużeni dla Polski. Mnie osobiście podoba się nazwa "Most Marii".
              • jestem_z_kobry Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 02.12.11, 12:30
                > Mnie osobiście podoba się nazwa "Most Marii".

To może od razu "Maryi".

Nazwa oficjalna to nazwa oficjalna, a każdy będzie nazywał ten most jak będzie chciał i w końcu ustali się jakaś norma. Tak jak większośc mówi "most Grota".
      • Gość: Koko Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows IP: *.acn.waw.pl 08.12.11, 13:49
        do tego akurat są przepisy. nazwać ulicę, rondo, cokolwiek czyimś imieniem można dopiero 15 lat po śmierci tej osoby. dlatego żywych nie ma i nie będzie :P
    • Gość: warszawiak I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.aster.pl 01.12.11, 13:48
      POpaprańce Gronkowca dopięli swego, ale i tak most jest Północny!
    • Gość: ludwik I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 13:48
      Co za buraki. W Warszawie PO jest naj-gor-sza. A gorzej mi, bo na nich głosuję od 10 lat. Serio.
      Po co ta nazwa, po co?
    • Gość: Warszawiak I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.home.aster.pl 01.12.11, 13:50
      A teraz radni - zmuście mnie żebym nie używał nazwy most północny!
    • jurek7 I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... 01.12.11, 13:50
      Most i tak pozostanie Północny.
    • dinowar I tak dla kierowców będzie to most Północny 01.12.11, 13:53
      A PO już dziękujemy! Następne wybory? To se ne vrati!
      Aha i jeszcze te dwie ulice Skłodowskiej!!!!! Hehehehehehehehe! Dlaczego nie trzy? Ale i tak już jest śmiesznie!
      • Gość: tfu Re: I tak dla kierowców będzie to most Północny IP: *.play-internet.pl 01.12.11, 14:07
        Nie bój nie bój Warszawiacy i tak zagłosują na PO bo widzą ile inwestycji się dokonuje wokół. Pis pewnie by nazwał pompatycznie im. Kaczynskiego albo JPII tylko jest jeden problem- ta banda nieudaczników nigdy by nie doprowadziła do jego powstania.
        • zdzisiek66 Re: I tak dla kierowców będzie to most Północny 01.12.11, 14:12
          Pis pewnie by nazwał pompatycznie im. Kaczynskiego albo JPII

Most im. Jana Pawła II to była propozycja Hanny Gronkiewicz-Waltz. Poważnie, możesz to sprawdzić w artykułach sprzed kilku lat. Nie wiem tylko, czemu się rozmyśliła.
        • Gość: R1 Re: I tak dla kierowców będzie to most Północny IP: *.acn.waw.pl 01.12.11, 15:02
          O ku..., ale debil !
      • Gość: tfu Re: I tak dla kierowców będzie to most Północny IP: *.play-internet.pl 01.12.11, 14:10
        A i jeszcze jak nie masz pojęcia co się w Warszawie dzieje mieszkając na jakiejś wiosce (albo na zmywaku za granicą będąc) to się nie wypowiadaj. W Warszawie są 2 ulice bo dołączyło się jako dzielnice kilka miasteczek obrzeżnych i część nazw ulic się dubluje ( zmiana byłaby kosztowna i kłopotliwa dla mieszkanocow)
        • Gość: mańcia Re: I tak dla kierowców będzie to most Północny IP: *.itsa.net.pl 01.12.11, 15:40
          A konkretnie jedno miasto - Wesoła. Też nie do końca masz pojęcie, co się dzieje w Warszawie.:P
    • Gość: are I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.home.aster.pl 01.12.11, 13:54
      Radni wbrew ludziom podjęli uchwałę. Czy jest możliwość (jak to formalnie zrobić) żeby odwołać radę Warszawy za niewypełnianie mandatu zaufania, jaki dostali od wyborców?
      • Gość: Kot Odwołać radę! IP: *.biznes.mm.pl 01.12.11, 13:59
        pl.wikipedia.org/wiki/Referendum_lokalne
        Tu jest z grubsza opisana procedura.
        • Gość: Warszawiak Re: Odwołać radę! IP: *.home.aster.pl 01.12.11, 14:02
          No to może by się skrzyknąć? W końcu my jesteśmy dla nich czy oni są dla nas?
          • Gość: occam Re: Odwołać radę! IP: *.146.127.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.11, 14:13
            W teorii czy w praktyce ? :/
            • Gość: Warszawiak Re: Odwołać radę! IP: *.home.aster.pl 01.12.11, 17:16
              Oczywiście, że w praktyce - złożenie podpisu mnie nic nie kosztuje. Złożę taki podpis w każdej sytuacji kiedy władza niezależnie czy z lewej czy z prawej strony będzie miała w dupie opinię wyborców.
          • hydrolaza Re: Odwołać radę! 01.12.11, 16:30
            Ja podpiszę wniosek chociażby dziś.
      • Gość: jo Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 14:00
        Drodzy radni, informuję Was, że na skutek tej skandalicznej decyzji wbrew woli wyborców mój głos oddany na was w ostatnich wyborach był głosem ostatnim.

Sądząc po wypowiedziach w tym wątku, głosów ubędzie wam całkiem sporo.

Warto było zignorować to, czego chcą ludzie?
        • Gość: qqryq Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows IP: *.ipartners.pl 01.12.11, 14:09
          a na kogo zagłosujesz?
          A może nie zagłosujesz? Jeśli to drugie, to i tak inni wybiora te same mordy za ciebie. Bo 90% ludzi nie głosuje na program a na ryj z plakatu. Znany ryj = dużo głosów (w %, bo ilość nie jest ważna) mało znany lub nieznany ryj = brak głosów.
          • wj_2000 Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows 01.12.11, 14:29
            Gość portalu: qqryq napisał(a):

> a na kogo zagłosujesz?

A na Palikota!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Koko Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows IP: *.acn.waw.pl 08.12.11, 13:54
              swoją drogą most Palikota lepiej by brzmiał. sugerowałby że da się na nim dobrze przycisnąć :D a Curie to co? będzie wybuchać? XD
    • Gość: gość I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.pragapld.waw.pl 01.12.11, 13:56
      Tak jak mowi sie "czterech spiacych" tak bedzie mowilo sie "most Polnocny". A oficjalna nazwa nikt se nie bedzie doopy zawracal.
    • Gość: warszawiak I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: 194.181.188.* 01.12.11, 13:58
      I tak będzie jak z rondem Radosława - wszyscy i tak będą mówić jak im wygodnie (rondo Babka) a w tym przypadku MOST PÓŁNOCNY - i nikt (żaden głupi radny) nas nie zmusi do uzywania ICH nazwy.
      BO TO JEST ICH most skłodowskiej a nie nasz - nasz jest PÓŁNOCNY.
    • biprociaps I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... 01.12.11, 14:01
      Ja na nich nie glosowałem.
    • Gość: bebe I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 14:05
      W jakim celu przeprowadza się zatem konsultacje społeczne skoro zdanie mieszkańców nie jest brane pod uwagę .
      • asperamanka Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows 01.12.11, 15:11
        Gość portalu: bebe napisał(a):

> W jakim celu przeprowadza się zatem konsultacje społeczne skoro zdanie
        > mieszkańców nie jest brane pod uwagę .

Za komuny krążył taki dowcip: Dzwonek do drzwi, lokator otwiera, a za progiem facet z zeszytem i długopisem pyta - "Panie, chcesz Pan w ryj?" Lokator mówi że nie, facet coś notuje w zeszycie, i odchodzi. Po tygodniu sytuacja sie powtarza. Po kolejnym tygodniu znowu dzwonek, lokator otwiera, za drzwiami dwóch łysych, i dostaje fangę w ryj aż się nogami nakrył. Więc wstaje i pyta - "Panowie, ale za co, dwa razy mówiłem że nie chcę." Na to jeden z tych łysych mówi "Panie, konsultacje społeczne zgodnie z prawem się odbyły, a teraz było wykonanie demokratycznie podjętej przez władzę ludową decyzji."

Tak mi się tylko przypomniało, jak przeczytałem o nazwaniu mostu.
    • Gość: public_enemy_uk kogo te ciecie reprezentują ?? IP: *.tktelekom.pl 01.12.11, 14:05
      nie głosujcie na nich więcej !
    • Gość: Olany Most północny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 14:06
      Dla mnie to i tak będzie Most Północny. Co do platfusów. Obywatelska to już partia nie jest. Woda sodowa do główek uderzyła. Przypominam radnym, że nie są samo finansującą się organizacją. Są bandą głupców, którą finansują obywatele miasta. I głos obywateli właśnie olali. W normalnym zakładzie pracy nie wykonanie poleceń szefa grozi zwolnieniem. Radni powinni być zwolnieni w trybie natychmiastowym. Nehrebecka i reszta ignorantów ma obowiązek wypełniać wolę mieszkańców Warszawy. Pracują za naszą kasę. Ale nie od dziś wiadomo, że urzędasy to pasożyty, żerujące na nas obywatelach, a jak coś robią to we własnym zakresie i według własnego widzimisię
      Mam tylko cichą satysfakcję, że na tą pseudo obywatelską platformę od 6 lat nie głosuję.
    • Gość: olobolo I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: 195.149.64.* 01.12.11, 14:07

W doopie z takimi radnymi co działają przeciw woli swoich wyborców. Bedę pamietał wyczyny samorządowców przy następnej karcie wyborczej.

TO JEST SKANDAL !!!
    • Gość: mamwszystkow I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.111.128.10.static.crowley.pl 01.12.11, 14:09
      A ile kosztują "społeczne konsultacje"?
    • rlnd Re: I po Północnym. Już oficjalnie: most Skłodows 01.12.11, 14:09
      No to teraz prosze o konsekwencje.
      Wschodni zjazd nazywamy placem Radu, a zachodni - Polonu.

• uzdek98 warszawiakom zachcialo sie walza a dostali stolza. 01.12.11, 14:11
      nazwa mostu to przeciez kluczowe zagadnienie... a jak zabraknie kasiory na premie to sie zrobi podwyzke oplat...a jak przyjda wybory znowu obiecamy wszystko co mozliwe, wyksztalcuny wielkomiejski elektorat przeciez wszystko kupi...

zrobimy wiecej, tu i teraz, by zylo sie nam lepiej...
    • Gość: bADY I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.home.aster.pl 01.12.11, 14:17
      Nazywał się północnym od zawsze, ale napływowi tego nie pamiętają...
      • Gość: quii Re: I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodows IP: *.jmdi.pl 01.12.11, 14:20
        napływowi, zabawne a niby kto mieszka na Tarchominie?
    • Gość: mostowy I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 14:19
      I bardzo dobrze! Niech Marysia ma swój most!
      • Gość: arktu most Maryśki IP: 193.105.35.* 01.12.11, 14:37
        czyli radni za legalizacją :D
    • Gość: gość I po Północnym. Już oficjalnie: Most Skłodowski... IP: *.142.196.59.metrointernet.pl 01.12.11, 14:22
      Banda idiotów i tyle...
    • Gość: Most Północny <a href="http://www.facebook.com/groups/mostpolnocny/" target="_bl IP: 92.60.130.* 01.12.11, 14:28
      Zapisujcie się wszyscy, którzy będziecie się posługiwać nazwą Most Północny, w proteście przeciwko antyobywatelskiemu działaniu radnych: www.facebook.com/groups/mostpolnocny/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka