Gość: rollo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 14:26 dlaczego od Ratusza do Gdańskiego mają jeździć jednym torem skoro na Ratuszu jest zawrotka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartosz_mokotow Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 15.03.12, 14:31 Nie będzie źle, teraz od południa będzie trzeba na około do UW jeździć. Ale czego My, Warszawiacy nie przeżyjemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Znów, karwa, wyjadą niedzielni kierowcy IP: *.aster.pl 15.03.12, 15:17 Znów, karwa, wyjadą niedzielni kierowcy. I znowu trzeba będzie dodać do czasu przejazdu 15-30 min. Galas... po wyborach masz... już ty dobrze wiesz co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm wszysko byle jak IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 15.03.12, 16:51 brawo, brawo... świętokrzyska zamknięta, także dla pieszych; okolice północno-zachodniego wyjścia z metra świętokrzyska rozkopane - zielna rozkopana, chodnik wzdłuż marszałkowskiej także (i nie wiadomo co tam od końca listopada budują), a dla pieszych jest zrobiona trasa miejscami szerokości 120 cm, wiodąca wzdłuż płotów, śmietników i przez wąską kładeczkę teraz jeszcze trzeba będzie wysiadać w centrum ganiać. a co z tymi, co niezbyt mogą ganiać-ludźmi z wózkami i na wózkach, chodzących o kuli? ciekawe to wszystko, ciekawe... a najciekawsze kto dostanie premię za sprawną organizację ruchu w wawie... ciekawe jak będzie można dostać się na uw w świetle w/w? świętokrzyską nie, z królewskiej autobusem tez nie - bo metro świętokrzyska będzie zamknięte (a z centrum na królewska jednak jest kawałek)... ech, wszystko po warszawsku... byle jak... byle kosztem pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomunioo Re: wszysko byle jak IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 17:26 > ech, wszystko po warszawsku... byle jak... byle kosztem pieszych. Co ? Kierowcy "stracili" Świętokrzyską,Targową , most Śląsko-Dąbrowski na 2-3 lata. A tu 20 dni problemów i wszystko "kosztem pieszych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: wszysko byle jak IP: *.com 15.03.12, 18:30 No przecież tym ptasim móżdżkom chyba już całkiem ojej z głowy wyżarło!!!! SKANDAL!!! Czyli teraz panie Ruta, zarabiający kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie (czyli mniej więcej tyle co pana przełożona HGW) to jak ja mam jechać z Przasnyskiej? - BRAK AUTOBUSU NA PRZASNYSKIEJ - muszę zapieprzać na najbliższy przystanek na Krasińskiego gdzie jedyną linią jest 122, jeżdżące względnie często wyłącznie w szczycie - 122 dojadę tylko DO PL.WILSONA bo ZTM okłamywał pasażerów, że linia jest zawieszona z centrum na czas remontu wiaduktu przy Dw.Gdańskim, po remoncie Ruta skulił ogon i unikał tematu jak ognia - bo ODCIĘTO LINIĘ 122 z CENTRUM! - z PL.WILSONA będę musiał dopychać się wraz z całym Tarchominem na linię zastępczą do metra CENTRUM, mam nadzieję, że się Tarchomin nie pomieści, poczujecie jak to jest rano, jak jest tłok w 122 i jedyna linia jedzie tylko do metra co 20 minut poza szczytem, a nie co 3-6 jak 508 - I dawaj w koło macieju w centrum przesiadka do metra... No chyba tych nierobów z ZTM pogrzało kompletnie jeśli miałbym płacić na tak beznadziejną komunikację! A w d* sobie wsadźcie kasę z biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torro mam nadzieje ze HGW za to slono zaplaci IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 19:14 a razem z nia i PO szykujemy taczki dla Gronkowca Walcowatego ktory tym razem zaatakowal metro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Tak jest je.ać ZTM parszywe dziady i Galas oszołom IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 22:22 taka komunikacje publiczna to se możecie w dupe wsadzić ! wsiadam do blachosmroda i jade rozjeżdzac trawniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GC Re: Tak jest je.ać ZTM parszywe dziady i Galas os IP: *.1and1.pl 18.03.12, 00:08 ZTM-owskie mendy frankowskie zniszczyły komunikację na Żoliborzu, nie tylko kwestia kasacji 122 w centrum czy 520 na Broniewskiego, oni wycięli w pień takie linie jak np. 170 z Chomiczówki czy 406 z Bemowa przez Powązkowską - a teraz te same ciule naganiają ludzi do dopychania się do zastępczych linii na Pl.Wilsona - po jeździe rzadkim 122 które do centrum nie jedzie. Wykopaść na zbity pysk osoby odpowiedzialne za tak skandaliczny stan rzeczy. W środę pół Żoliborza będzie sie biło z Tarchominem o dopchanie się do bydłowozów zastępczych, bo Ruta i jego kurnik na pewno da za mało autobusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: wszysko byle jak IP: *.204.98.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.12, 23:41 Nie bój, nie bój i nie zapominaj o pomyśle zamknięcia mostu Grota-Roweckiego na 2-3 lata również na remont :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KREW W TWOIM no to pięknie .... IP: 195.245.213.* 15.03.12, 14:42 olaboga to tera do roboty na Służewiec będzie sie ze 2 godziny jechało zamiast 30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZTM=glupki Re: no to pięknie .... IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 22:24 Gazeta sama w artykule przyznaje ze to jej inicjatywa z tym durnym łącznikiem bo sie jakims zlamasom nie chciałoby dymac po schodach ruchomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janisko Re: no to pięknie .... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 00:16 Niektórzy myślą przyszłościowo, wbrew skończonym niedogodnościom. Jak robić coś w kraju z ludźmi, którym NIGDY nie będzie dobrze. Żona wam nie dała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: no to pięknie .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:30 Nie mam żony i dlatego nie mam problemów w tej sferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Łącznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 15:27 ja i tak sie tam przesiadac nie bede wiec po CH ten łącznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Gdzie jest Młocina? IP: *.acn.waw.pl 15.03.12, 14:54 "Z powodu budowy II linii przez 20 dni pociągi będą kursować na dwóch odcinkach, na północnym z Młociny - tylko raz na 7-8 minut " Odpowiedz Link Zgłoś
gebhard Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w ce... 15.03.12, 15:01 OK, budowa, przez 20dni się przemęczymy ale jaką mamy gwarancję że zamkną się w tym terminie - patrz remont Dźwigowej, skrzyżowania Łopuszańskiej z Alejami Jerozolimskimi i tak dalej i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.ip.netia.com.pl 15.03.12, 16:29 hehe o to samo mam obawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janisko Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 00:17 No bez przesady. Tutaj mają świadomość, że poślizgu nikt im nie wybaczy... bicz nad głową wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metro Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: 195.149.64.* 15.03.12, 15:10 Na Ratuszu nie ma zawrotki, jest na poludnie od Dworca Gdańskiego. Za Ratuszem była zawrotka (widać zresztą odpowiednio wyprofilowane tunele i krawędzie peronowe), ale została zlikwidowana, gdyż podobno rozjazdów byłoby za dużo (czego konsekwencje odczujemy już w przyszłym tygodniu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymatoł ooszołomy urzedasy zlikwidowały zawrotke IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 22:26 debile Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Pętlę pl. Narutowicza też chcieli zlikwidować 16.03.12, 14:00 Gość portalu: metro napisał(a): > Za Ratuszem > była zawrotka (widać zresztą odpowiednio wyprofilowane tunele i krawędzie > peronowe), ale została zlikwidowana, gdyż podobno rozjazdów byłoby za dużo Chcieli zlikwidować także pętlę tramwajową na pl. Narutowicza, bo podobno pętle tramwajowe blisko centrum są zbędne. A tu proszę - teraz dwie linie zastępcze mają tam kończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Jak to się po waszemu odmienia? IP: *.aster.pl 15.03.12, 15:14 "Z powodu budowy II linii przez 20 dni pociągi będą kursować na dwóch odcinkach, na północnym z Młociny - tylko raz na 7-8 minut" Jak to się po warszawsku odmienia? Po polsku to odmienialibyśmy "z Młocin" ale ja nie jestem tubylcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blueSKY ignoranci przyjezdni! co to jest Młocina? IP: *.159.17.238.static.crowley.pl 15.03.12, 15:29 ignoranci przyjezdni! co to jest Młocina? Odpowiedz Link Zgłoś
torun323 Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w ce... 15.03.12, 17:10 Mam dwa pytania, na które nie znalazłem w sieci odpowiedzi: 1. dlaczego metro nie może kursować "ze względów bezpieczeństwa"? Że kopią nieco przy obudowie tunelu, to chyba nie spowoduje kataklizmu w pociągu. Mogłoby być ogranicenie prędkości. 2. po co rozbierano rozjazd na Ratuszu, jeśli w perspektywie kilku lat były przewidywane prace? Przecież za rok jak będą włączać łącznice nowej linii ze starą to też metro nie będzie kursować między Centrum a Świętokrzyską i znowu pociągi będą wahadłowe co 10 minut, czy 15 minut. Bezhołowie, czyli bezgłowie. Nic, tylko wichajstrem frajerów po facjacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janisko Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 00:19 Wiedziałem, że wejdzie tu taki który podważy lata doświadczenia budowlańców, którzy robią METRO a nie bałwana czy karmik dla ptaków. Malo narzekacie na polską bylejakość i olewanie bezpieczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:32 wyłącz się poroniony oszołomie po co komu przepisy i bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 07:42 Kopią przy samej obudowie - 70cm to jest nic; wystarczy jakaś niedokładność albo błąd operatora i nieszczęście gotowe. Przejazdy pociągów dodatkowo powodują wibracje a w takiej odległości od ściany tunelu byłyby one już odczuwalne i utrudniające prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 09:18 Ale gdy podczas tego kopania znowu trafią na 250 kg pocisk lub bombę lotniczą, to co? Widziałeś co wydobyto z wykopu kilka tygodni temu? Nie to poszukaj w necie. Odsłonięcie i wybuch czegoś takiego w pobliżu tunelu działającego metra może przynieść tragiczne skutki. Tym razem dobrze, że ktoś myśli do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 16.03.12, 09:22 Ekhem, "kopią nieco"? Plan jest taki, że mają ryć na całą szerokość peronu, a jak znam polskich budowlańców, to może im się łopata omsknąć i przebiją się do tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 trzeba odwolac walcowa w referendum, ile mozna... 15.03.12, 17:19 to co wyrabia hanka stolez i jej sprawna ekipa urzedasow pociotow z indzenierem balasem na czele, przechodzi ludzkie pojecie...cale miasto jest zablokowane od lat w imie budowy jakiegos misia, ktory dodatkowo ma juz opoznienie do 2015... przez nieudolnosc platfusa tracimy tysiace PLN rocznie... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: trzeba odwolac walcowa w referendum, ile mozn 15.03.12, 17:39 Pewnie, lepiej nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: trzeba odwolac walcowa w referendum, ile mozn IP: *.com 15.03.12, 18:36 Przecież bufetowa nie ma pojęcia o komunikacji. Dlatego stołki jeszcze trzymają osoby pokroju Ruty, Frankwa czy Kadlofa. Te osoby w normalnym mieście dawno byłby zwolnione i brałbyby pensji (sam ruta parenaście tys/m-c) za składanie m.in. obietnic bez pokrycia - Franków nie wywiązał się z obietnic częstrzego 122, Ruta obiecywał na tamten rok autobusy na Żoliborzu, a tych brak, cała Przasnyska zapieprza na tramwaj 700 metrów, bo żaden dureń nie potrafi zrobić na Przasnyskiej przystanku i puścić linii do Marymontu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninananu Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 15.03.12, 17:40 na stronie ztmu widnieje informacja, ze utrudnienia będą trwały ok 20. dobrze ujęte - około 20. znając życie razy 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w ce... IP: *.com 15.03.12, 18:33 Nie głosujcie więcej na PO - bufetowa i jej Ruciarz zniszczyli komunikację miejską w tym mieście. Odcięli Żoliborz, kasując dawne trasy 520, 170, 406, 122, 103 i nie dając nic w zamian. Oni muszą odejść, bo jedyne co robią to szkodzenie komunikacji i zganianie "bydła" do metra. Paszła won! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 15.03.12, 21:04 Bo przy Mickiewicza mieszka kot o niewłaściwych poglądach politycznych... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w IP: *.171.146.226.static.crowley.pl 16.03.12, 08:08 Przecież ten kot komunikacją miejską nie jeździ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.777 Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 16.03.12, 14:16 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Nie głosujcie więcej na PO - bufetowa i jej Ruciarz zniszczyli komunikację miej > ską w tym mieście. Odcięli Żoliborz, kasując dawne trasy 520, 170, 406, 122, 10 > 3 i nie dając nic w zamian. Oni muszą odejść, bo jedyne co robią to szkodzenie > komunikacji i zganianie "bydła" do metra. Paszła won! O, miałeś orgazm wreszcie... Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy "pociągi metro może jeździć tylko po jednym torze" 15.03.12, 21:52 po jakiemu to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Metro jest ODmienne 16.03.12, 13:57 Tak jak 'radio' czy 'studio'. Mówisz "druga linia metra" czy "druga linia metro"? To 'kakao' jest nieodmienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakało Re: Metro jest ODmienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 15:29 chyba tylko w twojej wsi mówi się że ni ma kakao;) Odpowiedz Link Zgłoś
patriot.wr Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień 15.03.12, 23:05 POdobno można gdzieś kupić długopisy z planem całego metra warszawskiego! Może ktoś mi podpowie, gdzie można takie długopisy kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Metro zamkną już w środę! 20 dni utrudnień w 15.03.12, 23:11 W artykule napisano WPROST, że zawrotka "na Placu Bankowym" została zlikwidowana, gdy oddano do ruchu Dworzec Gdański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 15.03.12, 23:24 to tłumaczy masowe samobójstwa w trójmieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. i ja również o to nie dbam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 02:05 Jeżeli ktoś jeszcze raz zapyta, skąd ta niechęć do stolicy i jej mieszkańców, odpowiem: "to przez czynienie z waszego metra sprawy ogólnopolskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: i ja również o to nie dbam :) 16.03.12, 09:43 Gość portalu: N. napisał(a): > Jeżeli ktoś jeszcze raz zapyta, skąd ta niechęć do stolicy i jej mieszkańców, o > dpowiem: "to przez czynienie z waszego metra sprawy ogólnopolskiej". Pretensje pod zły adres. Miej pretensje do "dziennikarzy" z GW, że to dali na główną, a nie do warszawiaków. Chyba, że uważasz, że warszawiacy w tajnych głosowaniach decydują, co GW ma umieścić na stronie głównej, ale to tylko... fajna teoria spiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Główny news! IP: *.4-1.cable.virginmedia.com 15.03.12, 23:44 Na głównej gazeta.pl główny news. Co nas kura obchodzi wasze warszfskie metro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Główny news! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 01:48 Jezus, no też mnie jasna krew zalewa! Jutro chyba nie wyjdę ze swojego domu we Wrocławiu w obawie przed korkami z powodu zamknięcia metra w stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Główny news! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:35 słusznie po co wieśniakowi metro?! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: Główny news! 16.03.12, 09:42 Gość portalu: Mario napisał(a): > Na głównej gazeta.pl główny news. Co nas kura obchodzi wasze warszfskie metro? Pretensje pod zły adres. Miej pretensje do "dziennikarzy" z GW, że to dali na główną, a nie do warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 23:45 A kogo to interesuje, że na głównej ?? Takie sprawy to chyba tylko w lokalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap to i gazeta warszawiaków wieśniaków czy IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 00:09 ogólnopolska? o zmianach w komunikacji w innych miastach też na czołówce będziecie zakompleksione warsiawiaki informować, g.... nie metro w porównaniu z wieloma innymi miastami macie a bez pisania o nim żyć nie możecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: to i gazeta warszawiaków wieśniaków czy 16.03.12, 00:42 Przecież utrudnienia pojawią się na wszystkich liniach metra więc raczej jest powód żeby to wrzucić na główną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaj Wrocławskie metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 01:53 A ja chciałabym zwrócić uwagę, że metro we Wrocławiu nigdy się nie psuje i nigdy przystanki nie są zamykane. Nawet jak trzeba zrobić remont, to wagoniki są puszczane obwodnicą remontu. Przejazd trwa wtedy 2 minuty dłużej, ale miłe stewardessy przez ten czas fundują podróżnym masaż stóp (to gratis do biletu normalnego) lub po dużej wacie cukrowej (do biletów ulgowych). Przykro mi, że na wschodzie Polski macie gorsze standarty... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: to i gazeta warszawiaków wieśniaków czy 16.03.12, 09:41 Gość portalu: ap napisał(a): > ogólnopolska? o zmianach w komunikacji w innych miastach też na czołówce będzie > cie zakompleksione warsiawiaki informować, g.... nie metro w porównaniu z wielo > ma innymi miastami macie a bez pisania o nim żyć nie możecie:))) Pretensje pod zły adres. Miej pretensje do "dziennikarzy" z GW, że to dali na główną, a nie do warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Co za 'Arsenal'? IP: *.dclient.hispeed.ch 16.03.12, 00:51 Czy to moze o Londynie? W-wskie kolki, po polskiemu to 'zbrojownia'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Co za 'Arsenal'? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 07:47 Poczytaj trochę. Arsenał jest Arsenałem w jezyku polskim od kilkuset lat. Żby było śmieszniej, wcześniej używano nazwy niemieckiej - Cekhauz - słowo "zbrojownia" do języka wojskowego chyba nigdy nie weszło. A Arsenał warszawski ma bagatela ponad 300 lat i póki co nikt mu nazwy nie zmieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrofaza ach gdyby IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 01:15 gdyby jakaś ścieżka rowerowa i ogólnodostępne rowery;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 02:00 Jakim cudem mam się przejąć? Czy w Warszawie mieszka obecnie powyżej 51% Polaków, że piszecie o tym na stronie głównej? Na szczęście ja się tam w najbliższym czasie nie wybieram, zostanę sobie na prowincji i będę pasać krowy. :) Dzięki Bogu, nie wpadną mi pod metro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:38 Powinni sie do ciebie dobrać ekolodzy metaniarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień 16.03.12, 09:54 Gość portalu: N. napisał(a): > Jakim cudem mam się przejąć? Czy w Warszawie mieszka obecnie powyżej 51% Polakó > w, że piszecie o tym na stronie głównej? Na szczęście ja się tam w najbliższym > czasie nie wybieram, zostanę sobie na prowincji i będę pasać krowy. :) Dzięki B > ogu, nie wpadną mi pod metro. No cóż, nic nie poradzimy, że dziennikarze GW dali to na główną. A (może o tym nie wiesz) to oni o tym decydują, a nie mieszkańcy Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Metro zamkną już w środę! Szczegóły utrudnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 02:11 Mogliby to zrobić w długi weekend lub najlepiej w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś